![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
γεια σας εχω προβλημα με το κοντερ ο χιλιομετρητης μου γραφει 999999 και χαθηκαν τα πραγματικα χιλ αλαξα και μπαταρια αλλα τπτ ξερει κανεις τι εγινε και πως διωρθονεται ? ευχαριστω πολυ
|
|
|||
|
|||
![]()
Μήπως την έπλινες με πίεση;;;;
|
|
|||
|
|||
![]()
την εχεις απο καινουργια την μοτο? τα υπολοιπα στο κοντερ δουλευουν κανονικα ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Νομιζω πως πρεπει να τη δουν στο εξουσιοδοτημενο συνεργειο..
Ο Νεκ21 ειχε παρομοιο συμβαν οταν προσπαθησε να τη βαλει μπρος με ρευμα απο αυτοκινητο.. Εκανες κατι τετοιο μηπως? |
|
|||
|
|||
![]()
μαλλον η μπαταρια εφτεγε .ειχε παγωνια πηγα να την βαλω μπρος και πηρε με το ζορι και μετα εβγαλε τα 99999999 ρωτησα στην στον τρικαλιωτη bmw θεσσαλονικη και μου ειπε αντικατασταση κοντερ 800 ευρω και πηδηξα αλλα ξερω οτι διορθωνεται και αλλιως
|
|
|||
|
|||
![]()
αλλαγη εαν ειναι εγγυηση αλλιως
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τον πηρες τηλ. η πηγες απο εκει?την ελενξε πρωτου σου πει 800?ρωτα και κανα αλλον μαστορα
|
|
|||
|
|||
![]()
Στο μοντέλο του 2004 που είχα έπαθα το ίδιο στα 3000 ΚΜ και το αντικατέστησα μέσα στην εγγύηση , είναι γνωστή ζημιά αλλά στα παλιά μοντέλα.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε μου, κανε κατι απλο για αρχη και ποτε δεν ξερεις
![]() Αφαιρεσε την φυσα του κοντερ και απλα ξαναβαλε την. Μπορει να επανελθει. Κατι σαν το... αναγκαστικο reset των κομπιουτερ ενα πραγμα ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μπορει να επαναφερει ομως το νουμερο του χιλιομετρητη. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόβλημα με κοντερ 1200RT | Λυμπέρης Νίκος | Τεχνικά θέματα διάφορα | 5 | 02-04-2009 15:03 |
προβλημα με το διαφορικο | jj14 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 16 | 16-03-2009 12:26 |