![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Από το 2011 λανσάρει τα νέα προσαρμοζόμενα φώτα (και μάλιστα xenon) στις μηχανές της αρχίζοντας από τη σειρά K 1600GT . Αντε με το καλό και στα GS !!
BMW K 1600 GT Adaptive Headlight | Video | Motorcycle News |
|
||||
|
||||
![]()
Επιτέλους .... να σταματήσουμε να φοράμε "μαϊμού" ΧΕΝΟΝ στις μπέμπες μας .... (όταν και .... κάποτε ....)
![]() Όσο για το κόστος ..... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Εντυπωσιαστηκα!!!! Όσο για το κόστος αξίζει νομίζω!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Όντως εντυπωσιακό!
Τελικά η BMW ξεκινώντας με το ABS μεταφέρει την αεροπορική (και στρατιωτική) τεχνολογία στις μοτοσυκλέτες. Το συγκεκριμένο σύστημα σταθεροποιήσης - με γυροσκόπια προφανώς - εφαρμόζεται κατά κανόνα στα σταθεροποιητικά συστήματα πτήσης των αεροσκαφών αλλά και στην σταθεροποίηση των πυροβόλων των πλοίων όταν αυτά πρέπει να μείνουν σταθερά πάνω στον στόχο και υπάρχει κυματισμός... |
|
|||
|
|||
![]()
Για να δούμε τι θα δούμε.............
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν και μας τα έχει ήδη αλαξει τα φώτα με τις τιμές της στα σέρβις και τα ανταλλακτικά,νομίζω οτι είναι κάτι που θα πρέπει να το έχουν όλες οι μότο στο μέλλον.
![]() ![]() Last edited by skippybi; 25-07-2010 at 13:12. |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραια φωτα!!!
αλλα θα ειναι <<Ατιμα>> ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αντέ να δούμε τα GS μας με xenon φώτα μαμά !!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Εντυπωσιακό αλλά μέσα στην στροφή δεν φαίνετε να βλέπεις σε βάθος!!! (τουλάχιστον στον προσομοιωτή)
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγω παντως τρελαινομαι οταν βλεπω κατι σκουτερακι στο δρομο και εχουν ξενον απο την μαμα.....και ειναι και μαμω......
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας!!! | riko46 | Ένδυση | 15 | 12-06-2010 17:45 |
Αλλαγή λαδιών σε καινούργιο κινητήρα, τα φώτα σας, | frits | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 16-11-2009 23:56 |
Oι Κύπριοι μας έβαλαν τα γυαλιά!!!!!!!!!!!! | riko46 | Αυτοκίνητο | 8 | 19-10-2009 10:05 |
ΣΟΣ!!! παιδιά τα φώτα σας!!! | tzik1 | Γενικά - Αναβάτης | 31 | 14-09-2009 01:05 |
Με τα φώτα αναμμένα θα κυκλοφορούν τα δίκυκλα!!!!!!!! | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 8 | 23-06-2009 17:36 |