![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ψεμα 1ο το δημοσιευμα δινει την απαντηση μονο του με την μαγικη λεξη ''παραγωγικοτητα''!! ναι μεν οι ελληνες Δ.Υ. καθονται στις καρεκλες τους περισσοτερες ωρες απο ολους τους άλλους αλλα, δυστυχως, παραγουν λιγοτερο απο ολους τους άλλους. Κι εκει ειναι το ζουμι της υποθεσης, Λεει: ''Όμως, πρέπει να σημειωθεί ότι οι Έλληνες παράγουν λιγότερο από 18,5 ευρώ κάθε ώρα εργασίας, οι Ισπανοί 24,4 ευρώ και οι Πορτογάλοι 13,8 ευρώ, ενώ οι Ολλανδοί παράγουν 39,5 ευρώ και οι Γερμανοί 38,7.'' Ψεμα 2ο το δημοσιευμα λεει: ''Οι Έλληνες, παρά το χαμηλό όριο των 58 ετών που προέβλεπε ο νόμος, βγαίνουν στη σύνταξη στα 62,4 χρόνια τους, δηλαδή 4,4 χρόνια παραπάνω από το νόμιμο όριο, αργότερα ακόμη και από τους Γερμανούς.'' Φυσικα και δεν εξηγει το γιατι, αφου ο μοναδικος λογος ειναι η ελλειψη, σκοπιμη ¨η οχι, ενσημων. Διοτι δεν νομιζω να υπαρχει κανεις παρανοικος που να ειχε 10500 ενσημα (35 χρονια) και ηλικια 58 ετων (μεχρι προτινος) και να καθοτανε να δουλευει!!! Ψεμα 2ο το δημοσιευμα λεει: ''Στον πίνακα όπου καταγράφεται το ποσοστό των δημοσίων υπαλλήλων επί του συνόλου των εργαζομένων κάθε χώρας, η Ελλάδα βρίσκεται στη 14η θέση μεταξύ των 17 κρατών που εξετάζονται στην έρευνα, με ποσοστό 11,4%. Στις πρώτες θέσεις φιγουράρουν οι «προηγμένες» Σουηδία (30%) και Δανία (29%). Αλλά η Ελλάδα υπολείπεται πολύ και από τη Γαλλία (21,2%) και τη Μεγάλη Βρετανία (17,8%) και ξεπερνά μόνο την Ιρλανδία (11,0%), την Ολλανδία (10,7%) και τη Γερμανία (10,2%). Όπως σημειώνεται στη μελέτη, η θέση της Ελλάδας στην κατάταξη αυτή παραμένει σταθερή τις τελευταίες δεκαετίες.'' Πουθενα ομως δεν λεει οτι σε καμια απο αυτες τις χωρες δεν ισχυει η μονιμοτητα και οτι η θεση και ο μισθος του καθε υπαλληλου εξαρταται απο την παραγωγικοτητα του!! Πουθενα δεν λεει οτι πουθενα και σε καμια απο αυτες τις χωρες δεν αμοιβονται υπερωριακα αυτοι οι υπαλληλοι ακομα και οταν δουλευουν 10ωρα και 12ωρα καθημερινως (π.χ. Σουηδια, Ολλανδια κ.α.) Αλλα γιατι να το πει? αν το ελεγε δεν θα εξυπηρετουνταν οι σκοποι του blog που το δημοσιευει!! Last edited by GeorgeP; 14-03-2011 at 21:46. |
|
|||
|
|||
![]()
Θα αναφερθώ σε μια κόντρα που άρχισε πριν μερικές δημοσιεύσεις ...
Τον Τάκη (wet & dirty) δεν τον γνωρίζω προσωπικά, το ίδιο και τον Γιώργο (GeorgeP), όπως άλλωστε και τους περισσότερους από εσάς. Σ' αυτό το χώρο μας έφερε η μοτοσυκλέτα μας. Όλοι συμβάλετε τα μέγιστα (πλην εμού του άσχετου) σε τεχνικά, ταξειδιωτικά, θέματα αξεσουάρ και τόσα άλλα. Πραγματικά ένας τεράστιος όγκος πληροφοριών, αρκετά χρήσιμος. Οι διαχειριστές μας, για να μας κρατήσουν το ενδιαφέρον (και για να τρώμε κι άλλες παντοφλιές απ' τις συμβίες ![]() Τη διαφωνία σε αρκετά σημεία, με κάποιους συμφορουμίτες, την εκλαμβάνω σαν αφορμή για ψάξιμο. Κάθε κουβέντα, έστω και διαφορετική, κέρδος είναι, γιατί μας βοηθά να αναζητήσουμε περισσότερη πληροφορία. Πάντα όμως, πρέπει να σεβόμαστε την τοποθέτηση του καθενός, χωρίς να καταφερόμαστε απαξιωτικά, και υπεράνω, και βεβαίως χωρίς ύβρεις και προσβολές επί προσωπικού, που δεν αρμόζουν στην ηλικία μας, και την παιδεία μας, και στον φιλόξενο αυτό χώρο. Σαν Νίκος, αν έχω προσβάλλει κάποιον με τα γραφόμενά μου, λυπάμαι, και ζητώ συγνώμη. Δεν θα 'θελα επίσης, οι διαφορετικές πολιτικές πεποιθήσεις και αντιλήψεις μας, που αποδεδειγμένα, ανέκαθεν έχουν πληγώσει με διχόνιες και συγκρούσεις τον τόπο μας, να μας χαλάνε κι αυτήν την παρέα που φτιάξαμε. Το μαγαζί είναι μεγάλο, έχει πολλές γωνιές, και πολύ κόσμο. Χίλιοι καλοί χωράνε! Και κανένας να μην φύγει! Last edited by Fuji; 14-03-2011 at 22:05. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ο καθενας με την ανωμαλια του.....
