![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Λίγο οι 17 βαθμοί, που στα μέσα του Μάρτη σημαίνουν την έναρξη της σαιζόν.... Λίγο τα λάστιχα που έχουν κανά 2 χιλιάδες χλμ ακόμη και θέλω να τα τελειώσω για να βάλω καινούρια για την Ροδόπη.... Λίγο που είμαι αρρωστάκι ![]() Αποφάσισα να κάνω αυτή τη διαδρομή την Κυριακή 13 του Μάρτη.... 648 χλμ... 400 χλμ στροφιλίκι.... ![]() 09:00 - 09:30 θα πίνω καφεδάκι στο Saturn στη Συγγρού... ΥΓ1: Δεν περιμένω να έρθει κανένας, απλά το ανέβασα, μήπως υπάρχει και κανά άλλο αρρωστάκι, που θέλει να σκοτώσει μια Κυριακή στρίβοντας... ΥΓ2: Στράτο παπάδες κάνω με το πρόγραμμα........
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Λίγο αρρωστάκι; Λίγο;;;;; χαχαχαχα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
η χαρά του ...λαστιχά είσαι Θοδωρή....
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θοδωρή, πάρε μια εναλλακτική με λιγότερα km (538) που την έκανα πρόσφατα. Η διαδρομή από Αράχοβα - Γραβιά - λίμνη Μόρνου - Ναύπακτο θα σου μείνει αξέχαστη!
Athens, Greece to Athens, Greece - Google Maps |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το κρατάω στα υπ'οψιν... Απλά μου έχει μπει η Β. Ευβοια... Και όπως λέμε και μεις στην Κοζάνη.. " Το βάνε με το νουτ" Διαβάζεται ενωμένο... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Την καλησπέρα μου Βασίλειε... Μου δίνεις φοβερή πάσα, για να αναφέρω επιτέλους, την καλύτερη ατάκα που άκουσα στην πίτα στο Σοφικό... Την είπε ο συναγωνιστής Paschalis.. "Μέχρι να παντρευτούμε είμασταν κολλητοί με τους λαστιχάδες, και τώρα με το παιδί γίναμε φιλαράκια με τους μπαταρτζήδες"
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλά στροφιλίκια φιλαράκι!!!
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Balkan Off Road Marathon 2010 | kostasvar | Αγώνες | 28 | 26-07-2010 15:55 |
Balkan Off Road Marathon 2009 18-23 Σεπτεμβρίου | georgekostas | Γενικά - Αναβάτης | 2 | 06-10-2009 00:52 |