![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Καλησπέρα στην παρέα.... βλέπω το διασκεδάζουμε καλά εν΄τη απουσία μου....
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλη την παρέα....
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εγω ρε κεφτε τον πρωτο τον εκανα στα 26 εσυ???????
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Last edited by commander; 04-10-2010 at 21:43. |
|
|||
|
|||
![]()
Μόλις είχα επικοινωνία με Νάπο από Πρέβεζα / Παναγία...
Μεταξύ άλλων μου είπε: 1/ Επιβεβαιώνει τη συμμετοχή του για μονόκλινο δωμάτιο στην εκδρομή του Βόλου/Πηλίου... Μονός είπε.... αλλά που ξέρεις μπορεί να προκύψει και διπλός... με ότι αυτό σημαίνει.... ![]() ![]() 2/ Έχετε όλοι την καλησπέρα του 3/ Μου είπε ότι είμαστε καλεσμένοι σπίτι του τώρα που το τελειώνει... αλλά όσοι έχουν BMW θα φιλοξενηθούν στο λεβητοστάσιο... ![]() ![]() ![]() ![]() 4/ Δήλωσε συμμετοχή στο Σοφικό και του είπα να έρθει να δει τις BMW τι κάνουν... και εν' συνεχεία να αφήσει σε κάποιο στάβλο το άλογό του (deauville) και να μπει στον ίσιο δρόμο, αγοράζοντας RT... Μου είπε θα το σκεφτεί σοβαρά... ![]() 5/ Επίσης μου είπε ότι έχει ένα Internet cafe εκεί στο χωριό... κι έχει λέει ένα Gozilla, Mozilla και πάει πολύ αργά... 56 κιλομπάϊτς... ![]() ![]() ![]() 6/ Στο τέλος του είπα να στείλει τη λινάτσα στο καθαριστήριο... μην τη βάλει στο πλυντήριο και μπει.... κι άντε να βρούμε άλλη τώρα που απολύουν απ' τα Ναυπηγεία.... θα γίνει ανάρπαστη... Μπορείτε να φανταστείτε τι έγινε........ δεν ήθελα να κλείσω το τηλέφωνο... Νάπο σε χαιρετούμε κι εμείς!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Καλά εσείς οι δύο δεν παίζεστε, όποτε σας διαβάζω λιώνω στο γέλιο
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κι ο πατέρας μου ρε κεφτέ όταν έκανε αυτό το αριστούργημα (εμένα) ήταν 22 και η μάνα μου 18....
Και τι σημαίνει αυτό??? Κιοφτέ..... ε κιοφτέ..... |
|
|||
|
|||
![]()
καλό υπόλοιπο στην παρέα!!!!
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλημέρες, Καλησπέρες & Καληνύχτες - Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010 !!! | CPretenteriS | Μια καλημέρα είναι αυτή | 82 | 04-10-2010 02:50 |
Καλημέρες, Καλησπέρες & Καληνύχτες - Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010 !!! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 126 | 03-10-2010 04:27 |
Καλημέρες,Καλησπέρες & Καληνύχτες Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010 | gsmaniac | Μια καλημέρα είναι αυτή | 201 | 28-09-2010 02:08 |
Καλημέρες Καλησπέρες & Καληνύχτες Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010 | commander | Μια καλημέρα είναι αυτή | 219 | 07-09-2010 03:27 |
Καλημέρες, Καλησπέρες, Καληνύχτες - Δευτέρα 9-8-2010 | CPretenteriS | Μια καλημέρα είναι αυτή | 69 | 10-08-2010 01:32 |