![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Last edited by xurxes; 09-07-2010 at 15:54. Λόγος: ετσι |
|
|||
|
|||
![]()
Ρε παιδια....sorry για το off topic......αλλα απο οτι βλεπω....τα αυτοκολλητα βλεπω να εχουν την ταση,να περιλαμβανοθν και το σημα της μαμς bmw και ερωτω....μηπως προκυψει κανενα θεμα περι πνευματικων δικαιωματων;για το λογοτυπο;οχι τιποτα αλλο,τοσο κοπο κανανε καποιοι συμφορουμητες μας....μην βρουνε και κανενα μπελα.......
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εκείνο που θα μπορούσε να γίνει είναι ίσως να φύγει μόνο το λογότυπο "BMW" απο το σήμα... |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
είναι καταπληκτικά
![]() 6 + 6 για εμένα αν γίνετε με αντικαταβολή η τραπεζικό λογαριασμό . μήπως να κάναμε μια σελίδα για παραγγελίες ? για ποιο οργανωμένα αποτελέσματα ? |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
και εγω τρεια απο το καθενα.πως ειναι η διαδικασια?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ανδρέα, μπράβο !
Έκανες πολύ ωραία δουλειά φίλε και σε ευχαριστώ που μου έδωσες τι χαρά να έχω κι εγώ ένα κομμάτι της δημιουργίας σου. Για να μπορώ κι εγώ να διαφημίζω το Forum μας το οποίο τόσα πολλά μας έχει δώσει,είμαι υπερήφανος για αυτό και το ότι είμαι μέλος του... Και για του λόγου το αληθές : ![]() ![]() ![]() Ανδρέα, ευχαριστώ !!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παρακαλώ …
![]() Έχω την εντύπωση πώς στην ζελατίνα ταιριάζει καλύτερα το μακρόστενο ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ενδιαφερεστε για αγορα μοτο ?????? | Alext | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 8 | 24-09-2009 15:42 |
Πλατες για ολες τις μπεμπες μας! | georgekostas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 22 | 03-09-2009 03:19 |
Αφορά και τις μοτοσυκλέτες...περαστικά μας;!, τέλη Κυκλοφορίας-καύσιμα... !!!!!!!!! | riko46 | Επικαιρότητα | 12 | 28-04-2009 01:46 |
BMW S 1000 RR: Κοντά μας από τις 15 Δεκεμβρίου! | riko46 | Νέα μοντέλα BMW | 6 | 04-04-2009 15:10 |
Fair Trade News Το σήμα τις Ειρήνης στην Αθηνα | skippybi | Επικαιρότητα | 4 | 19-03-2009 22:49 |