GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 25-08-2010, 21:04
Carduelis Ο/Η Carduelis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Mπραχάμι - Αθήνα
Μoto: Τη "Χιονάτη"
Προεπιλογή Απάντηση: Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsrob Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλε μου όταν έγραφα το ποστ, έγραφες και εσύ το δικό σου.Ωραίες οι ευχολογίες σου.Μήπως έχεις και την χρηματοοικονομική πρόταση;;;;; Ή ισχύει ΚΑΙ εδώ:οι αλήτες οι πολιτικοί φάγανε τα λεφτά και τώρα τι να κάνουμε;;;Γιατί πραγματικά ΔΕΝ υπάρχουν λεφτά.Όοοοοοοοοταν τα κονομήσουμε, φτιάχνουμε και ξενοδοχεία μεταναστών.
Δεν αναφέρομαι σε ευχολόγια αλλά σε νοοτροπίες.
Άλλο δεν έχω τα χρήματα να φροντίσω κάποιον που έχει ανάγκες και άλλο δεν θέλω γιατί δεν γουστάρω τον "διαφορετικό"!! Παραποιείς ηθελημένα τα όσα χρειάζονται αυτοί οι άνθρωποι και το τελευταίο που χρειάζονται είναι ξενοδοχείο.
Από πότε η ανθρωπιά μετριέται με το χρήμα;
Η συμπόνοια με τον κορβανά;
Αν επίσης εννοείς ανθέλληνες όσους διαφωνούν μαζί σου βάλε με στη λίστα!
Παρεπιπτόντως, όσο και να μεγαλώσεις τη γραμματοσειρά δεν πρόκειται να αποκτήσεις μεγαλύτερο δίκιο..
Reply With Quote
Παλιό 25-08-2010, 21:31
gsrob Ο/Η gsrob βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: larisa
Μoto: 1200gs-07

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Carduelis Εμφάνιση μηνυμάτων
και το τελευταίο που χρειάζονται είναι ξενοδοχείο.
Απόσπασμα:
Εννέα ατομικά κελιά με εννιά κρεβάτια για 145 κρατούμενους. Ανθρωποι που κοιμούνται εκ περιτροπής γιατί ο χώρος δεν φτάνει για να ξαπλώσουν όλοι. Ανθρωποι που κάνουν την ανάγκη τους σε πλαστικά μπουκάλια επειδή υπάρχουν σοβαρές δυσκολίες πρόσβασης στις τουαλέτες. Καμία δυνατότητα προαυλισμού. Συνωστισμός και ασφυξία λόγω ζέστης. Είδη υγιεινής -σαπούνι, χαρτί τουαλέτας- ούτε για αστείο.
Δεν μιλάει για εγκαταστάσεις διαμονής; Πρέπει να λέγεται ξενοδοχείο;

Από πότε η ανθρωπιά μετριέται με το χρήμα; Για να προσφέρεις ανθρωπιά χρειάζεται χρήμα (έστω και από το υστέρημά σου).
Η συμπόνοια με τον κορβανά; Η συμπόνια χρειάζεται χρήμα (έστω και από το υστέρημά σου).
Αν επίσης εννοείς ανθέλληνες όσους διαφωνούν μαζί σου βάλε με στη λίστα!
Ανθέλληνες εννοώ όσους αποκρύπτουν, παραποιούν, και διεστραβλώνουν εντέχνως την αλήθεια με απότερο σκοπό να πλήξουν την Ελλάδα.
Αλλίμονο να φανταστούμε οτι εννοούμε κανέναν από εδώ μέσα.

Παρεπιπτόντως, όσο και να μεγαλώσεις τη γραμματοσειρά δεν πρόκειται να αποκτήσεις μεγαλύτερο δίκιο.. Νομίζω η διαφορετικότητα στην γραμματοσειρά είναι αντιληπτό οτι γίνεται για να τονιστούν κάποιες έννοιες και οχι για να σας επιβάλω την γνώμη μου.Νομίζω πως είναι αντιληπτό.
Reply With Quote
Παλιό 25-08-2010, 21:32
aeriko Ο/Η aeriko βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS

