![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βασίλη Δευτέρα πρωί πρωί θα σκάσω και γω στον Τρικκαλιώτη με το ίδιο πρόβλημα
![]() ![]() Το πήρα 1 βδομάδα πριν φύγουμε στην Τουρκία και μου παρουσίασε αυτές τις σταγόνες από το πάνω μέρος της ζελατίνας. Εκτός αυτού το κράνος έχει φοβερή σταθερότητα,εξαερισμό και πολύ χαμηλά επίπεδα θορύβου |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
και με αυτόματο πότισμα ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() με ψυχοπλακώσατε δεν αλλάζω το κράνος ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ Μ......Σ
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
γιατί όποτε γυρνάω από ταξίδι, το κράνος είναι γεμάτο μυγάκια, πετούμενα και νυχτερίδες... ![]() Ο μόνος τρόπος για να το καθαρίσω είναι να το βάλω στο νεροχύτη, να το μπουγαδιάσω εξωτερικά και μετά να το πλύνω με άφθονο νερό. Σε καμμιά περίπτωση δεν μου έμπασε νερά. Γι' αυτό σου πρότεινα να κάνεις το ίδιο και βγήκε.... λαγός! ![]() Καλή αντικατάσταση και στους δυό σας. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αξιοπιστία σου λένε μετα και bmw
![]() ![]() Και πέρα απο τη πλάκα καλά ξεμπερδέματα φιλαράκια!! κΚαι γρήγορα με τα νέα κρανάκια ...και κατά την παραλαβή κάντε το test χανα.....μήπως σας δώσουνε κανα φίλτρο πάλι ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() μετά χαράς περιμένοντας αρκετό καιρό
δέχτηκα τηλεφώνημα από τον εξουσιοδοτημένο εδώ στην Θεσσαλονικη... fazit! το κράνος του Μοδεστου πίρε την έγκριση προς αντικατάσταση... ![]() το δικό μου ![]() ![]() αναμένω εις νεώτερα...!!!! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το 20% του πληθυσμού στην Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπο με τον κίνδυνο της φτώχειας με | MARK | Επικαιρότητα | 11 | 11-07-2010 03:12 |
TEST RIDE με R1200GS-περιστατικό με δυσάρεστα παρελκόμενα.. | hercu | Τεχνικά θέματα διάφορα | 66 | 07-01-2010 13:59 |
Αλλαγή χρώματος...ΟΧΙ με το συνηθισμένο βάψιμο άλλα με μεμβράνες... | xurxes | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 17 | 25-12-2009 12:50 |
Καθαρισμός μπεκ του injection | ALX | Τεχνικά θέματα διάφορα | 19 | 27-09-2009 23:01 |
Καθαρισμός μπεκ του injection!!!!!!!!!!!!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 11 | 19-05-2009 15:07 |