![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() Λίγο οι 17 βαθμοί, που στα μέσα του Μάρτη σημαίνουν την έναρξη της σαιζόν.... Λίγο τα λάστιχα που έχουν κανά 2 χιλιάδες χλμ ακόμη και θέλω να τα τελειώσω για να βάλω καινούρια για την Ροδόπη.... Λίγο που είμαι αρρωστάκι ....Αποφάσισα να κάνω αυτή τη διαδρομή την Κυριακή 13 του Μάρτη.... 648 χλμ... 400 χλμ στροφιλίκι.... ![]() 09:00 - 09:30 θα πίνω καφεδάκι στο Saturn στη Συγγρού... ΥΓ1: Δεν περιμένω να έρθει κανένας, απλά το ανέβασα, μήπως υπάρχει και κανά άλλο αρρωστάκι, που θέλει να σκοτώσει μια Κυριακή στρίβοντας... ΥΓ2: Στράτο παπάδες κάνω με το πρόγραμμα........
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Λίγο αρρωστάκι; Λίγο;;;;; χαχαχαχα
|
|
|
|||
|
|||
|
η χαρά του ...λαστιχά είσαι Θοδωρή....
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Θοδωρή, πάρε μια εναλλακτική με λιγότερα km (538) που την έκανα πρόσφατα. Η διαδρομή από Αράχοβα - Γραβιά - λίμνη Μόρνου - Ναύπακτο θα σου μείνει αξέχαστη!
Athens, Greece to Athens, Greece - Google Maps |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Το κρατάω στα υπ'οψιν... Απλά μου έχει μπει η Β. Ευβοια... Και όπως λέμε και μεις στην Κοζάνη.. " Το βάνε με το νουτ" Διαβάζεται ενωμένο...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Την καλησπέρα μου Βασίλειε... Μου δίνεις φοβερή πάσα, για να αναφέρω επιτέλους, την καλύτερη ατάκα που άκουσα στην πίτα στο Σοφικό... Την είπε ο συναγωνιστής Paschalis.. "Μέχρι να παντρευτούμε είμασταν κολλητοί με τους λαστιχάδες, και τώρα με το παιδί γίναμε φιλαράκια με τους μπαταρτζήδες"
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Καλά στροφιλίκια φιλαράκι!!!
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Balkan Off Road Marathon 2010 | kostasvar | Αγώνες | 28 | 26-07-2010 16:55 |
| Balkan Off Road Marathon 2009 18-23 Σεπτεμβρίου | georgekostas | Γενικά - Αναβάτης | 2 | 06-10-2009 01:52 |