Αν στο σπίτι, στο σχολείο, στην εκκλησία σε μαθαίνουν "πας μη έλλην βάρβαρος" τι περιμένεις γιατρέ μου; Στα χίλια κακά αυτού του τόπου οι λαθρομετανάστες ήρθαν και έκατσαν σαν το κερασάκι στην τούρτα, αυτοί φταίνε για όλα. Πριν απο την εμφάνισή τους δεν υπήρχε πρόβλημα, όλα καλά και ωραία. Ωρε σεις οι γεροντότεροι ξεχνάτε τι έκανε ο διδκτάτορας Παπαδόπουλος, πόσες καραβιές Πακιστανούς έφερε στην Ελλάδα; Αλλά τότε όλοι ήταν κότες δεν μίλαγε κανείς, τους έφερνε ο Μέγας Κυβερνήτης ο "ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ"
Reply With Quote
Παλιό 25-08-2010, 21:32
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Carduelis Εμφάνιση μηνυμάτων
Επειδή Κωστή σε σοβαρά θέματα συνηθίζω να είμαι σοβαρός :
  • Το χάλι της υγείας, παιδείας, ασφάλειας, και οτι άλλο θέλεις όλοι ξέρουμε που οφείλεται. Οι τελευταίοι που σου φταίνε είναι οι λαθρομετανάστες. Ελπίζω όμως να θυμάσαι ποιοί είναι οι κυρίως υπαίτιοι.
  • Αν νομίζεις οτι το κράτος κάνει οικονομίες από τους μετανάστες για να φροντίσει τους ντόπιους γελιέσαι! χεσμένους έχει και τους μεν και τους δε. Γιατί είναι ανίκανο και ανερμάτιστο. Είδα πόσο φροντίζει τις προτεραιότητές του (πχ Παιδεία).
  • Επειδή ακριβώς η ζωή είναι σκληρή ας το αναγνωρίσουμε πρώτα οτι κάποιοι υποφέρουν και μετά ας δούμε με ποιό τρόπο θα τους βοηθήσουμε! και φυσικά δεν εννοούμε να τους βρούμε παρθένες από την παραμεθόριο για να πηδήξουν.
  • Που είδες να ισχυρίζομαι οτι η υγειονομική τους περίθαλψη προηγείται των ελλήνων; έγραψα για βασική υγειονομική περίθαλψη! Μακάρι να μη δεις ποτέ σου έγγυο ή παιδί άρρωστο σε "κέντρο υποδοχής"! Θα ντραπείς που έχεις την τύχη να είσαι ζωντανός άνθρωπος (όχι έλληνας)
  • Εσύ πως ιεραρχείς όσους έχουν ανάγκες; ακριβώς επειδή η ζωή είναι κυνικά σκληρή αν δεν υπάρχει στοιχειώδης ανθρωπιά χαθήκαμε.
ΥΓ: Δεν ξέρω αν "πάω καλά" αλλά ξέρω πολύ καλά τι μου φταίει φίλε και πόσο μου φταίει.
νοτη σε γενικες γραμμες δε διαφωνω με τα γραφομενα σου!
δε λεω οτι αυτοι φταινε,ουτε να τους αφησουμε στη μοιρα τους,ουτε φυσικα θεωρω τη ζωη μου πιο σημαντικη απ τη δικη τους!
αλλα ειναι θεμα προτεραιοτητων...!οταν εχω κανει το κρατος συνεταιρο στην επιχειρηση μου,παω στο παιδων να κανω αιματολογικες στο γιο μου και ρωτωντας ποτε να παρω τα αποτελεσματα,μου λενε "σε 2 μηνες λογω ελλειψης αντιδραστηριων"...οταν σε φιλικο μου προσωπο νοσηλευομενο στο σωτηρια με σοβαρο αναπνευστικο προβλημα λενε οτι για ακτινογραφια πρεπει να κλεισει ραντεβου σε 2 εβδομαδες η να παει σε ιδιωτικο να την κανει και να επιστρεψει...οταν παιρνω τηλεφωνο το 166 για περιστατικο στη γειτονια μου και μου λενε "ξερετε θ αργησουμε γιατι δεν υπαρχει ασθενοφορο"...και αλλα πολλα...,θεωρω οτι προτεραιοτητα εχουν οι πολιτες της χωρας και οι νομιμοι μεταναστες!γιατι μη μου πεις οτι οι πολιτες αυτης της χωρας εχουν εστω τη βασικη υγειονομικη περιθαλψη...
αν υπηρχαν οι υποδομες και η προνοια για μενα και τους συμπολιτες μου,...ναι,θα διεκδικουσα τα ιδια και για τους λαθρομεταναστες!
Reply With Quote
Παλιό 25-08-2010, 21:35
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από aeriko Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν στο σπίτι, στο σχολείο, στην εκκλησία σε μαθαίνουν "πας μη έλλην βάρβαρος" τι περιμένεις γιατρέ μου; Στα χίλια κακά αυτού του τόπου οι λαθρομετανάστες ήρθαν και έκατσαν σαν το κερασάκι στην τούρτα, αυτοί φταίνε για όλα. Πριν απο την εμφάνισή τους δεν υπήρχε πρόβλημα, όλα καλά και ωραία. Ωρε σεις οι γεροντότεροι ξεχνάτε τι έκανε ο διδκτάτορας Παπαδόπουλος, πόσες καραβιές Πακιστανούς έφερε στην Ελλάδα; Αλλά τότε όλοι ήταν κότες δεν μίλαγε κανείς, τους έφερνε ο Μέγας Κυβερνήτης ο "ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ"
καλα βρε πανο,...το "πας μη ελλην βαρβαρος" που το ειδες?
εδω δε μιλαμε για λαθρομεταναστες?
Reply With Quote
Παλιό 25-08-2010, 21:40
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
καλα βρε πανο,...το "πας μη ελλην βαρβαρος" που το ειδες?
εδω δε μιλαμε για λαθρομεταναστες?
Για ποιούς μιλάμε βρε Κώστα; Για τους λαθρομετανάστες και την αντιμετώπισή τους από το ελληνικό κράτος/κοινωνία
Reply With Quote
Παλιό 25-08-2010, 21:48
Captain_Andreas Ο/Η Captain_Andreas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: Athens
Μoto: BMW R1200 GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από aeriko Εμφάνιση μηνυμάτων
Με συγχωρείς αλλά αυτά που λες δεν ισχύουν τουλάχιστον εξ όσων γνωρίζω εγώ. Το πας μη Έλλην Βάρβαρος είναι ένας μύθος δεν ειπώθηκε ΠΟΤΕ και πουθενά στην αρχαία Ελληνική Γραμματεία.

