![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ακριβώς έτσι ξεκόλλησα και γω με την ίδια μηχανή και σε χειρότερο βούλιαγμα.
Κάθησα επάνω έβαλα μπρος, λίγο γκαζάκι και 2 άτομα με τράβηξαν από τις πλαϊνές πίσω χειρολαβές της σχάρας |
|
|
|||
|
|||
|
Ναι...Εκεί είναι...Και το stand κλειστό...Έχει χωθεί στρην λάσπη...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
αμα την αφησεις να στεγνωσει ειναι χειροτερα γιατι ειναι πυλος και θα γινει πετρα δεν θα βγαινει με τιποτα...οτι παθαμε ακριβως την κυριακη στον αγωνα... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ακριβώς αυτό !!! Σωστός ο Ντάνυ !!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Στη λάσπη τα πάντα βουλιάζουν και γλυστράνε δοκίμασα και εγώ με ξύλα και πέτρες.
Ένα μικρό τραβηγματάκι από 2 άτομα και βγήκες αμέσως. |
|
|
|||
|
|||
|
Αυτό που είπε ο Δαναός προ λίγου .την ξαπλώνεις και τις βάζεις ότι βρεις από κάτω πέτρες ξύλα την ανασηκώνεις και έφυγες .Βέβαια θα έχεις γίνει χάλια από τη λάσπη
Αλλά τη να κανείς …. |
|
|
|||
|
|||
|
Για να καταλάβω.
Τώρα γράφεις από τον δρόμο ;;;;;;;;;;;
|
|
|
|||
|
|||
|
Nice...Αύριο πρωί...
ε, όχι και έτσι...Κόλλησα 5 μέτρα από εκεί που την αφήνω... Last edited by Edouard; 03-02-2011 at 23:51. |
|
|
|||
|
|||
|
Ωραία πατέντα! Κατάργησες το stand!
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Οταν την γυρεις στο πλαι και ακουμπησει ο μποξερ στο εδαφος ######....η πισω ροδα εχει ερθει σχεδον στο επιπεδο της λασπης ή της αμμου. απο ΚΑΤΩ υπάρχει κενο.εκει βάζει πετρες χοντρες και αγριες . Οταν την ξανα σηκώσεις η ροδα ακουμπαει πανω σε αυτες και ειναι προσωπο πλεον με το επιπεδο της λασπης με γρηγορες κινησεις βαζεις μπροστα και με σταθερο γκαζι και οχι σπινιαρισμα οσο μπορεις τοτε φευγεις ευκολα... δεν το παιζω εξυπνος προς αποφυγη παρεξιγισεων... απλα τοσα χλμ μεσα στις λασπες μου εχει τυχει πολλες φορες... ασε που αυτοι που κρατανε απο πισω γινοντε χαλια στο σπινιαρισμα.... αυτα. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| μου την δινει που δεν τον εχω στα χερια μου... | γιαγια αρκουδα | Μου τη δίνει που ..... | 27 | 27-11-2010 10:06 |
| Tα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου!!! | Carduelis | Επικαιρότητα | 13 | 05-07-2010 16:40 |
| Μάτια μου. | Arkas | Βιβλίο | 26 | 29-11-2009 21:57 |
| Αγάπη μου, Μωρό μου.....ήσουν υπέροχη χτες βράδυ | zastava | Χιούμορ | 12 | 19-10-2009 18:28 |
| O γιόs μου το καμάρι μου | nek21 | Ανέκδοτα | 12 | 09-04-2009 15:58 |