![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
κρίμα δεν γίνεται να την βάλω εγώ
θα πάω αυτόφωρο (είμαι κορνάκιας αρκετά δυστυχώς - και λάθος) |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά, επειδή δεν παίζει με τίποτα να μην σας ακούν με την εργοστασιακή (τι στο καλό και μεις οδηγάμε), μήπως... λέω μήπως, να βάζατε μια ταμπελάρα "ΕΧΩ BMW";;;;;;;;
Έτσι θα γλυτώναμε και οι υπόλοιποι κάποια db και δεν θα κινδυνεύετε να σας ποστάρει και κανένας στο "τι μας έτυχε" ή στο "μου τη δίνει που"!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ΥΓ. Η περίπτωση μου θυμίζει κάποιον "παλιό φίλο" με την αστυνομική!!!!! ![]() Last edited by yannis; 03-04-2011 at 21:42. |
|
|||
|
|||
![]()
Που την βάζετε ακριβώς;;;;
Πάνω από το telelever;;;;; Βέλτε καμιά φωτό οι κατέχοντες ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πάντως ότι και να βάλλεται φίλοι μου θα πρέπει να πάρετε την έγκριση από τη μαμά. Υπάρχει περίπτωση εάν δεν είναι μαμίσια να ξερυθμιστούν οι κύλινδροι και το ABS να μην δουλεύει σωστά. Επίσης μεγαλύτερο πρόβλημα μετά την τοποθέτηση όλων αυτών είναι να μην μπορεί ο οδηγός να έχει θέση στο κάθισμα. Που να χωρέσουν όλα αυτά… Το νου σας.. Τα ξαναλέμε…
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Δημήτρη
. . . . στου κουφού την πόρτα όταν χτυπάς.....παρ' την πόρτα και φύγε ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
είναι στα 27 ευρώ + μτφ. Θα την παραγγείλω άμεσα! . |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πού θα πάμε και πότε .....(ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ GS Forum) | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Πρόγραμμα - Που πήγαμε, που θα πάμε κ πότε | 6 | 04-05-2011 15:35 |
Πού αλλού θα πέσει το μήλο?? | Bombito | Καλώς ήλθατε | 41 | 22-02-2011 06:47 |