![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω τοσα χρονια βουνο εχω αλλαξει που και που κανενα καπακι κυλινδρου....
Την προηγουμενη παρασκευη παππους πεταχτικε απο στοπ....μ το adv με εριξε κατω...περιττο να μιλησω για λεφτα...... και ποιο σου ειπε αδελφε οτι τα μοτορια ειναι ξενα.????!???!?!?!?! |
|
|||
|
|||
![]()
Εμ...
τα ιδια λεμε...αμα πεσει...αστα να πανε. και αν ειναι κανα καπακι...δεν πειραζει... αν ειναι το ποδι σου απο κατω....αστα να πανε.... και γερασα πια και δεν κολανε τα ρημαδια τα κοκαλα πια... |
|
|||
|
|||
![]()
Θα συμφωνησω με τον Δαναο.
Τα 200 δεν ειναι για travel enduro. Και travel enduro σημαινει παιρνω την μηχανη, ξεκιναω απο δω και φθανω χωμα μεχρι οπου θελω. Για καντο (ανετα φυσικα) αυτο μ ενα 200. Και αν ειναι να κουβαλαω αυτοκινητο και τρειλερ για να κανω travel enduro, χαιρετα μου τον πλατανο. Αν μπορεις να δαμασεις ενα μηχανακι 200+ κιλων στο χωμα, πιστευω οτι μπορεις μετα ευκολα να μαθεις να οδηγεις και ενα 200. Πριν ενα χρονο ειχα ενα KTM EXC400. Το ειχα παρει για να μην ταλαιπωρω το 1200GS. Παρα πολυ ωραιο μηχανακι το ευχαριστηθηκα πραγματικα. Μεσα απο αυτο βελτιωθηκα παρα πολυ στην χωματινη οδηγηση. Αλλα ολα εδω γυρω στην Αττικη. Ουτε να το φορτωσω μπορουσα, ουτε τιποτα. Ολα στην πλατη μου τα ειχα. Και οταν λεω ολα εννοω σαμπρελες, εργαλεια, νερο, αλλαξιές, κλπ, κλπ. Το θεωρεις αυτο εσυ travel enduro; Μια φορα επιχειρησα και πηγα Αραχωβα-Αθηνα απο χωμα και στην επιστροφη επειδη επρεπε να γυρισω νωρις, επεστρεψα απο ασφαλτο. Περιττο να σου πω οτι ο ##### μου πεθανε. Αυτο σημαινει travel enduro για εμενα, αλλα και για τους περισσοτερους. Να μπορεις να κανεις χωμα, ανετα και να φορτωνεις την μηχανη με πραγματα για διανυκτερευση και ολα τ αλλα. Αν ειναι να κουβαλαω και αυτοκινητο τοτε αυτο δεν ειναι travel enduro. Ειναι enduro σκετο. Οσο για το κοστος; Αν δεν υπερβεις τα ορια των δυνατοτητων ενος big on-off, τοτε εισαι μια χαρα. Το κοστος θα μεινει σε απλες γραντζουνιες καπακιων, καγκελων και φλας. |
|
|||
|
|||
![]()
επειδη εδω ειναι GS forum δεν σημαινει οτι τα δικα μας ειναι τα τελεια και τα κανουν ολα
οι συγκεκριμενες μοτο δεν κανουν για αγωνιστικο enduro τωρα για απλες ή γρηγορες βολτες ή εξερευνησεις ,διαβασεις βουνων μεσα απο χωματοδρομους ειναι οι καλυτερες εμενα ενας φιλος με ενα Κ 1200 GT ερχεται καθε χρονο και παρακολουθουμε το Ραλλυ Acropolis !!!!! και πηγαινουμε μεσα απο χωματοδρομους !!!!!!! τι σημαινει???? οτι το GT κανει για χωμα και enduro???? οσο για καποια βιντεο που εβαλε καποιος νομιζω οτι δεν ειναι απο enduro αλλο Rally Raid ή Rally Cross και αλλο enduro |
|
|||
|
|||
![]()
ειναι απο travel enduro...
αδελφε για πηγενε με το GT εδω.....???? http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=2572 |
|
|||
|
|||
![]()
και βασικα ποιος μιιλσε για αγωνιστικο enduro?!?!?!?!?!!?
ΕΙΠΑΜΕ TRAVEL ENDURO υπάρχει διαφορα..... Ακομα και για αγωνιστικο enduro οποιος θελει υπάρχει HP2!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Όταν μετά από χρόνια πήρα την απόφαση να πάρω την μηχανή των ονείρων μου, (είχα ένα serrow 225 Yamaha) όλοι μου λέγανε που πας ρε από παπί στο γαϊδούρι.