Η διχοτομία Ελλήνων-βαρβάρων υπήρχε στην κλασική αρχαιότητα, όπως αποτυπώνεται καθαρά σε ένα ρητό που ο Διογένης Λαέρτιος (1.34) αποδίδει στον Θαλή, ενώ άλλοι το απέδιδαν στον Σωκράτη: «Χρωστάω χάρη στην Τύχη για τρία πράγματα: που γεννήθηκα άνθρωπος και όχι ζώο, άνδρας και όχι γυναίκα, Έλληνας και όχι βάρβαρος». (τριῶν τούτων ἕνεκα χάριν ἔχειν τῇ Τύχῃ· πρῶτον μὲν ὅτι ἄνθρωπος ἐγενόμην καὶ οὐ θηρίον, εἶτα ὅτι ἀνὴρ καὶ οὐ γυνή,τρίτον ὅτι Ἕλλην καὶ οὐ βάρβαρος). Οι Έλληνες, ειδικά μετά τους περσικούς πολέμους, πίστευαν ότι, ελεύθεροι πολίτες καθώς ήταν, ήταν ανώτεροι από τους «βαρβάρους» που υπάκουαν δουλικά σε έναν βασιλιά. Όπως λέει ο Ευριπίδης στην Ιφιγένεια εν Αυλίδι, είναι λογικό οι Έλληνες να εξουσιάζουν τους βαρβάρους, αλλά όχι το αντίστροφο: βαρβάρων δ’ Ἕλληνας ἄρχειν εἰκός, ἀλλ’ οὐ βαρβάρους Ἑλλήνων· τὸ μὲν γὰρ δοῦλον, οἱ δ’ ἐλεύθεροι.

