![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πάλι για μπουνταλάδες μας παίρνουν. Δεν κατάλαβα πως προκύπτει το κέρδος των 6 δις, με την επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής, ακόμη και με 1% φθηνότερο επιτόκιο, θα πληρώσουμε περισσότερα στο τέλος. Κάποιοι τα υπολόγισαν σε 9 δις. Αρα το μόνο όφελος αυτή τη στιγμή είναι η μείωση του τοκοχρεωλυσίου, με τι κόστος όμως..... δείτε το ποστ του GeorgeP.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το οτι η τραινοσε τρωει δις και χρωσταει δις, που η χωρα δανειζοταν για να την συντηρεί, δεν σε χαλαει? Το οτι τα ΕΛΤΑ μια απο τα ιδια δεν σε χαλαει? Το οτι λιμανια εχουμε και λιμανια ΔΕΝ εχουμε (δικος μου κλαδος αυτος) κι ας τρωνε δις και αυτα αλλα κι ''αυτοι'' σε αυτα δεν σε χαλαει? Το οτι τα αεροδρομια της Ελλαδας (πλην Ελ. Βενιζελος) ειναι λειψα σε ασφαλεια και υποδομες αλαλ αποροφουν δις τον χρονο δεν σε χαλαει? Και γιατι το ''Ελληνικο'' χρωστουσε δις ενω το Ελ. Βενιζελος κερδιζει δις και αποδιδει και στο κρατος δις? Ειναι κουτοι ολοι οι άλλοι στον υπολοιπο κοσμο που τα εχουν ιδιωτικα πλην Ρωσσιας????? Ελα ρε Γιαννη, αυτα τα πραγματα επρεπε να ειχαν γινει απο την δεκαετια του 1980 να μην σου πω πιο πριν!!! Θα μεινουν ανθρωποι χωρις δουλεια θα μου πεις....ναι δεν αμφιβαλλω...ε και? Μηπως ομως ετσι θα εξοικονομηθουν χαμενα χρηματα και μπουμε σε αλλη φαση οπου και καλυτερη υγεια θα εχουμε, και παιδεια, και, ισως, ο ανεργος παιρνει υψηλοτερο επιδομα και για περισσοτερο χρονο....κ.λ.π. Εσυ τα ξερεις αυτα, εζησες στην Γερμανια (πες μου τι ειναι δημοσιο στην Γερμανια πλην της καγκελαριας), μηπως ειναι και για μας τωρα η ευκαιρια να τα φτιαξουμε για να τα εχουμε (οχι εμεις αλλα τα παιδια μας) αυριο?? Γινονται αποτομα και γρηγορα ενω θα επρεπε να γινουν σταδιακα και με βαθος χρονων...ναι, αλλα οταν πηγε να κανει καποια απο αυτα ο γρουσουζης ο Μητσοτακης κοντεψαν να τον φανε και......τον εριξαν, για άλλο λογο ευκαιριας δοθεισης, κι εγιναν εκλογες και τις εχασε!!!! Και αυτος που ηρθε συνεχισε απο εκει που το αφησε το 1989, και οι υπολοιποι μετα απο αυτον το ιδιο, ο τελευταιος δε του'δωσε και καταλαβε........ και να'μαστε τωρα!!!! Last edited by GeorgeP; 12-03-2011 at 22:59. |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά, δεν ξέρω, δεν τα πολυπαρακολουθώ αυτά, φυλακή έχει πάει κανείς; Κανα κλεμμένο βρήκαν; Τα κατάφεραν τα μέτρα αυτά που πήρε η κυβέρνηση να μειώσουν το έλλειμμα; Τα 8 εκ. που τα βρήκε η κόρη του Τσοχατζόπουλου; Τι δουλειά κάνει η κοπέλα να προσανατολιστούμε και μεις λιγάκι προς τα κει; Κάτι ακούω ότι σε μερικά σχολεία τα παιδιά πάνε από 10€ για να βάζουν πετρέλαιο. Οι ασφαλισμένοι του δημοσίου δεν μπορούν να παίρνουν τα φάρμακά τους πλέον, είναι αλήθεια; Τα επιδόματα