Τόσα λεφτά και δεν έχεις ξανά οδηγήσεις πάνω από 225cc. Πάρε ένα transalp 600cc ή ένα KLE και μετά αφού μάθεις παίρνεις την GS. Μάλιστα συνάδελφος στην δουλειά είχε ένα transalp 2,4 χρονών , κάθε μέρα στο parking την έπλενε, σκούπιζε, λάστιχα τα πάντα τρέλα ο άνθρωπος, σαν συνταξιούχος το είχε, τόσο καλά . Μου το έδινε μόνο για μένα 3000. Δεν το πήρα, όλοι με κράξανε. Πάρε το και πούλα το, μου λέγανε. Το έδωσε με πιο πολλά λεφτά και εγώ μετά από 4,5 μήνες Μάιος μήνα 2008 πηρα την μπέμπα μου. Δεν θέλω σε αυτή την φάση να μάθω σε άλλο μηχανάκι. Θέλω να μάθω στην μπέμπα μου. Αυτή με φτιάχνει με τρελαίνει. Σχεδόν 8 μήνες αργότερα πάω στο ασφάλτινο του Σπανού. Άρχισαν πάλι να μου λένε μην πας με το GS γιατί μπορεί να πέσεις, πάρε το 225 Yamaha. Φυσικά πήρα το GS γιατί θέλω να μάθω την μηχανή μου!!!!! Τον Ιανουάριο όταν τους είπα ότι πάω στο χωμάτινο 1 του Σπανού, άρχισαν που πας και ότι μια ζημιά μπορεί και πάνω από 1 μισθό, ότι ο Σπανός στα @@**δια του αν σπάσει τα μηχανάκια, αυτός έχει, του δίνει η BMW κλπ.. Εγώ δεν έδωσα σημασία ειδικά για ένα άτομο που έχει ζήσει με την μηχανή σχεδόν όλη του την ζωή, ίσως την αγαπάει περισσότερο και από το σπίτι του, ένας μοντέρνος Lone Ranger. Φυσικά πήγα και σε αυτό. Γιατί??? Γιατί όταν πήγα μόνος μια φορά στο χωριό μου δοκίμασα μια διαδρομή ΠΕΛΕΤΑ-ΧΟΥΝΙ-ΚΟΣΜΑΣ-ΧΟΥΝΙ-ΠΕΛΕΤΑ στην οποία τα είδα όλα (2 φορές κόντεψα να φύγω από κάτω στην πλαγιά) αλλά όταν δείτε αυτό που έβλεπα θα καταλάβετε γιατί είπα: στον Σπανό άμεσα και μόνο με την μηχανή μου. Ξέρω έχετε δίκιο που λέτε και αν σπάσει ? το κόστος ? αν χτυπήσω ? Δεν μου περισσεύουν και με 2 παιδιά. Είσαστε η μια φωνή που μου το λέει αλλά είναι και η άλλη που μου λέει αφού γι’ αυτό την πήρες , έβγα έξω και απόλαυσε την. Να πέσει μπορεί να γίνει παντού. Αλλά αυτήν θέλω και ελπίζω με την βοήθεια του Θεού και σιγά σιγά με τα πολλά (όρθια) χιλιόμετρα και τα σεμινάρια να νιώθω πολύ καλός Danae το πρώτο video ήταν πολύ emotional |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Travel Enduro. Καμια σχεση το ενα με το αλλο. Evanb, μπραβο, συγχαρητηρια. Αυτο ειναι το νοημα των αγορων που κανουμε, γενικως. Να τα χαιρομαστε και οταν ερθει η ωρα τους να τα πουλαμε, εστω κι αν χασουμε καποια χρηματα απο φθορες. Θα εχουμε απολαυσει ομως την μηχανη μας. Το να την εχουμε να καθεται, μονο και μονο για να λεμε οτι εχουμε BMW δε με βρισκει συμφωνω. |
|
|||
|
|||
![]()
καλα εσυ αδερφε μπορει να αποτελεις εξαιρεση.εισαι οδηγαρα.μιλαμε για το μεσο ορο.εγω εχω και βιντεακια με τρακτερ που κανουν σουζες και εντο.δεν ειδα ομως κανεναν σας να τους μιμειται.
|
![]() |
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ποσοι απο εσας αγαπατε το travel enduro; | emix | Χωμάτινες εξορμήσεις | 48 | 08-02-2012 18:45 |
Enduro Training απο την Moto Adventures. Προσφορά για τα μέλη του GS Forum. | SpanosNikos | GS Forum - Road & Enduro Training | 169 | 11-06-2009 14:43 |
Μόνο 75 μοτοσυκλέτες ΚΤΜ 950 Super Enduro ;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Άλλες εταιρίες | 17 | 24-03-2009 06:59 |
Γιατί τα enduro κρανη; | arisxios | Κράνη | 16 | 05-03-2009 18:24 |