Πέρα από αυτό τώρα ο καθείς μπορεί να λέει ό,τι θέλει και να μεταλλάσσει την γραμματεία μας κατά τις ορέξεις του. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ποτέ διδαχθήκαμε κάτι τέτοιο... Το άλλο με τον Παπαδόπουλο και τις καραβιές των Πακιστανών από που προκύπτει; Θα ήθελα να μου πεις σε παρακαλώ γιατί δεν το γνωρίζω. Ο Παπαδόπουλος έφερε Σαουδάραβες στην Ελλάδα καθ όλα νομίμους και καταμετρημένους και το άνοιγμα που έκανε ήταν προς τα κράτη της Μέσης Ανατολής (Εμιράτα κλπ) και μόνον εκεί. Δεν είμαι ούτε θιασώτης του ούτε υποστηρικτής του αλλά αυτός τουλάχιστον αρνήθηκε την χάρη, στα πρώην αφεντικά του τους Αμερικάνους, χρησιμοποιηθεί Ελληνικός χώρος για διέλευση και επιχειρήσεις συμμαχικές προς τον πόλεμο των 6 ημερών του Ισραήλ με τους Άραβες... Επειδή ξέρω πως θα παρεξηγηθώ προλαμβάνω λέγοντας πως οι πρακτικές του δεν με βρίσκουν σύμφωνο, απλώς το θεωρώ γελοίο να εθελοτυφλούμε γνωρίζοντας πως τον κατέβασε ο άλλος ο προδόταρος ο Ιωαννίδης εν μία νυκτί από την εξουσία με το Πολυτεχνείο και τα σχετικά επεισόδια...

Για να επιστρέψουμε στο θέμα μας λοιπόν ΝΑΙ στον ανθρωπισμό ΟΧΙ όμως στην καταπάτηση των ατομικών μας δικαιωμάτων και των στοιχειωδών μας αξιών στο όνομα ΚΑΝΕΝΟΣ ΨΕΥΤΟΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ. Τα διεθνή προβλήματα (όπως η λαθρομετανάστευση) απαιτούν και ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ, και κάτι τέτοιο δεν το βλέπω.

Κανείς δεν είπε πως φταίνε ΜΟΝΟ οι λαθρομετανάστες. Κατά βάση εμείς φταίμε με τους πολιτικούς που ανεχόμαστε να μας κυβερνούν. Αλλά έλεος πια, αν ο ανθρωπισμός σας ισούται με την δικιά μας καταστροφή και αλλοίωση, κρατήστε τον και κατά το παράδειγμα του Carduelis θεωρήσατε κι εμένα απάνθρωπο...
Reply With Quote
Παλιό 25-08-2010, 21:52
manosamos Ο/Η manosamos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2009
Περιοχή: ΠΕΡΑΜΑ-ΑΕΚΑΡΑ
Μoto: Varadero 1000 CBR 600F4 Honda C70 6V

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Captain_Andreas Εμφάνιση μηνυμάτων
Με συγχωρείς αλλά αυτά που λες δεν ισχύουν τουλάχιστον εξ όσων γνωρίζω εγώ. Το πας μη Έλλην Βάρβαρος είναι ένας μύθος δεν ειπώθηκε ΠΟΤΕ και πουθενά στην αρχαία Ελληνική Γραμματεία.

Η διχοτομία Ελλήνων-βαρβάρων υπήρχε στην κλασική αρχαιότητα, όπως αποτυπώνεται καθαρά σε ένα ρητό που ο Διογένης Λαέρτιος (1.34) αποδίδει στον Θαλή, ενώ άλλοι το απέδιδαν στον Σωκράτη: «Χρωστάω χάρη στην Τύχη για τρία πράγματα: που γεννήθηκα άνθρωπος και όχι ζώο, άνδρας και όχι γυναίκα, Έλληνας και όχι βάρβαρος». (τριῶν τούτων ἕνεκα χάριν ἔχειν τῇ Τύχῃ· πρῶτον μὲν ὅτι ἄνθρωπος ἐγενόμην καὶ οὐ θηρίον, εἶτα ὅτι ἀνὴρ καὶ οὐ γυνή,τρίτον ὅτι Ἕλλην καὶ οὐ βάρβαρος). Οι Έλληνες, ειδικά μετά τους περσικούς πολέμους, πίστευαν ότι, ελεύθεροι πολίτες καθώς ήταν, ήταν ανώτεροι από τους «βαρβάρους» που υπάκουαν δουλικά σε έναν βασιλιά. Όπως λέει ο Ευριπίδης στην Ιφιγένεια εν Αυλίδι, είναι λογικό οι Έλληνες να εξουσιάζουν τους βαρβάρους, αλλά όχι το αντίστροφο: βαρβάρων δ’ Ἕλληνας ἄρχειν εἰκός, ἀλλ’ οὐ βαρβάρους Ἑλλήνων· τὸ μὲν γὰρ δοῦλον, οἱ δ’ ἐλεύθεροι.