κόβονται σιγά σιγά από όλους, όντως; Η βουλευτική αποζημίωση και τα έξτρα τους, όλο και καλύτερα πάνε, ναι; Καταστήματα κλείνουν το ένα μετά από το άλλο, πωλήσεις αγαθών είναι στον πάτο, η απόσυρση απέτυχε παταγωδώς. Παππούδες γιαγιάδες τέρμα από δωράκια στα εγγόνια τους, δεν τους φτάνει ούτε να φάνε η σύνταξη... Η βενζίνη είναι σχεδόν 600 δρχ το λίτρο, κάποτε τη θυμάμαι στις 30δρχ, πέρασε πολύ καιρός από τότε να μου πεις, τώρα έχουμε σοσιαλισμό όμως, καλό. Οι κυβερνητικοί εκπρόσωποι και οι αντιπρόεδροι παχαίνουν καθημερινώς, μέχρι που θα φτάσουν; Οι δρόμοι έχουν γεμίσει από αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες, τι έγιναν;;; Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν λαμόγια στην κυβέρνηση; Το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό; Έχει πέσει ο πληθυσμός όλος στην κατάθλιψη; Υπάρχουν ακόμη ούφο στον εναέριο χώρο που υποστηρίζουν την κυβέρνηση και πόσα; Η βλακεία μας έχει χτυπήσει κόκκινο;
Πάει τίποτε καλά;;; |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Από τότε που ιδιωτικοποιήθηκε η παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος στη Γερμανία, το κόστος για τους καταναλωτές έχει εκτοξευθεί. Δεν το λέω έγώ, το λένε οι γερμανικές εφημερίδες. Από τότε που στη λατινική Αμερική το νερό κι οι υδάτινοι πόροι ιδιωτικοιήθηκαν έχουν πει το νερό νεράκι.
Γιατί δηλαδή πρέπει να είναι όλα ιδιωτικά για να προκόψουμε;! Ας κάνει το κράτος καλά τη δουλειά του. Και να το θέσω κι αλλιώς; Αν είναι να πάνε σε ιδιώτες, τότε χίλιες φορές σε έλληνες, έστω και λαμόγια, παρά σε ξένους. Σήμερα διάβασα, ότι στη διεθνή έκθεση που γίνεται στο Μαϊάμι, θα πάνε από Ελλάδα 30 άτομα, 3 υπουργοί και στελέχη. Είναι η τρίτη μεγαλύτερη αποστολή. Και φυσικά δε θα μείνουν όπου όπου, σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο. Επίσης τα παληκάρια δεν έκαναν τις κρατήσεις μέσω του προξενείου, όπου βάσει της αρχής της αμοιβαιότητας δε θα πληρώναμε ΦΠΑ, αλλά το έκαναν από εδώ. Είμαστε πολύ χουβαρντάδες. Είμαστε χρεοκωπημένο κράτος, αλλά ο δανδής ο Γερουλάνος, ο Νικητιάδης κι ο Διαμαντίδης θα κάνουν τη βόλτα τους. Δε γ...μαστε λέω γω; Μας πίνουν το αίμα τα καθήκια κι εξακολουθούν να μας δουλεύουν. Πίσσα και πούπουλα, για να μην πω χειρότερα. Και να μου πει κάποιος, Γιώργο που είσαι, γιατί είναι καλός ο ιδιώτης και γιατί δεν πρέπει να εύχομαι να πάνε στο διάολο ο ΓΑΠ και τα τσουτσέκια του κι όλο το πολιτικό σύστημα μαζί! |
|
|||||
|
|||||
![]() Απόσπασμα:
Οι εργαζομενοι σε ναυτην δεν εχουν μισθους της ταξεως των 20,000ε μηνιαιως (με υπερωριες που ΔΕΝ κανουν αλαλ μονο γραφουν). Ακομα οι εργαζομενοι συνδικαλιστες ¨η μη σε αυτην την εταιρεια δεν στηνουν παραμαγαζα ωστε να την αφαιμαξουν ακομα περισσοτερο κι εκεινοι να κτιζουν βιλλαρες χωρις να τις δηλωνουν!!!!!! Απόσπασμα:
