![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Βάλτους σκούπα. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έλα πάμε την εκδρομούλα μας για Ερμιόνη!!
Οι οδηγοί διαβάστε θέσεις και φροντίσετε τους υπολοίπους μας Τελειώσαμε τις ετοιμασίες! Τώρα ΠΑΜΕ ΕΚΔΡΟΜΗ! Πάμε να κάνουμε μια διαφήμιση στην Ανατολική Πελοπόννησο! 1. Rambo, διπλός με κάρτα εισόδου και εξόδου Group 2 2. CKK μονός - Οδηγός 1 3. Geoski μονός 4. Evan400f διπλός 5. Νίκος φίλος του Evan 6. Θάνος φιλος του Evan 7. Moby_gr με κάρτα εισόδου και εξόδου Group 2 8. BMWRT1150 μονός 9. Γιώργος Goldwing 10. CPretenteris μονός Οδηγός 2 11. Kostas366 μονός Μέση οργάνωση και οδηγός 3 12. Z_atomic μονός 13. PanagiotisFarmer διπλός 14. Lalou μονός 15. Ducatis μονός 16. ΤΖΩΡΤΖΗΣ μονός 17. Makis μονός 18. Dimitrisb μονός 19. Dent μονός 20. Teo71 με κάρτα εισόδου και εξόδου Group 2 21. Χατζηλίας διπλός Σκούπα και οπισθοφυλακή 22. Frits και Xanthi Όποιος φίλος μας έχει δηλώσει και δεν βλέπει το όνομα στην λίστα να με ενημερώσει. 697 46 97 973 Μετράω 22 μοτοσυκλέτες στα διόδια της Ελευσίνας στις 08.30 Το ραντεβού μας στις 08.30 στα διόδια της Ελευσίνας. Πληρώνουμε διόδια και σταματούμε δεξιά περιμένοντας να μαζευτούμε και να συγκροτηθούμε. Εάν είναι δυνατόν να έχετε γεμίσει για να μην χρειαστεί να σταματούμε ξεχωριστά για τον καθένα μας. Στον δρόμο πηγαίνουμε συγκροτημένα σαν μια ομάδα και δεν αφήνουμε μεγάλα κενά μεταξύ μας. Παρόλο που έχουμε πρόγραμμα για Αγνάντι, Τραχειά, Πόρτο Χέλι, Ερμιόνη και Πόρο, η εκδρομή μας είναι χαλαρή με κύριο γνώμονα την ξεκούραση, διασκέδαση και χαλάρωση. Εάν καταλάθος βρεθείτε στα Μετέωρα, βγάλτε φωτογραφίες, κι αυτό μέρος της εκδρομής είναι. Πάμε χωρίς GPS! Οι οδηγοί της εκδρομής να με ενημερώσουν σχετικά με divert της πορείας μας στα διόδια, και σχετικά με το διαβολογεφύρι και άλλους ενδιαφέροντες προορισμούς. Οι οδηγοί και ο μέσος να είναι άρτια προσεκτικοί στην φροντίδα των συμφουριτών μας. Εγώ θα είμαι στο τέλος και θα σας βλέπω όλους πιάτο. Ε ΤΟΙ ΜΟΙ....; ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ...; |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά... μετα την αλλαγή στη διαδρομή της επιστροφής.. τα συνολικά χλμ είναι περίπου στα 415... και όχι 470 που ήταν η αρχική μου εκτίμηση!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΚΟΠΑΝΑ ΣΤΟΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ.
ΚΑΙ ΜΕΤΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ GSForum 2010!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Κύριοι με τις "ακράπες" και τέτοια όχι πολλά μαρσαρίσματα γιατί θα νομίζουν ότι πλάκωσαν οι συμμορίτες! Αλλά εμείς θα τους πούμε ότι ήρθαν οι ΤΡΕΛΟΙ ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΙΤΕΣ!!!!!! Last edited by dimitrisb; 27-11-2010 at 18:53. |
|
|||
|
|||
![]()
Χρήστο εμένα με έκοψε η πείνα, μπορώ να αρχίσω να παραγγέλνω τα πρώτα σιγά σιγά...;
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Είμαστε έτοιμοι, πανέτοιμοι!
Το μόνο πρόβλημα είναι πως μου 'μεινε στο χέρι η μία από τις δύο ΒΤ2... ![]() Υπάρχει κανείς από τους εκδρομείς που να του περισσεύει μία BT για αύριο ... ? ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Εκδρομή, επίσκεψη και μπάνιο στο Ξυλόκαστρο με τον Λεοντόκαρδο Κυριακή 4 Ιουλίου | Michael Chatzilias | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 220 | 26-07-2010 12:41 |
Καφεδάκι Κυριακή 28-2-10 στο Πόρτο Γερμενό | Mariosg | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 9 | 01-03-2010 20:15 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Κυριακή 22 Νοεμβρίου '09 !!! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 78 | 23-11-2009 02:27 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Κυριακή 15 Νοεμβρίου '09 !!! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 53 | 16-11-2009 03:39 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Κυριακή 8 Νοεμβρίου '09 !!! | kostasvar | Μια καλημέρα είναι αυτή | 28 | 09-11-2009 00:24 |