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η αλήθεια είναι πως δεν έχω χρόνο να αναλύω λέξη λέξη τις ανακρίβειες σου.... οπότε ας το να πάει στα κομμάτια.....
Πάντως αυτά που στα αποία αναφέρεσαι ως "ναι μεν..." είναι τα μεγάλα αγκάθια που μας πιπιλάνε τα μυαλά όλοι. Εσύ, που με τόσο πάθος υπερασπίζεις αποφάσεις και εντολές άλλων, τι σκοπούς εξυπηρετείς άραγε;;;;; |
|
|||
|
|||
![]()
Είπα να μη ξαναγαψω αλλα βλέπω ότι σε τρώει και δε κανεί μια έτσι με τη τσουγκρανα περιμένεις εμένα ....άντε πάμε Για ένα Υ.Γ.
Απόσπασμα:
Last edited by wet & dirty; 15-03-2011 at 00:16. |
|
|||
|
|||
![]()
Όσο σφίγγει η κρίση,
τόσο θα σφίγγουν και οι κ*λοι μας! Το σημαντικό είναι να κρατήσουμε αυτήν εδώ τη γωνιά μας καθαρή από προσωπικές έριδες και αντιπαλότητες. Στην μέχρι σήμερα πορεία μας, η πλειονότητά μας, έχει αποδείξει πως αντέχει στον διάλογο, όσο καυστικός κι αν είναι. Οι προσωπικές μας απόψεις, τόσο σε πολιτικό όσο και σε φιλοσοφικό επίπεδο (στάση ζωής) διαφέρουν από λίγο έως πολύ! Αυτό που μας ενώνει, είναι η κοινή μας αγάπη για την αλήθεια και τον προβληματισμό, όπως πολύ σωστά επεσήμανε και ο Νίκος (fuji) παραπάνω. Πράγματι, η ισχυρογνωμοσύνη, είναι ελάττωμα! Η εμμονή στις απόψεις μας ως αλάνθαστες, επίσης! Τί να κάνουμε όμως.... Όλοι έχουμε τα ελαττώματά μας, τα οποία αντικατοπτρίζονται και στον γραπτό μας λόγο. Το έχω ξαναγράψει και παλιότερα: το μεγαλύτερο κακό των σημερινών κυβερνώντων, είναι ότι μας βάζουν να τρωγόμαστε μεταξύ μας. Ίσως και για να μην ασχολούμαστε μαζί τους.... Ας μην τους δώσουμε αυτή την χαρά! Ας μην τους κάνουμε το χατήρι. Οι δύσκολες μέρες που περνάμε αλλά και οι δυσκολότερες που έπονται, απαιτούν ομόνοια, ομοψυχία και αλληλεγγύη! Ας κρατήσουμε την παρέα μας ενωμένη και από το ταπεινό μετερίζι μας, ας μην λείψει κανείς. Όλοι είναι εξίσου χρήσιμοι και απαραίτητοι! Τα παραπάνω γραφόμενα, είναι από καρδιάς και προς προβληματισμό. Θα επιθυμούσα να τα σκεφθούμε με νηφαλιότητα μη επιθυμόντας σχολιασμό... . |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Παντως ο καλος ο καπετανιος στην φουρτουνα φαινεται και οταν βγει απο αυτην παλι καπετανιος θα ειναι....κρατα το αυτο!!! Υ.Γ. Αν ειμαι εγω μεσα στις αιτιες που φευγεις........κανεις λαθος!!!! Εχε το υποψιν σου αυτο, στο λεω με ολοκληρη την καρδια μου που οπως ξερεις η μιση ειναι Μανιατικη!! ![]() ![]() Last edited by GeorgeP; 15-03-2011 at 00:37. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πριν με κρινεις παντως διαβασε μια φορα λεξη προς λεξη τις ανακριβειες μου, ισως βρεις και ακριβειες μεσα τους. Ποτε δεν ξερεις!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Και με τη σειρά μου και εγω να σεβαστω την επιθυμία του admin και να σταματήσω την αντιπαράθεση!!!!να είμαστε καλα και πάντα όρθιοι ραντεβού στα ορη στα άγρια βουνά !!!!!!
![]() |
![]() |
|
|