![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
ΟΟΟΧΙ, Φίλε, δεν είναι πολλά! Να πληρώνεις πάντα κάτι παραπάνω σε ότι δεν μπορείς να το κάνεις μόνος σου...!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() .................................λεφτα παραπανω για τους πονηρους εννοεις
|
|
|
|||
|
|||
|
Τα 15 γιούρια νομίζω είναι καλά(ούτε πολλά-ούτε λίγα)
Μακαρόνια υπάρχουν διαφόρων ειδών.Καλά και φτηνά.Τα φτηνά ξερένοντε πιο γρήγορα.Στην Σ.Πάτση κάτω κάτω έχει μαγαζί με υλικά για βουλκανιζατέρ.Διαλέγεις και παίρνεις.(ότι πληρώνεις παίρνεις ![]() ![]() ![]() ![]() )
|
|
|
|||
|
|||
|
Διαπίστωσα και εγώ ότι το κορδόνι-μακαρόνι είναι προσωρινή λύση... έκανα περίπου 500 χιλ. και παρατήρησα ότι στο σημείο που το είχα βάλει το λάστιχο έχανε αέρα. Πήγα για εσωτερικό μπάλωμα και άλλαξα ελαστικά όταν συμπλήρωσα τα προβλεπόμενα χιλιόμετρα.
Για το κορδόνι έδωσα 5€ και για το μπάλωμα 15€ |
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ προσωπικά με όσα μου έχουν τύχει μέχρι τώρα πιστεύω ότι όλοι στα παίρνουν. Οι πονηροί όπως λες στα πήραν και δουλειά δεν έκανες. Αυτή είναι η διαφορά. Αλλά αυτοί είναι που στην τελική αργά η γρήγορα χάνουν. Είτε γιατί δεν ξαναπατάς, είτε γιατί το λες και σε καμμιά 500αριά άτομα, και δεν σταυρώνουν πελάτη..!
|
|
|
|||
|
|||
|
Το μακαρόνι είναι προσωρινή λύση για όσο χρειάζεται για να επιστρέψουμε στη βάση μας.
Το εσωτερικό μπάλωμα (όπως μπαλώναμε τις σαμπρέλες, δηλ. με κομμάτι κολλημένο εσωτερικά του ελαστικού) απαγορεύεται για αυτά τα λάστιχα κ αυτές τις ταχύτητες. Αυτό που κάνει ο συγκεκριμένος στη Λένορμαν (κ δεν έχω καμία σχέση μαζί του για να μην παρεξηγηθώ) είναι το μόνο επιτρεπτό για σωστή επισκευή ώστε να αποφύγουμε την αντικατάσταση άμεσα. Ρίχνει κάποιο μείγμα απο ρευστό καουτσούκ μάλλον, το ζεσταίνει κ το συμπιέζει ώστε να γίνει, έαν αυτό μπορούμε να το πούμε, ένα σώμα με το λάστιχο. Λογικά από αυτά που είδα σε δικό μου μπάλωμα, εσωτερικά δεν θα πρέπει να έχεις εμφανές μπάλωμα. Θεωρώ ότι όπου κ να μπαλώσουμε ένα λάστιχο θα πρέπει να ζητάμε να μας κάνουν κάτι τέτοιο κ όχι κάτι λιγότερο. |
|
|
|||
|
|||
|
ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΑΘΑ ΛΑΣΤΙΧΟ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΚΑΡΦΙ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΜΕ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ ΤΡΥΠΑΝΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΙΝΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΚΑΡΦΙ.ΜΕΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΓΥΑΛΟΧΑΡΤΟ ΕΦΑΓΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΕΝΑ ΚΑΡΦΙ ΑΠΟ ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙ ΔΙΑΜΕΤΡΟ 4 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΗΣΕ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΦΙ ΦΘΕΙΡΟΝΤΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.Η ΚΟΛΛΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΣΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΦΗΝΩΜΕΝΟ ΣΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.10 ΕΥΡΩ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ.ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΤΩΝ ΡΩΤΗΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80
|
|
|
|||
|
|||
|
Στο μηχανάκι δεν έχω πάθει ακόμα(φτου φτου μακρυά μας
)Στο αμάξι τόσα χρόνια μακαρόνια μου βάζανε και δεν μου είχε κάνει πρόβλημα ποτέ. Ακόμα και σήμερα μακαρόνι έχω, χωρίς πρόβλημα.Ίσως είμαι τυχερός.Τι να πω;;;; |
|
|
|||
|
|||
|
Ίσως είναι κινδυνολογίες των λαστιχάδων για τα μακαρόνια όταν δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους
![]() Και εγώ χρόνια τώρα με τα μακαρόνια κυκλοφορώ χωρίς πρόβλημα
|
|
|
|||
|
|||
|
εγώ έχω πάθει λάστιχο από πρόκα και όταν πήγα για επισκευή διαπίστωσα ότι είχε διαφορετική τιμή η επισκευή στον εμπρός και άλλη στον πίσω.
![]() ![]() ![]() Και επειδή ρώτησα μου είπε ο μαγαζάτορ μου είπε ότι δεν είναι το ίδιο να βγάζεις και αλυσίδα. ![]() ![]() ![]() ![]() Και εγώ που δεν έκο αλισιντα καρντιά μου? ![]() Πάλι πλήρωσα σαν να είχα ![]() ![]() ![]() Και εννοείται πάντα μπάλωμα από μέσα και για ψυχολογικούς λόγους. Δεν έχουμε τέσσερις ρόδες ![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Σοβαρο θεμα -- Υπερκαταναλωση Βενζινης -- Φοβαμαι πως δεν ειναι η ιδεα μου. | sansiro.sugata | Τεχνικά θέματα διάφορα | 102 | 05-10-2011 22:17 |
| χρονια πολλα | athaneco | Καλώς ήλθατε | 13 | 07-01-2010 14:11 |
| Χρονια πολλα Ηλια (iliask75) | wolferin | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 6 | 20-11-2009 12:35 |
| χρονια πολλα fanisgs | giorgos_gs | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 12 | 28-08-2009 12:12 |
| Χρονια πολλα Μανωλη | PortoLeone | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 9 | 26-12-2008 14:28 |