Πέρα από αυτό τώρα ο καθείς μπορεί να λέει ό,τι θέλει και να μεταλλάσσει την γραμματεία μας κατά τις ορέξεις του. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ποτέ διδαχθήκαμε κάτι τέτοιο... Το άλλο με τον Παπαδόπουλο και τις καραβιές των Πακιστανών από που προκύπτει; Θα ήθελα να μου πεις σε παρακαλώ γιατί δεν το γνωρίζω. Ο Παπαδόπουλος έφερε Σαουδάραβες στην Ελλάδα καθ όλα νομίμους και καταμετρημένους και το άνοιγμα που έκανε ήταν προς τα κράτη της Μέσης Ανατολής (Εμιράτα κλπ) και μόνον εκεί. Δεν είμαι ούτε θιασώτης του ούτε υποστηρικτής του αλλά αυτός τουλάχιστον αρνήθηκε την χάρη, στα πρώην αφεντικά του τους Αμερικάνους, χρησιμοποιηθεί Ελληνικός χώρος για διέλευση και επιχειρήσεις συμμαχικές προς τον πόλεμο των 6 ημερών του Ισραήλ με τους Άραβες... Επειδή ξέρω πως θα παρεξηγηθώ προλαμβάνω λέγοντας πως οι πρακτικές του δεν με βρίσκουν σύμφωνο, απλώς το θεωρώ γελοίο να εθελοτυφλούμε γνωρίζοντας πως τον κατέβασε ο άλλος ο προδόταρος ο Ιωαννίδης εν μία νυκτί από την εξουσία με το Πολυτεχνείο και τα σχετικά επεισόδια...

Για να επιστρέψουμε στο θέμα μας λοιπόν ΝΑΙ στον ανθρωπισμό ΟΧΙ όμως στην καταπάτηση των ατομικών μας δικαιωμάτων και των στοιχειωδών μας αξιών στο όνομα ΚΑΝΕΝΟΣ ΨΕΥΤΟΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ. Τα διεθνή προβλήματα (όπως η λαθρομετανάστευση) απαιτούν και ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ, και κάτι τέτοιο δεν το βλέπω.

Κανείς δεν είπε πως φταίνε ΜΟΝΟ οι λαθρομετανάστες. Κατά βάση εμείς φταίμε με τους πολιτικούς που ανεχόμαστε να μας κυβερνούν. Αλλά έλεος πια, αν ο ανθρωπισμός σας ισούται με την δικιά μας καταστροφή και αλλοίωση, κρατήστε τον και κατά το παράδειγμα του Carduelis θεωρήσατε κι εμένα απάνθρωπο...
Reply With Quote
Παλιό 25-08-2010, 22:00
Senior Member

Αν θυμάμαι καλά οι έλληνες έφευγαν για Σαουδική Αραβία και όχι το ανάποδο. Αλλά και έτσι να είναι όπως το λές, έφερε μουσουλμάνους και δεν άνοιξε μύτη. Για το "πας μη έλλην βάρβαρος" πράγματι δεν άνοιξα τη αρχαία ελληνική γραμματεία, αλλά βασίστηκα στην νεολληνική αντίληψη του όρου.
Reply With Quote
Παλιό 25-08-2010, 22:03
Carduelis Ο/Η Carduelis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Mπραχάμι - Αθήνα
Μoto: Τη "Χιονάτη"

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Captain_Andreas Εμφάνιση μηνυμάτων
Νότη θα διαφωνήσω σφόδρα με τα γραφόμενά σου. Θα προσπαθήσω να σου κάνω όσο μπορώ πιο ολιγόλογη απάντηση για να μην χαθεί η ουσία. Ας τα πάρουμε ανάποδα:

