![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σας βλεπω ειχατε τις ανφιβολιες σας
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
κακό είναι ........!!!!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αμα το δει θα μας παρει και θα μας σηκωσει που του λεμε οτι την τριζει την οπισθεν ???????
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by commander; 25-07-2010 at 23:13. |
|
|||
|
|||
![]()
θεμιτά τα ευχολόγια τις τελευταίες 3 ώρες αλλά διά την ταμβακέρα ουδείς
![]() ![]() ![]() ας αναλωθούμε λοιπόν φίλοι μου εις την οφθαλμολάγνα συνήθεια της παρατήρησης εκ του μακρώθεν και εκ του ασφαλούς των απανταχού θελκτικών κορασίδων αλλά και μεσόκοπων κυριών... πιστέψτε με ...το προτιμώ διότι δεν μου σπαταλά τη φαιά ουσία, με κατευθύνει στο να μη σκέφτομαι και πραγματικά αυτή την εποχή το θέλω πολύ.... Είναι ακριβώς σαν να σε παρακαλάνε να δεις εκπομπές στη ΝΕΤ και εσύ να προτιμάς τις ειδήσεις του STAR..... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αυτό το...όποιος δεν ασχολείται με τα κοινά είναι ζώον ή θεός,δεν μου κάθεται καλά κυρ-αριστοτέλη.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
μαζί σου Βασίλη!..φυσικά με το ανάλογο παγωμένο μπυρακι κ μεζεδάκι ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ρε παιδια μια προταση εκανε ο ανθρωπος και πεσατε να τον φατε...(μεταξυ σοβαρου κι αστειου βεβαιως βεβαιως)!
![]() σιγα το... φακελωμα! ![]() ουτε πιστωτικη ειναι ουτε ...εμφυτευσιμο τσιπακι! ![]() σιγα τα αυγα! ολοι ομως εκμεταλευομαστε τις ομαδικες αγορες και τις προσφορες αδιαφορωντας για το το σωματικο και ψυχικο και οικονομικο κοστος αυτου που τις τρεχει! για τα λαστιχα λογου χαρη,αν βαλαμε 150 ατομα,ο νικος πηρε 150 τηλεφωνα στον περιστερα για να εξυπηρετηθουμε!εκει βεβαια δε θιχτηκε κανεις μας ουτε μας ενοχλησε κατι... ![]() αν ειχαμε καρτουλα ο νικος(ο οποιος προς τιμη του δεν δυσανασχετησε ποτε)θα γλιτωνε την ταλαιπωρια!εγω τουλαχιστον αισθανομαι αβολα να τον παιρνω καθε λιγο και λιγακι να κανονιζει τις αγορες μου!συνεπως θα εβλεπα θετικα μια τετοια καρτα... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόταση για τα τεχνικά θέματα | soter3gm | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 15-09-2009 00:00 |
Πρόταση για το που να μη πάτε | VILLY | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 36 | 27-08-2009 20:13 |
Πρόταση για πλύσιμο | syan | Φροντίδα | 22 | 16-05-2009 07:34 |
Πρόταση για καλοκαιρινές διακοπές!!!!! | riko46 | Χιούμορ | 8 | 12-02-2009 19:40 |
Πρόταση για ένδυση ασφαλείας | wolferin | Χιούμορ | 9 | 04-02-2009 16:04 |