![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πολλοί συνφορουμίτες γνωρίζουν ότι έχω 1200 adv 2008mod κόκκινο,
το επαναλαμβάνω για αυτούς που δεν το γνωρίζουν για να παρακολουθήσουν το νήμα. Από καιρό σκεφτόμουν να αλλάξω τις μανέτες(Levers στα αγγλικά), γιά πολλούς λόγους κυρίως γιά πτώση και δευτερευόντως γιά αισθητική. Βασικός λόγος που προχώρησα στην αλλάγη ήταν όταν βρήκα αυτές τις μανέτες στο ebay: Brake Clutch Levers for BMW R1200 R1200R R1200S ST GS - eBay (item 280581763413 end time Feb-25-11 23:17:22 PST) ![]() By siraxanz at 2011-02-20 Κατόπιν σκέψης τις παρείγγειλα με φόβο ότι θα είναι κακής ποιότητας, πλήν όμως η πραγματικότητα με διέψευσε...ευτυχώς. Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας και αναμονή 2εβδομάδων γιατί έπεσε η γιορτή της Κινέζικης πρωτχρονιά, έλαβα το κουτάκι αυτό: ![]() By siraxanz at 2011-02-20 και ω τι έκπληξη είχε μέσα 2 μανέτες μούρλια.. αλουμίνιο καλοβαμένο, εφαρμογή άριστη, ρύθμιση απόστασης με σύστημα high-tehnology! Γενικά μιά πολύ καλή πρώτη εντύπωση! Περιεχόμενο: ![]() By siraxanz at 2011-02-20 και μια ακόμη συγκριτική: ![]() By siraxanz at 2011-02-20 |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και το χιλιοστό μου ποστ(το γράφω για να το θυμάμε
![]() Θέλω να αναφερθώ στα γκρίπ για να προλάβω τους παρατηρητικούς στο φόρουμ ![]() Ακολουθώντας ιδέες που πήρα από εδώ μέσα τα τύλιξα με ταινιά που τυλίγουν το χερούλι της ρακέτας στο τέννις! Πλεονεκτήματα το σταμάτημα της φθοράς του γκριπ, καλύτερο κράτημα. Μειονέκτημα ότι αυξάνετε η διάμετρος του γκριπ αλλά και αργεί να ζεσταθεί το γκριπ! Θα δούμε αν θα τα κρατήσω, νομίζω ότι θα τα συνηθήσω ![]() Για τις μανέτες μόνο θετικά σχόλια έχω και μάλιστα μετάνιωσα που δεν παράγγειλα τις κοντές(σπορτ) ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΝΑΙΣ ΠΡΑΙΣ ΤΟ ΚΙΝΕΖΟ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΡΩ ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ!!
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Βασικά τα είχα για πεταμενα τα 30 ευρά ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ολα τσαμπα ο κινεζος. που τα ξετρυπωνεις ρε συ κουμπαρε, για φτιαξε μας και μας με την σουπερ ποιοτητα
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σκέφτομαι να παραγγείλω και τις short, ρωτάω το Bosko τον Κινέζο και για τον ελέφαντα ![]() αλλά και για τον πλοηγό ![]() Θα γίνεις της Κίνας λέμε ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
HD 100 PS Upgrade Kit | Xarleas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 115 | 09-01-2011 16:29 |
Upgrade now!!!! | georgekostas | Διάφορα | 4 | 15-01-2010 09:48 |