Στην Γερμανια που η εκεί ΕΥΔΑΠ ειναι ιδωτικη οι πολιτες λενε το νερο νερακι? Μην φερνουμε την καταστροφη για πραγματα που δεν ξερουμε παρα μονον συγκρινουμε με υπο-αναπτυκτες χωρες!! Απόσπασμα:
Δεν ειναι χαζες ολες οι χωρες του κοσμου που το μονο δημοσιο που εχουν ειναι τα κοινοβουλια τους!! Απόσπασμα:
Ειναι η μεγαλυτερη εκθεση στον κοσμο η οποια αφορα τα κρουαζιεροπλοια και την οποια εχω επισκεφτει 9 φορες απο το 2000 εως το 2010. Κατα την 4ημερη διαρκεια της κλεινονται και παρακολουθουνται δεκαδες ραντεβου με τους προεδρους των Πλοιοκτητριων εταιρειων και δεκαδες ομιλιες απο τους ιδιους αλλα και απο εκπροσωπους χωρων με θεμα την κρουαζιερα!! Η συγκεκριμενη εκθεση ειναι το εφαλτηριο για αναπτυξη της κρουαζιεριας σε οποια χωρα το επιθυμει! Εκει μαθαινει κανεις και τους λογους που π.χ. ο Πειραιας δεν ειναι λιμανι αφετηριας/προορισμου ενω η Κωνσταντινουπολη ειναι!!! παολο που η δευτερη ειναι 100 φορες ακριβοτερη του Πειραια!!!! Οι προεδροι λοιπόν των Πλοιοκτητριων εταιρειων δεν μιλανε με τιποτα κατωτερο απο υπουργο και υφυπουργο!!! Ετσι οταν ο υπουργος ειναι απησχολημενος με τον Προεδρο οι παρατρεχαμενοι τους τρεχουν να παρακολουθησουν τις ομιλιες και να συνατησουν τους ομιλουντες για να μαθουν πεντε πραγματα τα οποια θα μεταφερουν στον προισταμενο τους. Σημειωσε οτι οι ομιλιες μπορει να ειναι και 8 ταυτοχρονως σε 8 διαφορετικες αιθουσες!!!! Εγω, ως επικεφαλης του τμηματος κρουαζιερας, παντα συνοδευομουνα απο 6-7 ατομα για να τα προλαβω ολα και να τα ακουσω ολα. Ο αμερικανος, αυτος ''τρεχει'' την κρουαζιερα χρονια τωρα, για να σε προσεξει πρέπει να του κανεις κλικ! Στην παρουσα περιπτωση το ''κλικ'' το κανουν δυο πραγματα, το ενα ειναι το ντυσιμο και το αλλο και πιο σημαντικο ειανι το ΠΟΥ μενεις κατα την διαρκεια της εκθεσης!! Αν ντυνεσαι απλα και μενεις σε ξενοδοχειο down town των 60-100$ εισαι προσωπο ''ανευ προσοχης'' γιαυτους, αν ομως ντυνεσαι στην πενα και μενεις σε ακριβο ξενοδοχειο στο South Beach σημαινει οτι ''καποιος εισαι''!!! Ετσι φιλε Γιαννη για καθε μια απο αυτες τις 9 φορες που ελαβα μερος σε αυτην την εκθεση η εταιρεια μου ξοδεψε, για να με ντισει ευπρεπως, απο 2,500ε εκάστη φορα!! Το δε ξενοδοχειο κοστιζε 500$ το μονοκλινο την ημερα χωρις πρωινο!!! Το συστημα απεδωσε ομως!!! Απόσπασμα:
Ο ιδιωτης ειναι καλυτερος του Δημοσιου, διοτι δεν λαδωνεται, δεν κανει χαρες (ελα μωρε δικος μας ειναι), επενδυει και θελει τα λεφτα του πισω οποταν κανει τα αδυνατα δυνατα να το πετυχει, δεν εχει υπεραριθμους υπαλληλους αλλα ο ενας κανει την δουλεια 3ων, οι υπαλληλοι του δεν κατεβαινουν σε απεργιες...... και κυριως το κρατος δεν δανειζεται για παρτυ του οπως κανει με την Τραινοσε π.