|  | 
| 
 | |||||||
|  | 
|  | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Εκδρομή στη Λευκάδα για μπάνιο-φαγητό-διασκέδαση και ωραίες διαδρομούλες... 

Ωραίοι!!!     
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Απάντηση: Εκδρομή στη Λευκάδα για μπάνιο-φαγητό-διασκέδαση και ωραίες διαδρομούλες... .....ο δρόμος της επιστροφής, απ' την μοτό του Κώστα ....       
				__________________ Ο ανόητος ... ψάχνει τα λάθη των άλλων,  ο έξυπνος ... του εαυτού του, αλλά ο σοφός ... όλους τους συγχωρεί !!!   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Εκδρομή στη Λευκάδα για μπάνιο-φαγητό-διασκέδαση και ωραίες διαδρομούλες... 

Επέστρεψα ασφαλώς από μια πετυχημένη - πιστεύω - εκδρομή, αλλά γι αυτό δε θα μιλήσω εγώ αλλά οι συνταξιδιώτες μου...   Φωτογραφίες και ένα vide-άκι (πάνω στη γέφυρα του Ρίο) θα ανέβουν αργότερα...  Εύχομαι καλή επιστροφή και στα υπόλοιπα παιδιά... Λεπτομέρειες θα έχουμε στις επόμενες ημέρες...   | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Απάντηση: Εκδρομή στη Λευκάδα για μπάνιο-φαγητό-διασκέδαση και ωραίες διαδρομούλες... Απόσπασμα: 
 Mπράβο Κωστή .... Με το καλό η επόμενη .....   
				__________________ Ο ανόητος ... ψάχνει τα λάθη των άλλων,  ο έξυπνος ... του εαυτού του, αλλά ο σοφός ... όλους τους συγχωρεί !!!   | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Απάντηση: Εκδρομή στη Λευκάδα για μπάνιο-φαγητό-διασκέδαση και ωραίες διαδρομούλες... Γιατί τις επόμενες μέρες ;;;;;  Κρύβουμε .... εκπλήξεις ;;;;   
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Εκδρομή στη Λευκάδα για μπάνιο-φαγητό-διασκέδαση και ωραίες διαδρομούλες... Απόσπασμα: 
   | 
| 

| |||
| 
 | |||

Ρε συ... μα το Θεό πήγα χθες να σου πάρω λαδοκούλουρο... αλλά έκλεινε η κυρία και μου λέει "ελάτε το πρωί"... Και το ξέχασα σήμερα το πρωί...   αλλά μη μου στεναχωριέσαι... σε 5 μερούλες... μπορεί να είμαι πάλι εκεί...   Αντέχουν τα versys να έρθουν...???  Άντε για κανόνισε...   | 
| 

| |||
| 
 | |||

Ασε και μου πέταξε λίγο paraflu από το δοχείο διαστολής μπαίνοντας στο γκαράζ του σπιτιού... θα το πάω αύριο να το δει ο μάστορης...    | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
 Έχουν παραφλού οι boxer ????????    
| 

| |||
| 
 | |||

Μπράβο βρε χιλιομετροφάγε Πρετεντέρη! Χαρήκαμε που σε είδαμε το μεσημέρι... Άντε και στην επόμενη! | 
|  | 
| 
 | 
 | 
|  Σχετικά Θέματα | ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα | 
| Εκδρομή, επίσκεψη και μπάνιο στο Ξυλόκαστρο με τον Λεοντόκαρδο Κυριακή 4 Ιουλίου | Michael Chatzilias | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 220 | 26-07-2010 13:41 | 
| Πολλές και ωραίες ΦΩΤΟ από το παγκόσμιο κύπελο | frits | Διάφορα | 7 | 23-06-2010 10:34 | 
| Δωρεάν διασκέδαση και φαγητό,λογω κρισης | gsmaniac | Ελλάδα | 4 | 29-05-2010 22:14 | 
| πληροφοριες για Λευκάδα.... | zoi | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 7 | 22-05-2010 11:01 | 
| Η Veyron… πάει για μπάνιο! | Black_Shadow | Αυτοκίνητο | 6 | 11-12-2009 10:12 |