![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μου φαινεται θα μαζευω τα νηματα με τα προβληματα και σε καθε αντιπαραθεση περι αξιοπιστιας θα τα επισυναπτω!!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
γιατι Συμπεθεράκο μου? τα δικα σας αυτια και ματια εχουν μονιμες ωτοασπιδες και καλυματα υπνου στα ματια???????
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
στα έχουν πει τόσοι άλλοι ας το επαναλάβω κι εγώ: Σε ελάχιστα από τα 2750 μέλη, έχουν παρουσιαστεί και ορισμένα προβλήματα, τα οποία στην συντριπτική τους πλειονότητα καλύφθηκαν από εγγύηση. Μέχρις στιγμής, ουδείς εκ των παραπονεθέντων δεν άλλαξε την μηχανή του εξαιτίας των παραπάνω προβλημάτων, ή για να ακριβολογήσω, ουδείς πλην εσού! ![]() Ακόμη και πρόσωπα που για προσωπικούς τους λόγους έδωσαν την BMW τους, περιμένουν την ώρα και την στιγμή να ξανααποκτήσουν μία "έλικα". Συμπερασματικά, ούτε τυφλοί είμαστε, ούτε κουφοί αλλά ούτε και διακατεχόμαστε από εμμονές. Τί να κάνουμε, τα έφερε έτσι η ζωή και καβαλάς Ιάπωνα. Αν ήταν αλλιώς τα πράγματα, θα απολαμβάναμε να σε διαβάζουμε στο Japan forum να εκθειάζεις τους Βαυαρούς! ![]() |
|
|||||
|
|||||
![]() Απόσπασμα:
ξερεις πολυ καλα κι εσυ οτι ουτε ελαχιστα ειναι τα μελη ουτε στην συντριπτικη τους πλειονοτηξτα καλυφθυηκαν απο την εγγυηση!! Εχε χαρη που βαριεμαι να κατσω να βρω τα νηματα και να τα επισυναψω!! Το ποσοστο των ''ελαχιστων΄΄ μεγαλωνει αφου απο τα 2700 μελη ενεργα ειναι καμια 700αρια αν θυμαμαι καλα!!!!!!! ![]() ![]() ![]() Απόσπασμα:
May I remind you Mr. Riko46? Για κανε και μια βολτα απο τα προσφατα ποστ να δεις ποσοι περιμενουν τον αντικαταστατη του Βαραντερο! Με σαφη υπονοουμενα αλλαγης της GS στην πρωτη της στραβή!!!!! Απόσπασμα:
Δεν ομιλουμε γιαυτους!!!!!! Απόσπασμα:
Καλα, αυτο.......ελεγχεται!!!!!! ![]() ![]() Απόσπασμα:
Στην μετα θανατον ζωη ισως!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Πάντως GeorgeP, από πίτα που δεν τρως, πολύ αγχώνεσαι για το αν θα καεί - παράφραση γνωστής παροιμίας!!!
![]() Το περίεργο όμως είναι πως ακόμα και με τα "χιλιάδες" προβλήματα που ακούγονται, την "απαράδεκτη" συμπεριφορά της εταιρίας και των αντιπροσώπων, την "φουσκωμένη" τιμή τους και τους χαρακτηρισμούς για την προσωπικότητα του που θα αναγκαστεί να αποδεκτεί ο εκάστοτε ιδιοκτήτης μιας BMW, τελικά πουλάει σαν ξερολούκουμο.... ![]() Και για το νέο transalp υπήρχε μεγάλη προσμονή αλλά τελικά απογοήτευσε.... Μακάρι να μην γίνει το ίδιο με το Vara! Μακάρι να φτιάξουν ένα πραγματικό on-off μπας και αποκτήσει η κατηγορία ακόμα έναν εκπρόσωπο - και όχι άλλα imitation on/off..... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
![]() Οσο για τις πωλησεις, ξερεις τι σημαινει διαφημιση συνδυασμενη με ονομα? Μεγάλη δυναμη αγαπητε μου!!! Απόσπασμα:
Σημ Το ΤΑ ειανι δευτερο σε πωλησεις πισω απο το Βστρομ. Ειχε αρχισει να μειωνει την διαφορα απο αυτο οταν ξεσπασε η κριση! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Δωρεάν 650 ποδήλατα στο κέντρο του Βόλου | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 17 | 18-02-2011 19:04 |
Άσπρες λωρίδες στο κέντρο.. | portman | Μου τη δίνει που ..... | 7 | 14-12-2009 21:33 |
Ραγισμένο κάρτερ | nidi | Τεχνικά θέματα διάφορα | 20 | 03-12-2009 12:50 |
Στο κέντρο της ΑΘΗΝΑΣ | zitsos | Τι μας έτυχε | 7 | 14-05-2009 08:08 |
How GPS works - Στο κέντρο ελέγχου του συστήματος GPS | Black_Shadow | Πλοήγηση - Hardware και Software | 10 | 07-04-2009 17:39 |