![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
...Κάνεις κάτι ερωτήσεις... ώρες-ώρες
Άλλο η τρέλα κι άλλο η μούρλα Πρετεντέρηηη Πάντως αν ήμουν εκεί χάμου, θα σας ακολουθούσα, δεν υπάρχουν ωραιότερα ταξίδια από τα νυχτερινά και με αποκορύφωμα όταν η ανατολή σε βρίσκει στο τιμόνι. 17 χρόνια νύχτα οδηγούσα και δεν το μετάνιωσα ούτε μία στιγμή. Μπράβο παιδιά. Ζήτω τα αυθόρμητα. . . ΥΓ: Θα είμαι Πτολεμαϊδα ξημερώνοντας Σάββατο ή το αργότερο μέχρι της 09:00 η ώρα. Αν τύχει και παρακάμψετε προς τα 'κει, θα χαρώ να σας δω. Επίσης το τηλέφωνό μου είναι ανοιχτό 24 ώρες το 24ώρο, ότι ώρα κι αν είναι, αν χρειαστείτε κάτι, τηλεφωνήστε άφοβα, δεν τρομάζετε και δεν ανησυχείτε κανέναν. Καλό δρόμο παιδιά. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Να καταφέρουμε να βρεθούμε είτε σε αυτό, είτε στο επόμενο εκεί στα μέρη σας. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Αυτά είναι τα ωραία του μοτοσυκλετισμού!Καλό ταξίδι παιδιά!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απιστευτη διαδρομη παιδες!!
Για εμας τους Κρητικους δυσκολο να σας ακολουθουμε σε τετοιες ξαφνικες και μαχιμες εξορμησεις γιατι μας χωριζει ΘΑΛΑΣΣΑ! Καλα να περασεται και αναμεμενουμε φωτος! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
|
καλό δρόμο παίδες........, ψάρωσα νόμιζα ότι ήταν τον Σεπτέμβριο και έτριβα τα χέρια μου
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μονοήμερη εξόρμηση στη Κέα (Τζιά) 20.02.2010 | aeriko | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 47 | 23-02-2010 13:10 |
| Ιωάννινα - ένα ωραίο οδοιπορικό !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 8 | 15-02-2010 13:29 |
| Εκδρομή στα Ιωάννινα - 18,19,20/9. | S.T | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 107 | 12-02-2010 15:42 |
| Φωτογραφίες από τα Σύβοτα | Michael Chatzilias | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 5 | 26-10-2009 21:11 |
| Για σας είμαι ο Νίκος από τα Ιωάννινα. | Nick | Καλώς ήλθατε | 20 | 18-01-2009 14:12 |