![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
καλα τα λες....αλλα το ιδιο ισχυει και για την go-pro,δηλαδη εχει extra αδιαβροχη θηκη ή σακουλα
![]() περα απο την πλακιτσα,καλο θα ειναι να μην ξεχναμε οτι το θεμα ανοιχτηκε για να πληροφορηθει καποιος για τις 2 καμερες και οχι απαραιτητα να θαψουμε την μια ή την αλλη... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ΑΚΡΙΒΩΣ !!!!! Και να θυμηθούμε οτι αυτός που άνοιξε το θέμα είχε μελετήσει 4-5 κάμερες... είχε συγκρίνει χαρακτηριστικά, τιμές, αξεσουάρ... κλπ και είχε πει ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι συνολικά η GoPro ήταν η καλύτερη... Άλλο που για πολυ συγκεκριμένους λόγους, και εκείνος - μεταξύ άλλων - κατέληξε σε contour... |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στριφτερουλη μου απο τοτε που εμεινες σταθερα στο -5 ειτε ποδοσφαιρο ειτε μπασκετ εχεις γινει λιγο επιθετικος.
Ασε τον καημενουλη τον Maniac ο οποιος ειναι στο πολικο ψυχος να εκφραστει....... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν διάβαζες τα posts ... γαυρούλη...
![]() ![]() ![]() Αλλά έτσι είσαστε οι γαύροι... τα μισά διαβάζετε... ![]() ![]() Υ.Γ. Όσο για το μπασκετάκι.... ΜΗΝ το βάζεις στο στόμα σου... γιατί θα σε φωνάξω στο σπίτι... να σου δείξω photos από final 4.... και θα κλάψεις με μαύρο δάκρυ.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Α μια που είπαμε για εκδρομές ρε συ Κώστή να κάνονίσω καμιά για τις απόκριες απο τώρα;;;; Νομίζω οτι είμαι ο πιο κατάλληλος για την συγκεκριμένη περίοδο τι λες;;; ![]() |
![]() |
Tags |
camera, hd, βίντεο, κράνος, video |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αδιάβροχη κάμερα κράνους ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κράνη | 10 | 05-03-2010 07:48 |
video | Alext | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 9 | 04-10-2009 15:46 |
on board camera KTM 990 ADV vs bmw | kostas_366 | Άλλες εταιρίες | 12 | 19-03-2009 11:33 |