![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας.
Χθες το απόγευμα γύριζα σπίτι από δουλειά και ήμουν με καμιά 50χλμ. πάνω στην Κηφισίας με το 800άρι μου ολοκαίνουργιο (300χλμ στο στρώσιμο). Και ξαφνικά...έσβησε. Έσβησε!!!Χωρίς να κάνω τίποτα. Η αλήθεια είναι ότι ήμουν ψύχραιμος και αμέσως μίζα για να προλάβω να μη σταματήσω στη μέση της κίνησης. Το δεύτερο θέμα είναι ότι η εξάτμιση κάνει πολλά σκασίματα. Μα πολλά σκασίματα. Όποιος έχει καμιά ιδέα, χαρά μου να την διαβάσω. Βέβαια, αν ξαναγίνει, θα τα πούμε καλύτερα με τη BMW. Ευχαριστώ πολύ. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Έχουν ειπωθεί διάφορα για το θέμα... στο δικό μου πάντως, έχει πια πάρα πολύ καιρό να συμβεί. Όπως και να' ναι ξεκίνα σωστά... από το συνεργείο!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Το μυαλό μου πάει στην ποιότητα βενζίνης.....Για αντλία επειδή είναι καινούργιο μου φαίνεται απίθανο.....
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σαν παλαιός αναβάτης ενός 800αριου σε πληροφορώ ότι τα σκασίματα δεν θα τα αποφύγεις (σε ορισμένους αρέσουν), τώρα για σβήσιμο δεν μου είχε τύχει ποτέ. Πάντως τρέχουν αρκετές ανακλήσεις για τα 800αρια, για ψάξτο στο συνεργείο.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Παναγιώτη, εμένα δεν έκανε/κάνει ποτέ σκασίματα. Αντίθετα τα σβησήματα ήταν σχετικά συχνά και μάλιστα 2 φορές σε στροφή (την μία έπεσα!!!!). Επανειλημένα είχα επισημάνει το πρόβλημα στο σέρβις, όμως απ' ότι κατάλαβα, ούτε και εκείνοι ήξεραν!!!! Μετά άκουσα κάτι περίεργα για νερά και ψύξεις κλπ, που όμως δεν έδωσα σημασία. Για την ώρα, έχει πάνω από 1-1,5 χρόνο να σβήσει, οπότε πιστεύω θα λύθηκε το πρόβλημα σε κάποια χαρτογράφηση και απλά σε κάποιο σέρβις έγινε ενημέρωση του προγράμματος. |
|
|||
|
|||
![]()
σκασίματα (περισσότερο) και σβησίματα είναι ηλεκτρικό θέμα.
στα μοντέρνα όπως το διάβασα μάλλον ΄χαρτογράφιση' |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() μη το κουράζουμε άρχισε σωστά είσαι μέσα στη εγγύηση οπότε τρέχα ![]() και μετά ψάχνομε για ποιότητα βενζίνης (όχι και απίθανο ) |
|
|||
|
|||
![]()
το θεμα ειναι παλιο σε ολα σχεδον τα μοντελα που ερχονται ελλαδα,
εγω ειχα ενα dakar 650 το οποιο μου εσβηνε οταν συμπλεκταριζα για να κατεβασω απο 3η σε 2α, στην αρχη και μετα μου το εκανε και σε αλλες ταχυτητες, τελικα το προβλημα ειναι απλως αλλαγη χαρτογραφησης που διορθωνει αυτο το θεμα και ολα ειναι οκ. δυστηχως η χαρτογραφηση ειναι για σουπερ αμολυβδη αλλα του εξωτερικου και οχι ποιοτητα ελλαδος, τα 1200gs δεν εχουν τετοιο θεμα αφου δεχονται και απλη αμολυβδη, με την αλλαγη του προγραμματος εμενα μου δουλευε λιγο καλυτερα στην ροπη χαμηλα ,αλλα ψηλα δεν αρπαζε τοσο πολυ οσο πριν σε ρεπριζ(οχι και τρομερη διαφορα αλλα αντιληπτη εν σχεση με πριν) λογικα πρεπει να υπαρχει οδηγια για τον προγραμματισμο, οποτε μπορεις μετα να βαζεις αφοβα και απλη αμολυβδη |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
"Έσβησε" ο γλυκός άγγελος...του Τσάρλυ | Alext | Κόσμος | 5 | 26-06-2009 21:54 |