![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόόόν, έχουμε και λέμε.
Πριν ξεκινήσω να εξιστορώ τα ευτράπελα της παρέας, θα ήθελα να επισημάνω, πως αν συνεχίσουμε έτσι, καφέδες, ρετσίνες, εκδρομές εσωτερικού- εξωτερικού. . . την φυλακή δεν την γλιτώνουμε: ![]() Το ότι κάνανε σαράντα έξι λεπτα από τον Κέδρινο λόφο μέχρι τις φυλακές. . . τα λέει όλα. Ένα παπάκι θα ερχόταν σε τέσσερα λεπτά. ![]() Τέλος πάντων ΒΜW έχουν τα παιδιά, ας μην περιμένουμε και πολλά. Η άφιξη των Γερμανών μ' έπιασε λίγο απροετοίμαστο γιατί βαρέθηκα να τους περιμένω κι όταν επιτέλους έκαναν την εμφάνισή τους, στη φωτογραφική μου μηχανή είχαν απενεργοποιηθεί οι ρυθμίσεις. Ξεκινάμε με την άφιξη, λίγο θολή, αλλά ήταν εντυπωσιακή: ![]() Και όπως ήταν φυσικό, σε διαφορετικό μέρος παρκάρανε τα μηχανάκια: ![]() . . . και αλλού τα χρέπια: ![]() Η παρέα: ![]() Συγνώμη . . . Η παρέα: ![]() ![]() ![]() Εδώ ξεχωρίζουν και οι οδοστρωτήρες του Forum: ![]() Μην σας ξεγελάει το χαμόγελό τους, μιλάμε για πολύ "μοβόρα" άτομα ![]() Το μαγαζί άριστο, με την μουσικούλα του: ![]() Εεε! πατριώτη! τραγούδα, διαφήμιση κάνουμε, μη μας το χαλάς: ![]() Μέχρι εδώ όλα καλά. Μιλήσαμε, συστηθήκαμε, καθίσαμε και περιμέναμε ν' αρχίσει το μαμ: ![]() Δυστυχώς τα πράγματα εδώ στην επαρχία, δεν είναι όπως στην πολιτισμένη πρωτεύουσα. . . (Τριτεύουσα), Πρώτα είπαμε η Αίγινα, μετέπιτα το Ναύπλιο και τέλος η Αθήνα . . . Η Σαλλλονίκη στην απ' έξω;, δεν πειράζει, έχουμε ελπίδες με τα σκόπια ![]() Και που λέτε, ενώ τα αρσενικά καλοπερνούσαν, ως είθισται: ![]() Τα γυναικόπαιδα, λιμοκτονούσαμε: ![]() Άλλη μία απόδειξη της άνισης μεταχείρισης, τα τραπέζι των Λουδοβίκων: ![]() Και το τραπέζι του λαουτζίκου: ![]() Αναγκάστηκα να γίνω επαίτης για θρέψω την οικογένειά μου και όσους ήταν δίπλα μου. ![]() ...Και η ιστορία επαναλαμβάνετε: Εμείς, (δηλαδή αυτοί), τα φάγαμε, αλλά εσείς, (δηλαδή εμείς), πληρώνετε. Παιδιά πάντα τέτοια. Με όρεξη για την επόμενη. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σας ευχαριστούμε για τον κόπο σας. ![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο ρε παίδες .....
Απ' τα χαρούμενα πρόσωπα, φαίνεται ότι, περάσατε supeeeeeeeeer .... ![]() Άντε κ στην επόμενη .... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Και τα δικά μου Μπράβο παιδιά για την όμορφη συγκέντρωση και παρέα....και το ρεπορτάζ βέβαια τέλειο..
![]() Να είστε καλά...!! |
|
|||
|
|||
![]()
Εχουμε ρεπορτερ με βαραντερο και καλα να παθουμε!
Η αληθεια ειναι οτι εφυγε μιση ωρα νωριτερα απο μας για να βαλει μπρος τη μηχανη του μιας και στη μηχαναρα του το ιmmobilizer παιρνει συνεντευξη απο το κλειδι πριν επιτρεψει να βαλεις μπρος να φυγεις... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() . . . . . Είσαι ο τύπος με τα ρελλέ, που πριν πας να πάρεις την Γερμανίδα, κάνεις σπονδές στους Θεούς ![]() ΥΓ: Να κάνω και μία διόρθωση στο αρχικό τοστ . . . συγνώμη, ποστ ήθελα να γράψω. Η καθυστέρηση ήτο 26 λεπτά και όχι 46. . . . . Για να μη λέτε ότι είμαι προκατειλημμένος ![]() Sakis. . . Βάλε ρότα για την επόμενη. Τώρα πια είσαι η μαμά μας. . . μάζεψέ μας απ' τους δρόμους ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να πω κι εγω με την σειρά μου τις εμπειρίες μου αν και μας κάλυψε ο φίλος μου Νίκος-χ ο οποίος σημειωτέον ολα αυτά τα 26 λεπτά αναμονής ηταν με το δάκτυλο στην σκανδάλη της φωτογραφικής.Ετσι 100 μέτρα πριν την αφιξη τα φλάς πήραν φωτιά.Εχει αγοράσει και καινούρια φωτογραφική.Οπότε οπως καταλαβαίνετε για οσους δεν γνωρίζουν το νεο αυτό λαμπρό παληκάρι εξελίσετε σε μεγάλο PAPARAZI.Το νου σας να εχετε και να βαδίζετε προσεκτικά.Στο θέμα μας λοιπόν.Ολα αριστα.Η παρέα σε ενα μικρό ποσοστό γνώριμη απο παλαιότερες δραστηριότητες και επίσης αριστη.Το κουτούκι ζεστό και φιλόξενο.Το φαγητό πολύ καλό.Εντυπώσεις αριστες.Εκείνα τα BMW με χάλασαν λίγο Οχι τίποτα αλλο.Θα με παρασύρουν και εμένα και θα πάρω κανά BMW.Διαζύγιο μου μυρίζει.
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στους αγωνες εχθες μοτο τρωςςς πρωτος ο παςχαλης με διαφορα!!!!!!! χε χε χε ολα τελεια!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
kalimera paidia (sorry gia ta greekenglish alla eimai se net kafe). Eyxaristoume gia tin omorfi vradya. h proti mas skepsi otan fygame itan...pote tha ksanavrethoume
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αχαικός καφές 14/10/2010 | katsanakis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 40 | 16-10-2010 17:00 |
Πλυντήριο στην Θεσσαλονίκη ;;; | tsapte70 | Φροντίδα | 1 | 26-05-2010 09:11 |
Χριστουγεννιάτικος καφές την Τετάρτη 23/12/09!!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 41 | 06-01-2010 12:17 |
Ο καθιερωμένος εβδομαδιαίος καφές ....ξαναγυρνά !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 142 | 29-09-2009 16:28 |
καφές την κυριακή 14-12-2008 | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 7 | 15-12-2008 12:13 |