![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Την περασμένη βδομάδα πήγα σε ένα μαγαζί με κινητά και ο πωλητής βλέποντας το κράνος στα χέρια μου με ρώτησε τι μηχανή έχω και πιάσαμε κουβέντα...Του είπα όπως είναι αυτονόητο για το forum και προσφέρθηκε να με ενημερώσει για την ενδοσυννενόηση INTERFON F3 και F4 που πουλάει λέγοντας μου οτι είναι αξιόπιστη και οικονομική και αν ενδιαφερόμαστε σαν GS FORUM;...........
Την γνωρίζει κάποιος,αξίζει τον κόπο να την κοιτάξουν οι moderators;;;;; |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αυτή που θέλω, αλλά είναι ακριβή... Ρίξε μια ματιά... Το πρώτο είναι από το επίσημο σαϊτ και το δεύτερο είναι αξιολόγηση... Cellularline - INTERPHONE F4 STEREO Interphone F4 Intercom - webBikeWorld Last edited by panGS; 13-07-2010 at 02:11. |
|
|||
|
|||
![]()
μπορούν να το ψάξουν φυσικά οι "υπεύθυνοι" αλλά ρώτησες για τί τάξη κόστους μιλάμε ?????
Οφείλει να δώσει ανταγωνιστική τιμή η οποία (κατά τη ταπεινή μου γνώμη) δεν μπορεί να είναι απλά 5-10 ευρώ φτηνότερη από κάποια άλλη τέτοια συσκευή αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούν οι "υπεύθυνοι" (πρέπει να πάνε και διακοπές κάποια στιγμή... ![]() Είναι γνωστό ότι συνήθως οι συμμετοχές στις ομαδικές παραγγελίες είναι μεγάλες... |
|
|||
|
|||
![]()
Μέσα στην εβδομάδα θα πάω να τις δω από κοντά και θα ρωτήσω τιμές(Ελλάδας)...από άλλο μαγαζί...
|
|
|||
|
|||
![]()
Οι πληροφορίες μου λένε οτι η ενδοσυνεννόηση είναι πολύ καλή αλλά δεν υπάρχει service εδώ και ψάξτε το θέμα εγγύησης αν είναι 1 ή 2 χρόνια..!
Last edited by syan; 13-07-2010 at 13:24. Λόγος: Πρόσθεση"η" |
|
|||
|
|||
![]()
Είναι γεγονός ότι δεν υπάρχει service εδώ και μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον η εγγύηση ήταν 1 χρόνο σε αντίθεση με τον υπόλοιπο ανταγωνισμό που δίνει 2 χρόνια!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Προφανώς το ΒΤ2 είναι πολύ καλύτερο μόνο και μόνο απο το γεγονός οτι έχει και ξεχωριστή είσοδο για καρφάκι καλώδιο ΜΡ3...
|
|
|||
|
|||
![]()
Προτιμω την BT2, την θεωρω ποιο πρακτικη και ποιο αξιοπιστη..
|
|
|||
|
|||
![]()
Η τιμή που πουλάει είναι 200€,για το forum προφανώς θα υπάρξει κάτι καλύτερο.......
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
δεν ειναι κακη η τιμουλα....
![]() αλλα το service,ειναι ενα θεμα.... ![]() |
![]() |
|
|