![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σωστόοοοοος ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Φυσικά κρίμα απελπισμένοι άνθρωποι είναι... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πάντως εύχομαι να μην βρεθώ ποτέ στην δική τους θέση.
με έναν τρελό δικτάτορα να με κυνηγάει, με τις μεγάλες δυνάμεις να έχουν στύψει την πατρίδα μου και απο την στιγμή που φεύγω για να σωθώ,αντί για χέρι βοηθείας να τρώω κλωτσιά ως πολίτης 5ης κατηγορίας. Γιατί μας έκαναν έτσι ![]() χθες έτυχε να είμαι στην αναμονή για το σφαγείο,διάβαζα τα σχετικά θέματα... αν πρέπει να δώσουμε άσυλο στους απεργούς πείνας,που φουντάρουν στην θάλασσα,που παίρνουν τις δουλειές μας... την ίδια ώρα,έβλεπα αυτούς που δούλευαν γύρω μου... 25 σφαγείς.οι μισοί έλληνες,οι μισοί αλβανοί. και όλη την υπόλοιπη πλέμπα την είχαν αναλάβει ινδοί-πακιστανοί και πάσης φύσεως μελαψοί.. τον βιολογικό,την απολύμανση,τα χλώρια με γυμνά χέρια,τα αίματα και τα έντερα φουκαριάρικες φιγούρες μέσα στην βρώμα και το κρύο για ένα καλύτερο αύριο,που αντί να έρχεται, ολοένα και περισσότερο τους ρεύει.. ![]() αναρωτιέμαι πραγματικά ποιανού την δουλειά πήραν... εύχομαι να μην βρεθώ ποτέ στην δική τους θέση... αυτά |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ετσι......
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
καλή Σαρακοστή φίλοι μου! Τσομπάνη μου ανοίγεις άλλο θέμα. Για να μην παρεξηγηθώ, εγώ γεννήθηκα και μεγάλωσα στην πόλη.... Πριν ανοίξουν τα σύνορα, αρχικά με την Αλβανία, στις αρχές της δεκαετίας του '90, ποιοί έκαναν αυτές τις δουλειές; Οχι μόνο στα σφαγεία, τις γεωργικές, τις οικοδομικές κλπ; Εχουμε γίνει λαπάδες και καλοπερασάκηδες, δυστυχώς με τα δανεικά και την κακοπληρωμένη μαύρη εργασία. Πρώτα απ'όλα οι Ελληνες εκμεταλλεύτηκαν αυτή την κατάσταση, βάζαμε τους λάθρο να δουλέψουν κι όταν ζήταγαν καλύτερο μεροκάματο τους διώχναμε και δε λέγαν και κουβέντα διότι φοβόνταν. Ολο και περισσότεροι, όλο και πιό φθηνά για τους εργοδότες. Τώρα βέβαια..... Θα μου πεις, εμείς τους φέραμε; Οχι, αλλά μας βόλεψε.... Και τώρα; τώρα δε γίνεται αλλιώς, αν οι κυβερνώντες, έστω και τώρα δεν ακολουθήσουν πατριωτική - όχι εθνικιστική- πολιτική, δεν έχουμε μέλλον οι Ελληνες. Αλλά είπαμε, είναι άλλο θέμα..... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
η κακοπληρωμενη μαυρη εργασια,ηταν προσχεδιασμενη........με αυτον τον τροπο κρατησαν χαμηλα το μεροκαμματο και παρουσιαζαν τα νουμερα που ηθελαν στην Ε.Ε.
![]() θυμαμαι το 1986,επαιρνα 10000 δραχμες(μαυρα) και μετα απο 30 χρονια,το μεροκαμματο ειναι λιγοτερο ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τραγωδία στο Ηράκλειο Κρήτης | ignimen | Επικαιρότητα | 17 | 27-08-2010 17:19 |
Τραγωδία! 3 νεκροί και 32 τραυματίες | gsmaniac | Επικαιρότητα | 10 | 23-07-2010 22:43 |
Τραγωδία πατέρας! | Carduelis | Αστεία Video | 11 | 28-01-2010 16:21 |
Τραγωδία με 109 νεκρούς σε νυχτερινό κέντρο της Ρωσίας!! | riko46 | Κόσμος | 4 | 06-12-2009 14:02 |
Τραγωδία στη Μεσόγειο | yannis | Κοινωνική ευαισθησία | 21 | 25-09-2009 17:36 |