Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από george1968
Παίδες,
έχω φάει και στις 2 ταβέρνες και ομολογώ ότι το φαγητό είναι εξαίσιο!
Παρόλα αυτά, η συμπεριφορά τους είναι ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και προσωπικά δεν πρόκειται να πατήσω το πόδι μου, σε καμία από τις 2 ταβέρνες ποτέ ξανά.
Παρά του προφανές της κοινωνικής ευαισθησίας,
δυστυχώς ο Έλληνας είναι ένα ζώο και μισό!
Σε ποιόν, για ποιο λόγο και γιατί φταίει ένα ζωντανό?
Άσχετά με το αν είναι οδηγός, συνοδός και φίλος.
Καλύτερα είναι τα μούλικα που τρώνε δίπλα σου και ουρλιάζουν? Και μάλιστα οι γονείς τους είναι δίπλα και χαίρονται κιόλας? Τι φταίει ένα ζωντανό που κουλουριάζει στα πόδια σου δίπλα ή κάτω από το τραπέζι? Ποιον ενοχλεί???
Λυπάμαι, αλλά δυστυχώς για κάποια θέματα, ζούμε ακόμα στον μεσαίωνα!!
|
Φίλε Γίωργο καλώς κακός ζούμε σε μια κοινωνία οπού επιβάλονται καποιοι κανόνες.. ασχέτος αν ενοχλέι ή όχι το ζωάκι δέν μπορούμε να επιβάλουμε τη παρουσία του μεσα σε ενα χώρο γιατι πολύ απλα δεν ξέρουμε κατα ποσο επηρεάζει τη υγεία του διπλάνου μας (όπως παράδειγμα οι καπνιστές)... ειναι κρίμα να το ρίχνουμε ώς προς ελάτωμα του ΕΛΛΗΝΑ γιατι πολύ απλα αυτό γινετε παντου... σε αυτο που θα συμφωνήσω ομως μαζί σου και θα αυξήσω ειναι το θέμα του "αφήνω ελευθερο το παιδί μου" οπού εκει μπορείς να κατήγορήσεις τον ΕΛΛΗΝΑΡΑ για την στάση του με όλα σου τα δίκια.
Πάντως για να επανέλθω στο θέμα με το ατομο με ειδική ανάγκη θα πώ οτι ακόμα και απόλυτο δίκιο να είχε η κυρία αυτή (αν και μου κανει ΜΕΓΑΛΗ εντυπωση το οτι δεν αναφέρει καθόλου την αντίδραση της ταβέρνας μετα) πρέπει να σεβαστούμε το γεγονός οτι..ναι αυτή εχει καποίο πρόβλημα αλλα μπορεί να εχω και εγω προβλημα με το ζώο..να σιχαινομαι ή να ειμαι αλεργικός ή χιλίους δυο άλλους λογούς επομένος ειναι ποιο σύνθετο απο οτι το τοποθετήσαμε
ΥΓ.. για να μήν με πάρει στραβά κανείς θα πώ οτι
ειμαι τρομερά φιλόζωος και κατοχος σκύλου και πραγματίκα με "χαλαέι" οταν βγαίνω βόλτα μαζί του δεν μπορώ να μπω σε καποια μαγαζία να πίω το καφέ μου