![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Είναι επικίνδυνο να ζεσταίνετε το μοτέρ σε πλάγια θέση όταν είναι στο πλαϊνό σταν
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αστο 5 λεπτα να δεις πως θα χτυπαει μετα!!!σαν ducati θα κανει!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν είναι επικίνδυνο για τον κινητήρα , δεν έχει πρόβλημα, αλλά δεν χρειάζεται να ζεσταθεί πάνω από μισό λεπτό (όσο χρόνο χρειάζεσαι για να βάλεις το κράνος και τα γάντια σου).Το σωστό είναι ο κινητήρας να ζεσταίνεται σε πορεία (φορτίο) δουλεύοντας στα πρώτα χιλ. (ανάλογα την εξωτερική θερμοκρασία) με το μισό του στροφόμετρου (3.500-4.000 σαλ).
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ή το βάζεις εμπρός όντας στο διπλό stand και το αφήνεις τόσο όσο χρειάζεται να βάλεις κράνος/γάντια ή το βάζεις εμπρός στο πλαινο και ξεκινάς αμέσως......αυτά διότι και επειδή τα κύλινδρα είναι αντικρυστα στις 180 μοίρες παράλληλα με το έδαφος αλλά και επειδή η μοτοσυκλέτα είναι αερόψυκτη.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ακόμα ποιο υγιές το ζεσταίνεις εν κινήσει σε χαμηλές στροφές και μόλις πιάσει πρώτη γραμή θερμοκρασία(συνήθως μετά από 3-4 λεπτά) σταδιακα το ανοίγεις
![]() Ειναι καλυτερο από το στατικό.... |
|
|||
|
|||
![]()
ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΠΟΛΛΥ, το εχω ακουσει οτι το καλυτερο είναι να ζεστενεται σε πορεια σε χαμιλες στροφεσ αλλα την μπεμπα την εχω σε κλειστο παρκινκ και για να βγει εξω εχει μια καλη ανειφορα οποτε αν είναι κρυα εκει μαλλον θα ζοριστη
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αυτο με το πλαγιο σταντ ειναι μεγαλος μυθος συμφωνα με τα λεγομενα εξουσιοδοτημενου συνεργειου στην κρητη.δεν υπαρχει κανενα προβλημα παντα με βαση τα λεγομενα του μηχανικου.
|
|
|||
|
|||
![]()
Δέν υπάρχει κανένα πρόβλημα να δουλεύει στο ρελαντί ο κινητήρας για όσα λεπτά θέλετε αρκεί να μήν μαρσάρετε και να την σβήσετε όταν ανοίξει η βαλβίδα του ψυγείου λαδιού...το λάδι έχει full λιπαντικές ικανότητες όταν πιάσει τους 100 βαθμούς. Αυτά για όταν χρειαστεί, όχι για να την ζεσταίνουμε καθημερινά...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τα 1200 κυβικά φίλε μου βγάζουν οποιαδήποτε ανηφόρα με τις στροφές στο ρελαντί!
Διάβασε το μάνιουαλ τι λέει και προς Θεού, ποτέ ζέσταμα για να ξεκινήσεις εν έτει 2011. Αν ήταν 1930 το συζητάγαμε... ![]() |
![]() |
|
|