![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Οι BMW είναι οι κυρίες. Ήτοι τις παντρεύεσαι. Οι γκέισες είναι καλές και αυτές αλλά άλλος ο ρόλος τους στην ιστορία… και στην ζωή μας.
Καλώς τους στον κόσμο των BMW. |
|
|
|||
|
|||
|
Πριν 15 μήνες αποφάσισα να κάνω ένα ακριβό δώρο στον εαυτό μου και δεν το μετάνοιωσα oύτε μια στιγμή πρώην Αfricanos και Varaderistas ...όλα χαλάνε και όλα φτιάχνονται...
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Παιδια ευχαριστω για την βοηθεια,την εκανα test ride και μου αρεσε παρα πολυ
ειδικα τα φρενα και το ζυγισμα της, οταν την εβλεπα με φοβιζε λιγο ο ογκος της αλλα οταν την καβαλησα και εκανα τα πρωτα μετρα εντυπωσιαστηκα δεν το περιμενα οτι ειναι τοσο ευκολοοδηγητη ειναι πιο ευκολη απο varadero που ειχα μην σας πω και απο το vstrom 650. Watches Last edited by watches; 22-01-2011 at 23:13. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ξερεις να την στροσω εγω κτλ κτλ. Φιλικα Watches |
|
|
|||
|
|||
|
Φίλε το GS είναι λατρεία!Και μαγεία!
... και που να πας και σε δρόμο με στροφές...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
΅Φιλικα Watches |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Καλή επιλογή δρόμου! Καλό οδόστρωμα! Κοίταξε την ώρα που θα πας να μην είναι νωρίς για να μην έχει υγρασία στα τουνελ. Αλλά δεν είναι πολλά km και θα θέλεις περισσότερη ώρα! Σίγουρα! ![]() Περιμένουμε εντυπώσεις! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Julio, από τα 3438 μέλη μας,
οι 3437 έχουν αγοράσει μοτό ακούγοντας την καρδιά τους και ένας (1) ακούγοντας την "λογική" του! ![]() Κάποιοι από την πλειονότητα, έχουν αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα. Στην απολύτως συντριπτική πλειοψηφία, αυτά τα προβλήματα αποκαταστάθηκαν. ![]() Κάνε την κίνησή σου λοιπόν και .......καλορίζικη!!! . |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΦΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΑ | basilis76 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 30-12-2010 11:52 |
| ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΖΑΚΕΤ | basilis76 | Ένδυση | 0 | 11-10-2010 10:46 |
| ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ R51 | Gstamos | Παλαιά μοντέλα - Classic | 7 | 07-07-2010 04:11 |
| ΒΟΗΘΕΙΑ! | allen | Μου τη δίνει που ..... | 8 | 04-01-2010 04:35 |
| ΑΓΟΡΑ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ BMW R51 - ΒΟΗΘΕΙΑ !!!! | chestil | Γενικά - Αναβάτης | 16 | 01-09-2009 16:14 |