![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό το Thread είναι ένα serial μόνο του.
Το παρακολουθώ κάθε μέρα 9-10 το βράδυ. Αυριο Σάββατο σκέφτομαι να φτιάξω pop corn και να παρακολουθήσω και παλιότερα επεισόδια. Ίσως αν το διαφημίζαμε έξω, να πήγαινε καλά...ίσως καλύτερα και από το Χίλιες και μια νύχτες....Κισμέτ....κτλ. Αν αλλάζαμε τα fonts και βάζαμε και φωτογραφίες των μαχητών, να έπαιρνε σάρκα και οστά... Δεν γνωρίζω όλα τα τεχνικά που αναφέρετε εδώ, BMW / Honda / Boeing...(και έχω μάθει αρκετά διαβάζοντάς σας), η αλήθεια όμως είναι ότι οι top μοτοσυκλέτες σήμερα είναι πλέον τόσο καλές και τόσο αξιόπιστες σε φυσιολογικές συνθήκες φθοράς, που βέβαια οι μικρές λεπτομέρειες να κάνουν την διαφορά. Είναι τόσο μεγάλες οι απαιτήσεις σας και τόσο τρομερά υψηλές οι προσδοκίες σας που πρέπει να τις συγκρίνετε σε υπέρογκες συνθήκες; Στην Δανία, και σε άλλες χώρες, κυκλοφορούν με Virago 250. Την παρκάρουν, και οι περαστικοί γυρνούν βλέματα. Εάν έχεις την 535 σου ποιάνουν συζήτηση κιόλας. Εάν έχεις μεγάλη, σε βγάζουν φωτογραφία. Εάν σταματήσεις κιόλας για να τους δώσεις τον χρόνο να την δουν καλά, θα σε χειροκροτήσουν. Γιάννης - Γιαννάκης. GS / Varadero. Καβάλησα την Varadaro, και μου άρεσε πολύ. Έτσι, με τις λίγες απαιτήσεις που είχα. Είχα και την GS, Ok. Εξίσου καλή, διαφορετική. Για τους περισσοτέρους από εμάς, όλες οι μοτοσυκλέτες (τουλάχιστον οι πιο πολλές) θα ανταποκριθούν σ' αυτά που κάνουμε στη ζωή μας, τα ταξίδια και τις μετακινήσεις μας. Είναι φανερό ότι ο καθένας θα επιλέξει το γούστο του και ανάλογα με το πορτοφόλι του. Καταλαβαίνω αυτό που γράφει ο GeorgeP. Η σχέση τιμής / μοτοσυκλέτας. Συμφωνώ. Επαυξάνω. Είναι σημαντικό να κάνεις κράτει. Θα μπορούσα να καβαλάω Varadero και σύμφωνα με τις απαιτήσεις μου και τον τρόπο ζωής μου θα ήμουν εξίσου χαρούμενος. Καβαλάω RT, είμαι πολύ χαρούμενος, συνειδητά μου κόστισε παραπάνω, και δεν με ένοιαξε. Θα έπρεπε όμως να με νοιάξει, εφόσον θα είχα παρόμοια άνεση (παρόμοια) και με το Vara, και εφόσον υπάρχει αρκετά μεγάλη διαφορά. Έστω και 5,000 Ευρώ η διαφορά (ξ΄ρουμε όλοι ότι είναι παραπάνω): 5,000 το χρόνο x κάποιο επιτόκιο x πολλά χρόνια = αξιόλογο ποσό για κάτι που ίσως προκύψει αύριο. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ναι αλλά ποτέ η honda & h suzuki, δεν θα είναι MERCURY ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αρκετά βαριά όμως Κώστα συγκριτικά με τα άλλα τετράχρονα στην αγορά Suzuki & Mercury και αν δεις το 80% των Σκαφων φοράει Mercury Suzuki Yamaha & Evinrude Honda βάζουν κάποιοι που δεν ξέρουν και τους πουλάνε πακέτο τα σαίνια βάρκα κινητήρα
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Η Volvo Diesel που στέκεται; |
|
|||
|
|||
![]()
Κωστη ξετυλιγεται δεν παμε να κρυφτουμε στην σεντινα.
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
BENDA καλο ονομα δεν εχουν πολυ καταναλωση
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
Οταν βγάλει το νέο XLV 1200(αντικαταστάτη του βαραντέρο) τοτε θα πάει σε μετωπική σύγκριση με το GS !!! Αν κάνει παπαριά θα βουλιάξει σε σχέση με τον ανταγωνισμό και πολλοί από εμας θα στραφούν αλλού, αν όχι οι λάτρεις του αερόψυκτου ελικα θα βρεθούν στην δύσκολη θεση επαναπροσδιορισμού του μεχρι τωρα ορκου αιωνιας λατρείας προς την γερμανική φίρμα! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
χρειαζεσαι υπνο.....
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ R 1200 GS ADVENTURE 4/09 Η' ΑΝΤΑΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ R 1200 GS SPECIAL EDITION 09 | jmar | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 40 | 11-10-2010 16:13 |
διακοπες κατα το ανοιγμα του γκαζιου... | ace_gln | Τεχνικά θέματα διάφορα | 18 | 30-03-2010 12:05 |
Πρόβλημα κατά την εκκίνηση. (R 1200 GS) | alx_k | Τεχνικά θέματα διάφορα | 30 | 19-02-2010 16:37 |
μαμα εξατμιση απο gs 1200 που θα παρω την δευτερα | L3f | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 6 | 06-10-2009 00:44 |
εκπτωσεις στα μετρα κατα του καπνισματος | Alext | Χιούμορ | 13 | 29-06-2009 23:48 |