![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() pisw apo to pantheon stin rwmi einai o agios eustathios,to magazi auto pou vlepete sto videaki einai apisteuto,oti wra kai na pas,exei synexeia gyrw sta 50-60 atoma oura.To protimoune oloi giati to kaimaki ston espresso den paizei pouthena ston kosmo...autoi lene oti vgazei poly kaimaki epeidi i paroxi tou nerou pou travane oi mixanes einai apo pigadi...alla sto vathos paizei lamogia... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Από εκεί και μετά όλα τα άλλα θα τα καταλάβεις εύκολα. Κάθε μηχανή θέλει και διαφορετικό κόψιμο. Ή λοιπόν θα κόψεις σε διάφορα νούμερα από λίγο για να δοκιμάσεις ή αγόραζε διαφορετικές μάρκες, μέχρι να το πετύχεις. Η δικιά μου για παράδειγμα (οικιακή GAGGIA) θέλει κόψιμο στο 4,5. Παρ' όλα αυτά ο Illy τυχαίνει να έχει το κόψιμο και το χαρμάνι που μου αρέσει!!! Επίσης πολλές μηχανές έχουν πρόσθετο σχαράκι για περισσότερη κρέμα. Αυτά και καλή επιτυχία. ![]() ΥΓ. Τελευταία με τα συχνά ταξίδια και την έλλειψη ως εκ τούτου espresso, έχω σωθεί με το ηλεκτρικό μπρίκι της SINGER (Μεράκι) και τον "αρωματικό" του BRAVO ή εναλλακτικά τον "περίπλου". Για τους λάτρεις του Ελληνικού!!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αλλά βέβαια... μπορεί να κάνουμε και λάθος. Δεν τρέχει και τίποτα, στο φινάλε πίνουμε ένα τσίπουρο που δεν θέλει και σεμινάριο!!!!!!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() συνεργαζομαστε με pits οποτε ![]() λες να το κανουμε δουλεια? |
|
|||
|
|||
![]()
Γιατι οχι,ειμαι ανοιχτος στις προτασεις και τις προκλησεις,αν βρουμε ακρη βεβαια με τον δημο κορινθου γιατι τωρα τελευταια μ@.........
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
και φυσικα οσοι πιστοι δε χρειαζεστε και προσκληση Ανεξαρτησιας 81-83 κορινθος. οσο για το εντουρο του θαναση ασε εχω αναλαβει να του διδαξω εγω αλλα ματαιοτης ματαιοτητων καθε 5 μετρα σταματαει και καθαριζει τη μηχανη ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΓΕΡΑΚΑ | george1968 | Διάφορα | 4 | 15-09-2010 00:35 |
ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΓΙΑ TA GS ADVENTURE ΜΑΣ, ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΗ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ | adv1200 | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 18 | 10-05-2010 00:18 |
ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΓΕΡΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ-SOS ! | Carduelis | Αστεία Video | 3 | 25-04-2010 20:21 |
TIPS ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Χρήσιμα | 3 | 28-01-2010 22:37 |
Online Parts Manuals και άλλα !ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ !!!!!! ΓΙΑ ΟΛΑ !!!! | billy_bmw | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 18-02-2009 00:52 |