![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Διοτι οι δισκοι σου, οι πινακες σου, τα cd σου, τα ρουχα σου, τα βιβλια σου κ.λ.π. εξακολουθουν να πωλουνται, να διαβαζονται,να φοριουνται....... και ΜΕΤΑ τον θανατο σου και για παντα, οπως ακριβως και το σπιτι σου!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω ενα εχω να σας πω:
Οτι ο κ.Βοσκοπουλος που πουλαγε τους δισκους του και τα CD του πολυ ακριβα (σημερινα χρηματα σιγουρα θα ηταν 15-25ευρω), χρωσταγε στην εφορια 5,5εκ ευρω και τελικα θα πληρωσει 5500ευρω (3χρονια φυλακη Χ 5ευρω/ημερα). Και τον κ.Βοσκοπουλο εμεις τον φθασαμε εκει περα. Και τωρα μας κοροιδευει. Ο ανθρωπακος ομως που χρωσταει 500ευρω στην εφορια παει φυλακη και δεν την εξαγοραζει. Αυτα...! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Άλλωστε εγώ για το καλό τους το λέω των κοριτσιών και άλλων αγοριών του σανιδιού. Βγάλανε που βγάλανε όλα αυτά τα ΤΥΦΛΑ φράγκα από τα δικαιώματα ![]() Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
... θα πληρώσει λέγοντας... τί εννοείς? ![]() ![]() ![]() Τον… κύριο Βοσκόπουλο δεν τον φθάσαμε εμείς εκεί… αλλά η κυρία Γκερέκου με τον Γιωργάκη. (Πώς μοιράζουμε έτσι τα κυριλίκια έ?). Το γιατί, αγγίζει τα όρια του πρωινάδικου. Για αυτό… Σοφικό GS Forum. ![]() Να δούμε μέχρι πότε θα έχει εφαρμογή το ‘πίσσα και πούπουλα’ στα ρεμάλια. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
youtube ρεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
To Λεξικό της Κρίσης του Αρκά (όχι του δικού μας του άλλου) | frits | Χιούμορ | 2 | 24-04-2010 06:38 |
Ένας στους τρεις ασθενείς του HIV «δεν γνωρίζει ότι είναι οροθετικός» | riko46 | Υγεία | 3 | 27-10-2009 23:12 |
Το θέατρο του παραλόγου στους ελληνικούς αυτοκινητόδρομους | nek21 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 22 | 09-09-2009 11:12 |
αφιερωμενο στους μαγκες και.... στους κουραδομαγκες | Alext | Χιούμορ | 13 | 06-06-2009 00:54 |
Ποιά είναι η γνώμη σας για τη πώληση του Λιμανιού στους Κινέζους. | VILLY | Ελλάδα | 7 | 09-01-2009 16:49 |