![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Τι λέτε παίδες, να τη πιούμε όλοι μαζί; Τη μπυρίτσα ε;
![]() Αν υπάρχει διάθεση, προτείνω: - Αγριά - Κ.Γατζέα - Παραλία (Λιόγερμα) - Baltazar (Τ.Οικονομάκη & Γκλαβάνη). Είδα ένα 1200άρι ADV εκεί, του ιδιοκτήτη είναι; Να τον βάλουμε στη παρέα ![]() Τι λέτε; Κατά τις 9.15 το βραδάκι, καλά είναι; Ίσως γίνει άντρας κι ο ARGI και έρθει ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εγώ είμαι μέσα, αλλά προτείνω κάπου μέσα στο Βόλο
|
|
|||
|
|||
![]()
OK Νικόλα, δώσε στίγμα. Μαζί σου.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νικο, για μεσα στον ΒΟΛΟ λεω θα ερθω και εγω αυτη τη φορα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Με το καλό παίδες .... εμείς περάσαμε τέλεια απόψε ...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
προτείνω Λιόγερμα κατά τις 10 παρά
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μέσα για "ΛΙΟΓΕΡΜΑ" αλλά να το κάναμε 9.15 για να πιάσουμε και το Νίκο που θα κλείσει το μαγαζί; Μη μας τη κοπανήσει για Γατζέα ...
![]() Βασίλη ΟΚ, θα πω και στον Φοίβο, να 'ρθει. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αδέρφια τελειώνω κατα τις 23:30
Αν είστε εκεί μέχρι 12 παρά και δεν το διαλύσεται θα περάσω να σας δω και να πιώ και μια μπυρίτσα! Τι λέτε? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πολλάκις έχω αποδείξη ότι είμαι ULTIMATE ΑΡΣΕΝΙΚΟ, και δεν μασάω σε θέματα χλμ.... Εσείς δεν μου το έχετε αποδείξει, μέχρι στιγμής.... ![]() ![]() ![]() Που ήσουν το σ.κ, και μας την έκανες Λούις... ΕΧΑΣΕΣ... Μέχρι και σε μοναστήρια, πήγα τα "ρεμάλια", να προσκυνήσουν... Μήπως τα φωτίσει ο Θεός... Ωραία περάσαμε... Αναμένω φώτο, από τον ΜΑΜ, ώστε να σηκώσω καμιά στο FORUM... |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικα 21:15 στο Λιογερμα; Τον ειπες Νικο τον Φοιβο εαν μπορει να ερθει;Θα χαρω να τον δω...
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Απόψε το βράδυ - Για μπυρίτσα με τον pirate .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 63 | 26-06-2010 02:12 |
Βολιώτικη men's night! Πέμπτη 22/04 (ε τι, όλο καφέδες θα πίνουμε;) | Fuji | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 16 | 23-04-2010 19:04 |
Μεγάλη Πέμπτη | skippybi | Επικαιρότητα | 2 | 17-04-2009 19:40 |
ΚΑΦΕΔΑΚΙ στο Ζάππειο - Πέμπτη 26-3-09 | danaos | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 28 | 28-03-2009 11:34 |