![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πάνε τέσσερις μήνες που δεν είχα δει το μωρό μου και στην πρώτη μας συνάντηση μετά από τόσο καιρό δεν κρατιόμουνα.
Πρώτη μου κίνηση να τσεκάρω την μπαταρία . Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος , η Odyssey δεν κατάλαβε από χειμώνα , η ένδειξη στο βολτόμετρο επιβεβαίωνε την φήμη της . Πρώτη μιζιά και ο κινητήρας κοκαλώνει σε κλάσματα και σβήνει . Διατηρώ την ψυχραιμία μου και δοκιμάζω ξανά μετά από ένα λεπτό με τα ιδία αποτελέσματα . Μετά από δέκα προσπάθειες κρύος ιδρώτας με λούζει αλλά δεν τα παρατάω. Στην ενδέκατη χαϊδεύω και λίγο το γκάζι και να που ζωντανεύει - για λίγο όμως… Η δωδεκάτη είχε μεγαλύτερη επιτυχία αλλά ο ήχος απείχε πολύ από τον βελούδινο που με είχε συνηθίσει ενώ ένα κοπάνημα επέμενε να βγαίνει. Τι λέτε να δοκιμάσω για δέκατη τρίτη που είναι γουρσούζικη η να αποφύγω τελείως την προσπάθεια ? |
|
|||
|
|||
![]() Δεν φωνάζεις καλύτερα οδική να το πάς συνεργείο μην ξελιγωθεί η μπαταρία ....
|
|
|||
|
|||
![]()
Δοκιμασε αυτο...ανοιξε τον διακοπτη...αστο να τρεξει τον ελεγχο....3 φορες το γκαζι μεχρι τερμα....κλεισε τον διακοπτη.
Σε απλα ελληνικα μολις εκανες reset τον εγκεφαλο για να αναγνωριζει το ρελαντι....Ανοιξε παλι τον διακοπτη και χωρις να αγγιξεις το γκαζι μιζαρε....ελπιζω να ειναι μονο αυτο!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Με τεσσάρω μηνών μπενζίνα τα κάνεις όλα αυτά;;;
|
|
|||
|
|||
![]()
φιλος,μηπως με τις πολλες προσπαθειες την μμπουκωσες..;
|
|
|||
|
|||
![]()
Μετά απο τόσες μιζιες η μπαταρία αντέχει ακόμα ??!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Αγαπητοί φίλοι ,
Ο φόβος που έχω , έχει να κάνει περισσότερο με την λίπανση του κινητήρα από την ακινησία (πάνω στο διπλό stand πάντα). Το γκάζι το άνοιξα ελαφρά την ενδέκατη φορά και ενω πήρε μπρος έσβησε πολύ γρήγορα. Την επόμενη φορά με μεγαλύτερη επιμονή του γκαζιού η μπέμπα δεν έσβησε αλλά την έσβησα εγώ από φόβο γιατί ο κινητήρας <<κοπάναγε>>. Η μπαταρία είναι ΟΚ αλλά έχω ενδοιασμούς αν με την χρήση το κοπάνημα θα εξαφανιστεί , η αν έχει ήδη υποστεί κάποια αβαρία οπότε δεν θέλω να χειροτερέψουν τα πράγματα , ότι μπορεί να σημαίνει αυτό.... |
|
|||
|
|||
![]()
Aστο 10 δευτερολεπτα να δουλεψει και να ανεβασει λαδι,μαλλον τις καδενες ακους που ειναι θεοστεγνες οπως και οι τεντωτηρες τους..
Αφου κανεις το παραπανω αυτοσχεδιο reset που λει ο jarhead και το οποιο εινα θαυματουργο.Ο πρωτος που το προτεινε εδω μεσα ειναι ο BOXER και αποδεδειγμενα στρωνουν τα ΠΑΝΤΑ.... |
|
|||
|
|||
![]()
Έλα ................................................. περιμένουμε
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Mαλλον εμεις καιγομαστε περισσοτερο παρα αυτος!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καταραμένη φτώχεια .... | tsompanis | Ανέκδοτα | 6 | 12-10-2010 13:45 |