![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αν αυτή εκπέμπει ερωτισμό,τότε και εγώ είμαι Πορτορικανός λαχειοπώλης!
|
|
|||
|
|||
![]()
Εισαι?
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
Εσύ πιάσε μια 5άδα στο 3 ![]() ![]() ![]() Last edited by ckk; 06-02-2011 at 22:23. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ημουν σίγουρος!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
κοίτα την φωτοσοπιά μπορείς να την ερωτευθείς.απο κοντά μην την δεις και τρομάξεις
![]() είχε και στο χωριό της 5th avenue που κόβανε τον πατσά με το ψαλίδι? |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σιγά να μην...
Γίνομαι προβλέψιμος σιγά - σιγά? Μήπως αφιερώνω πολλές ώρες εδώ μέσα? ![]() Απόσπασμα:
Αλλά δεν πειράζει. Κάτσε να με κοιτάς να παίρνω την κοπέλα και μετά και τα δημόσια έργα, το ένα πίσω από το άλλο. ![]() Είναι και φραγκάτη η γκόμενα… έχουμε και κοινά. Αυτή ψωνίζει από την 5η Λεωφόρο $10,000 φόρεμα, εγώ κάποτε έμενα εκεί. Έ ρε ντουνιά Τι έχει να γίνει… κάτσε υφυπουργινίτσα μου να πάμε την άλλη Κυριακή στο Σοφικό, να δεις τι πίττα θα φας. Υπουργός θα γίνεις μετά. Έ Ντινόπουλε, τί λες για την γραμματοσειρά τώρα? Ε ρε γλέντα... Last edited by ckk; 06-02-2011 at 22:51. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αυτή μάλιστα!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αυστριακός υπουργός Οικονομικών: "Δεν θα εγκρίνουμε την δόση του Δεκεμβρίου προς την | gsmaniac | Επικαιρότητα | 35 | 17-11-2010 17:58 |
Η Τζούλια .... ΚΑΙ υπουργός .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χιούμορ | 10 | 12-03-2010 12:02 |
Ο υπουργός...! | georgekostas | Ανέκδοτα | 14 | 25-02-2010 10:29 |