χ. αλλα και τοσες άλλες εταιρειες στις οποιες συμμετεχει το ιδιο!! Last edited by GeorgeP; 13-03-2011 at 17:17. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Είσαι αδιόρθωτος. Σε όλα, αλλά σε όλα τα παραπάνω έχεις άδικο και το ξέρεις, αλλά κάνεις αντίλογο για τον αντίλογο. Οπου έβαλαν το χέρι τους οι ιδιώτες στην αρχή τα πράγματα ήταν ωραία. Στη συνέχεια με τον ένα ή τον άλλο τρόπο κατάφεραν να βάλουν θηλειά στις κυβερνήσεις και να αυξήσουν τα τιμολόγια των υπηρεσιών. Εδώ φίλε δεν είναι Γερμανία, δεν έχουμε Βέλγους κι Ολλανδούς για γείτονες, Δεν είναι δυνατόν τους διακόπτες της ενέργειας να τους κρατούν ξένοι. Επίσης για την έκθεση, οι άλλες χώρες είναι μαλακισμένες που δε στέλνουν τέτοια κουστωδία; εμείς και κάποιοι ακόμη τριτοκοσμικοί στέλνουμε όλο αυτό το συρφετό. Ως συνήθως ευκαιρία για πληρωμένο ταξιδάκι για τα γουρούνια. Και την επόμενη φορά θα σου κάνω το βίο αβίωτο! θα γράψω το κείμενό μου τόσο "σαλάτα" που δε θα βγάζεις άκρη να σχολιάσεις!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by ortho; 13-03-2011 at 18:11. |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Σε ολα τα παραπανω εχω δικιο και το ξερεις!! Ο αντιλογος που κανω εχει βασεις, σου εξηγησα λεπτομερως πως δουλευει το συστημα στην περιπτωση του Seatrade!! Τον εχω ζησει χρονια, ηταν και ειναι η δουλεια μου!!! Αλλος δεν θελει να κατανοησει..................... Απόσπασμα:
ευτυχως που θα τους παρουν (τους διακοπτες) ιδιωτες, Ελληνες ¨η ξενοι ποσως με ενδιαφερει!!! Διοτι αν τους διακοπτες τους δουλεψουν, οι ξενοι, οπως το ελ.Βενιζελος ¨η τον ΟΤΕ......αλληλουια φιλε μου Γιαννη!!! Απόσπασμα:
Το 2009 η Τουρκια εστειλε 44 ατομα, και πηρε 60% παραπανω προσεγγισεις απο οτι η ελλαδα!!!! Η ιταλια το ιδιο ετος εστειλε 26 ατομα και πηρε 90% παραπανω προσεγγισεις απο την Ελλαδα κανοντας η μεν πρωτη την Κωνσταντινουπολη ''home port'' και την Βενετια η δε δευτερη!! αν ηξερες τι σημαινει ''home port'' για μια χωρα, οσον αφορα τα κρουαζιεροπλοια δεν θα τα ελεγες αυτα!!! Η Γερμανια δενε στειλε κανεναν διοτι πρωτον δενε χει ενδιαφεροντα λιμανια για Κ/Ζ και δευτερον η ιδια αυτη η χωρα εχει δυο εταιρειες Κρουαζιεραδικες που δραστηριοποιουνται στην Ελλαδα (hapag Lloyd & AIDA), οποταν τι να στειλει? εμεις στελνουμε σε αυτην υφυπουργους και υπουρφους!! Αυτα ειναι δικα μου λιμερια Γιαννη κι ασε με να γνωριζω καλυτερα!! Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Να συνεχισω????? Θα γραφω μεχρι αυριο!!! Αληθεια, ΠΗΓΑΙΝΕ τιποτε καλα τοσα χρονια ¨η ζουσαμε την μαυρη ληθη??? Last edited by GeorgeP; 13-03-2011 at 20:48. |
|
|||
|
|||
![]()
Πω πω ξεφτίλα !!!!!!γίναμε το δελτίο ειδήσεων του mega στο Ίντερνετ η να πω το γραφειο τύπου του ΠΑΣΟΚ .....ακόμα πιο ξεφτίλα !!!!!
![]() Last edited by wet & dirty; 13-03-2011 at 21:02. |
![]() |
|
|