![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Σωστά...
Σε βγάζει από τα σύνορα της Εξοχής.. Παρακάμπτει το κομμάτι εντός Βουλγαρίας από Σαντάσκι ως το golce γιατί είναι ένα στενό ορεινό πανέμορφο κομμάτι, που είναι πολύ αργό και της ταλαιπωρίας... ![]() ![]() ![]() Μόνο που εμείς αυτά τα κομμάτια πάμε να δούμε..... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Εσύ, εσύ, εσύ μας οδηγείς ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Το συγκεκριμένο κομμάτι, το έχω κάνει και το ξέρω... Γενικότερα όμως, στη βουλγάρικη Ροδόπη, οι ιχνηλάτες μας είναι οι συναγωνιστές Paschalis & man gs.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ο Μανωλης ειναι σαφως πιο πολυ περπατημενος.. Εχω κανει παντως και εγω τα κομματια μεχρι το Dospat και ειναι πολλων αστερων η διαδρομη ειδικα μετα το Velingrad |
|
|||
|
|||
![]()
Επειδη οι υποδομες στη Βουλγαρια ειναι σαν τη θερμοκρασια δηλαδη κοντα στο μηδεν να καναμε μια λιστα του τι μπορει ο καθενας να κουβαλαει και που θα ειναι χρησιμο σε ολους??
Εγω για παραδειγμα εχω μαζι μου ενα σουπερ σετ επισκευης για λαστιχα με το μαγικο κατσαβιδι της τιπ τοπ αερα κλπ, Ειναι κανενας μελος της Adac ωστε να μπορεσουμε να παμε καποιο μηχανακι μεχρι τα συνορα αν ο μη γενοιτο χρειαστει? Εχει μηπως καποιος ρελε αντλιας η κανενα ταχυσυνδεσμο στις αποσκευες του? Κανενα φαρμακειο? Ετσι για να γινεται κουβεντα!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Λοιπόν, κόψτα αυτά, μη μας πάρουν χαμπάρι οι χοντάκηδες και θα πέσει η καζούρα της αρκούδας... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εγώ θα κουβάλαω σάντουιτς για τους μηχανικούς της παρέας... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν λέμε το ίδιο, είναι ένα κομμάτι στενό, με πολλές φουρκέτες και κάτι λακουβάρες μίσο μέτρο.....
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
αν παμε να ταιριαξουμε ρελε απο LADA στο GS να δεις τι θα γινει ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οικονομία Καυσίμων έως 30% | alfred69 | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 13 | 11-05-2012 11:44 |
Αυξήσεις 5% έως 15% στα ασφάλιστρα ξανά | MARK | Επικαιρότητα | 7 | 17-02-2011 16:37 |
Χριστουγεννιάτικη Φαντασία στον Εθνικό Κήπο (έως τις 6 Ιανουαρίου (ώρες 10.00 έως 17. | MARK | Πολιτισμός | 2 | 24-12-2010 22:03 |
Ξυλόκαστρο 27/6 έως 2/7/10 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 36 | 16-07-2010 00:58 |
R80 GS έως R1200gs | kostas_366 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 18 | 08-04-2009 10:34 |