α. Blogs
Εμετικα; Γιατί; Επειδή με την ανωνυμία προσπαθούν (όσο μπορούν) να καλυφθούν από την εκβιαστική διαπλοκή ΜΜΕ και εξουσίας; ή μήπως κάνουμε πως δεν ξέρουμε/βλέπουμε; Η αλήθεια φίλε μου, δεν έχει χορηγούς. Αν ένα blog ψεύδεται και συκοφαντεί υπάρχει ο δρόμος της δικαιοσύνης (βλέπε υπόθεση press.gr) και αν μη τι άλλο υπάρχει και ο δρόμος της δημοσίευσης της αλήθειας. Ποιόν ενοχλούν λοιπόν τα blogs; Και μην ακούσω τα γνωστά περί χειραγώγησης της κοινής γνώμης, άσε έχουμε τα επίσημα, επώνυμα και πληρωμένα από τις τσέπες μας με χρυσάφι κυβερνητικά και διαπλεκόμενα ΜΜΕ... Τα blogs ενοχλούν εκείνους που θέλουν να ακούγεται ΜΟΝΟ η δική τους φωνή... τα συμπεράσματα είναι εύκολα ...

β. Τήρηση των Νόμων
Άτοπο. Τι σημασία έχει τι κάνουμε εμείς στο σπίτι μας; Αν είναι να κρίνουμε την κοινωνία μας να την κρίνουμε με όλα τα στραβά της, αλλά όχι να χρησιμοποιούμε την εντόπια κατάστασή μας για να διακαιολογούμε την αθρόα εισβολή λαθρομεταναστών και τις παραβατικές τους συμπεριφορές ! Είμαστε άξιοι της τύχης μας, μια τύχης που διαμορφώνουμε εμείς αναλόγως της παιδείας και των ηγετών που εκλέγουμε. Αν οι λαθρομετανάστες δεν επιθυμούν να τηρήσουν τους νόμους, σε πληροφορώ πως κρίνονται (παρανόμως) με πολύ ελαφρύτερα κριτήρια από εμένα κι εσένα. Τον τυπάκο (δημοσιογράφος δηλώνει) που συλλάβανε στα επεισόδια πριν από κανένα 6μηνο στον Αγ. Παντελεήμονα, πριν από μία/δύο εβδομάδες τον αποφυλάκισαν κι αυτό μετά από μακρύ δικαστικό αγώνα. Τους λάθρο όμως τους μαζεύουνε και σε 48 ώρες το πολύ είναι έξω... ας όψονται οι παχυλά αμοιβόμενοι από διάφορες ΜΚΟ δικηγοροι που τους παίρνουν εργολαβία αλλά και οι εντολές του Υπ. ΠΡΟ.ΠΟ μας...

γ. Μειονότητες
Κόπτεσαι βλέπω για τις μειονότητες και καλά κάνεις. Θα ήθελα να έκανες και το ίδιο για την Βόρειο Ήπειρο, την Ίμβρο, την Τένεδο την Πόλη, την Γευγελή και άλλες πολλές πόλεις που ο Ελληνισμός υποφέρει και βασανίζεται. Αλλά ξέχασα ... εκεί θα μας πουν εθνικιστές και δεν κάνει... Ας οψονται οι φίλοι μας των "επωνύμων" ΜΜΕ αλλά και η παιδεία μας σταδιακά από την μεταποΛΗΣΤΕΥΣΗ κι έπειτα που φρόντισαν ο πατριωτισμός να ταυτίζεται με τον στείρο εθνικισμό και η πρόοδος με τον κομ#####σμό και τις αστείες παραφυάδες του..
Εγώ δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω, το έχω ξαναπεί. Όσο δεν με πειράζουν και δεν μου επιβάλλουν τα θέλω τους ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. Όταν όμως με υποχρεώνουν να ανοίγω το σπίτι μου και να δέχομαι ορδές ανθρώπων οι οποίοι η μόνη διέξοδος που έχουν είναι η παραβατικότητα (είπαμε ποιός φταίει γι' αυτό μην τα ξαναλέμε) ε τότε όχι δεν μπορώ άλλο. ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΤΙΖΩ ΚΕΝΤΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;;; Έλεος πιά...

