![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
ΦΙΛΕ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑ ΕΡΘΩ ΑΘΗΝΑ...ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΚΡΗΤΗ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ φίλοι μου είμαι απο το Στενό αλλά δυστυχώς κάτοικος Αθήνας..Το Στενό είναι δυο χωριά δίπλα απο την τεχνητή λίμνη Δόξα..Πανέμορφο μέρος μόλις δύο ώρες χαλαρής και απολαυστικής οδήγησης απο την Αθήνα..Όποτε πηγαίνω στο χωριό (πολύ συχνά) φτιάχνω καφεδάκι και πάω και το απολαμβάνω στη λίμνη...Α Ξ Ι Ζ Ε Ι ! !
|
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Mersi παιδιά, καταχωρήθει στα μελλοντικά σχέδια..!!! ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
|
Νομιζω οτι βρηκα το σωστο τροπο που ανεβαζουν τις φωτογραφειες. Οσο για το που βρισκεται η λιμνη δοξα και τα σχολια που εκαναν ολοι οι παραπανω ειναι ακριβως ετσι .
|
|
|
|||
|
|||
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΠΕΡΤΟΥΛΙ-ΛΙΜΝΗ ΑΩΟΥ - ΝΥΜΦΑΙΟ - ΒΙΤΣΙ | teo71 | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 555 | 20-09-2013 02:40 |
| ΛΙΜΝΗ ΩΧΡΙΔΑ ΣΚΟΠΙΑ | manosxlv | Ταξίδια στο εξωτερικό | 11 | 19-02-2011 03:13 |
| ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΙΝΔΟΣ-ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ | gsmaniac | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 61 | 05-11-2010 03:08 |
| ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ.. | panos1100gs | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 11 | 26-04-2010 19:34 |