|  | 
| 
 | |||||||
|  | 
|  | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  6η ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ (στα Χανιά) 

Από "έγκυρες" πληροφορίες που έχω   - μου το είπε ένας συνάδερφος με ένα R25 στα Χανιά που συνάντησα δηλαδή - από αύριο ο "ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΑΝΙΩΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ" διοργανώνει μια έκθεση με κλασσικές μοτοσυκλέτες στο παλιό Τελωνείο από 18.00 – 24.00 με ελεύθερη είσοδο. Αναμείνατε ανταπόκριση,  6η Έκθεση Παλιάς Μοτοσυκλέτας | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Απάντηση: 6η ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ (στα Χανιά) 
				__________________ Ο ανόητος ... ψάχνει τα λάθη των άλλων,  ο έξυπνος ... του εαυτού του, αλλά ο σοφός ... όλους τους συγχωρεί !!!   | 
| 

| |||
| 
 | |||

Απο την εκθεση του 2008.     
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: 6η ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ (στα Χανιά)  αν τα καταφέρω αύριο θα περάσω !! | 
| 

| |||
| 
 | |||

Αναμένουμε...     
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||

Κρίμα που έφυγα και δεν πρόλαβα να τη δω...    | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: 6η ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ (στα Χανιά) Δεν ξέρω αν συμμερίζονται τον πόνο σου οι διοργανωτές     μέχρι 28 δεν θα καθόσουν ??? | 
| 

| |||
| 
 | |||

εγω ειχα παει το 2007   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: 6η ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ (στα Χανιά) Απόσπασμα: 
   Βασικά ήρθα για να κάτσω μόνιμα... αλλά δεν έκατσε...  ή τουλάχιστον δεν έχει κάτσει μέχρι στιγμής... είδωμεν... Μέχρι πότε είναι?? Μήπως με παίρνει να ρθω Σ/Κ αεροπορικώς... | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: 6η ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ (στα Χανιά) Eιδα οτι αργει η ανταποκριση οποτε παρτε πλανα αρχειου...οοοεεεοοοο!!!!     | 
|  | 
| 
 | 
 | 
|  Σχετικά Θέματα | ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα | 
| ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ.. | tsompanis | Μου τη δίνει που ..... | 24 | 04-10-2010 14:34 | 
| Διακοπές τον Αύγουστο στα πανέμορφα Χανιά !!! | CPretenteriS | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 424 | 24-08-2010 18:14 | 
| Καρχαρίας 4,5 μέτρων πιάστηκε στα δίκτυα ψαράδων στα Χανιά | MARK | Επικαιρότητα | 9 | 25-04-2010 22:59 | 
| Καφεδάκι στα Χανιά Τετάρτη 2/12!!! | jmar | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 32 | 05-12-2009 17:22 | 
| ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ | pepax66 | Χιούμορ | 3 | 25-09-2009 20:41 |