Για να μη χαθεί η ουσία της διαφωνίας μας λοιπόν θα στο ξαναγράψω φίλε μου:
  • Blogs αυτού του τύπου: HeLLeNiCReVeNgE: Αλβανός έμπορος θανάτου, Αλβανοί με Καλάσνικοφ, Αλβανοί εκβιαστές, Αλβανός κτήνος-βιαστής που βίαζε τη μάνα κι επέβαλε στο παιδ ή αυτού eglimatikotita.blogspot ή αυτού Crimes On Air είναι από σκουπίδια έως ύποπτα. Αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
  • Τι σημασία έχει τι κάνουμε εμείς στο σπίτι μας; προφανώς δεν θέλεις να συνηδειτοποιήσεις ότι το σπίτι σου είναι εκ των πραγμάτων και σπίτι όποιου τον έφερε η ρημάδα η τύχη του να είναι εδώ. Αν είναι ερείπιο οι τελευταίοι που δεν σου φταίνε είναι οι λαθρομετανάστες. Ας το φροντίσουμε να γίνει καλύτερο και για μας και για τους μετανάστες. Οι υπερεθνικιστικές κραυγές μόνο κακό κάνουν και φανατίζουν ένα λαό που περνάει δύσκολα στοχοποιώντας τους μετανάστες. Αν για σένα είναι ΤΟ πρόβλημα, για μένα είναι ένα ακόμα πρόβλημα μέσα στα άλλα και μάλλον όχι το μεγαλύτερο. Από τα έσω οι κίνδυνοι πάντα στη χώρα μας και σπάνια εκ των έξω!
  • Μειονότητες: το αν "κόπτομαι" για τις κάθε είδους μειονότητες; ασφαλώς και κόπτομαι φίλε μου και η ειρωνία σου δεν με αγγίζει. (Όπως κόπτομαι και για δεκάδες άλλα πράγματα που δεν γνωρίζεις). Όσο για τον πατριωτισμό μου δεν πρόκειται να σε ορίσω τιμητή του και μάλιστα εδώ μέσα! Όμως είμαι σε θέση να βλέπω και να αξιολογώ τα προβλήματα στη χώρα μου και το μεταναστευτικό είναι χαμηλά στη δική μου κατάταξη. Το μεγαλύτερο είναι η έλλειψη παιδείας και κοινωνικής συνοχής..
  • Τι άλλο να δώσουμε για να δείξουμε οτι είμαστε φιλόξενοι ;;;;;;;;
    Αλλά και κ**ο να δώσουμε, η διεθνής αμνηστία κάτι θα βρει για να μας κοπανήσει.
    Ευχαριστώ για τα μεγάλα fonts, αλλά δεν χρειαζόταν! αφενός βλέπω και αφετέρου δεν αποκτάς μεγαλύτερο δίκιο! Όσο για την Διεθνή Αμνηστία δεν ζήτησε τον #### μας, την ανθρωπιά μας ζήτησε, και εγώ συνηθίζω να τα έχω ξέχωρα αυτά τα δυό. Γιατί σε ενοχλεί όμως να μας δείχνουν τα λάθη ή τις παραλείψεις μας σαν χώρα; μας χαλάνε την όμορφη εικόνα που έχουμε για τον εαυτό μας; Όσο ντροπή είναι να μην έχουν συνθήκες αξιοπρεπούς ζωής, περίθαλψης, εργασίας οι ντόπιοι άλλο τόσο είναι να μην έχουν και όσοι μένουν εδώ, ειδικά οι πιό ανήμποροι. Το οτι ασχολούμαστε κάποιοι με αυτά τα προβλήματα δεν σημαίνει οτι αγνοούμε όλα τα υπόλοιπα όπως σε βολεύει να πιστεύεις.
Προφανώς για μερικούς το να βλέπουν παντού εχθρούς, δοσίλογους, προδότες, ρουφιάνους, συνωμοσίες, ανθέλληνες κλπ είναι μια καλή τακτική για να μεταθέτουν τα προβλήματα αλλού και όχι εκεί που βρίσκονται: στην βαθύτατη έλλειψη παιδείας ενός λαού που μεγαλούργησε κάποτε ακριβώς γιατί αγνόησε τα σύνορα στους τόπους, τη γνώση και τις ιδέες..
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης