![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Για ρωτηστε κι εμενα που πριν 3 χρονια ειχε μπει ο κλεφτης στο διαμερισμα μου, στον δευτερο οροφο με πυλωτη (αρα 3ο), απο την μισανοικτη μπαλκονοπορτα του δωματιου της μικρης λογω βρογχιολυτιδας!!! 200ε ηταν η χασουρα κι ενα λαπ τοπ αλλα.........
Τον βρηκανε μετα απο ενα χρονο για αλλες κλοπες και μετα απο ''ανακριση'' μαρτυρησε και το δικο μου σπιτι οποταν με καλεσανε για μαρτυρα κατηγοριας στην δικη του λογω μηνυσεως κατα αγνωστων που ειχα υποβαλει. εκει στο δικαστηριο βλεπω εναν τυπο αδυνατο σαν την κορη μου που ειναι 7 ετων σημερα, υψους οχι πανω απο 150-1,60μ και καπου στα 45-50 κιλα!! Σημειωταιον οτι ειμαι 1,94 και 105 κιλα!!! Και τοτε αναρωτηθηκα, ''αν σηκωνομουνα για καοτυρημα εκεινο το βραδυ και τον εβλεπα εμπρος μου θα επαιρνα το μαχαιρι των ΟΥΚ που εχω σπιτι μου να τον σφαξω? θα τον πλακωνα στο ξυλο και θα σταματουσα μονον οταν ερχοταν η αστυνομια? θα εβγαζε οπλο αν προλαβαινε πριν του χωσω το μαχαιρι στην καρδια......? τι θα εκανα απο ολα αυτα? Σημειωστε οτι ημουν ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ κι εκεινος με εκλεβε!!!! Μετα απο ωριμη σκεψη πολλων ημερων και με το δικιο της νομιμης, κατ'εμε, αυτοδικιας να με πλημμυριζει κατεληξα στο οτι δεν θα εκανα τιποτα παρα μονον θα εβαζα τις φωνες!!!! Διοτι αν εκανα οτιδηποτε απο τα παραπανω θα επρεπε να τον τυλιξω με το χαλι, να τον φορτωνα στο πορτ μπαγκαζ του αυτοκινητου και να τον πεταγα στο μωλο της Δραπετσωνας!!!! Αλλα τετοια ενστικτα δεν εχω, οπως και κανεις απο εσας φανταζομαι!! Κι ετσι νομιζω οτι μονον οι φωνες θα ηταν αρκετες!! |
|
|||
|
|||
![]()
Για να μιλήσουμε σοβαρά, κανείς ποτέ δεν ξέρει πως θα αντιδράσει σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι η λογική πάει περίπατο....
Πολύς κόσμος έχει σκοτώσει πάνω στην "κακιά στιγμή", είναι να μην σου κάτσει.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω παντως εχω οπλο σπιτι μου κυνηγετικο(καποτε με ειχε πιασει και αυτη η τρελα αλλα μαλλον δεν εχω το ενστικτο του κυνηγου και τα παρατησα
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Καλό .... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Έτσι είναι Γιώργο ... Όπως έγραψα κ παραπάνω, όταν δεις το ανθρωπάκι να σου λέει ... -Αφεντικό ... αφεντικό λυπήσου με ... ποιός είναι σε θέση να τον ^&*&^$%#*&*$# ??? Ακόμη κ φίδι που είδα στην αυλή μου κ αφού το στρίμωξα στην γωνία, τελικά .... δεν "μπόρεσα" να το σκοτώσω .... Αισθάνθηκα σαν δολοφόνος εκείνη την στιγμή μπροστά στην ανημπόρια του ... Του έδωσα μια με το φτυάρι κ το πέταξα έξω να φύγει ... Φαντάσου λοιπόν σε άνθρωπο ...δεν είναι εύκολο να "βάψεις" τα χέρια σου με αίμα ... ![]()
|
|||
|
|||
![]() το τηλεφωνο μου ειναι στο προφιλ........
![]() ειμαι ο ανθρωπος σας.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και για να καταλάβουμε πόσο μπ@υρδ@λ@ είμαστε αναλογιστείτε τι παθαίνει κάποιος αν περάσει με κόκκινο, πιωμένος και σκοτώσει άνθρωπο
![]() Τίποτα ..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά ξέρουμε τι λέει ο νόμος;;;;
Γιατί όλα είναι ικασίες ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Εκτός αν αναλαμβάνεις την μεταφορά και την . . . "εκταμίευση;" ![]() . |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αντί για ζαρκάδι σκότωσε τον φίλο του | agrats | Επικαιρότητα | 13 | 02-03-2011 23:24 |
Στη φυλακή θα πάει ο Μάσα αν επιτρέψει στον Αλόνσο να περάσει! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αυτοκίνητο | 18 | 07-11-2010 20:04 |
Να και κάτι ευχάριστο... για μας, όχι για τον κλέφτη!!!!! | yannis | Επικαιρότητα | 13 | 13-05-2009 00:09 |
Στη φυλακή ή στη δουλειά ;;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χιούμορ | 2 | 25-02-2009 15:37 |
Μια του κλέφτη, δυό του κλέφτη......... | Arkas | Επικαιρότητα | 1 | 23-12-2008 01:02 |