![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τι είναι αυτά που λες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Κουλάρισε ρε φίλε ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() μα....δεν ηταν ο δικος μου σοβας! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά, θα μας πει κάποιος το νομικό πλαίσιο;;;;
Είσαι νόμιμος αν χρησιμοποιήσεις ένα κουζινομάχαιρο;;; |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
φιλε για αρχη μοΥ εβγαλες τα ματια με τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ ![]() ![]() απο εκει και περα....ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ παιρνοντας στα χερια μας τον Νομο....... καλα τα λες αλλα αυτα ειναι για την ζουγκλα!!(και οθτε τον Ταρζαν) μονο για ΖΩΑ.....εμεις ειμαστε ΑΝ-ΘΡΩΠΟΙ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() και επειδη μιλησες ετσι για τους δικαστες--΄ΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΙ στην καρδια σου και βαλτους ΟΛΟΥΣ σε ενα σακι....εγω ΔΕΝ το συμμεριζομαι αυτο ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
αν εχω φαει και φασoλαδα...ΕΚΕΙ να δεις τι βομβες μολοτοφ και πρασινα αλογα!!!!! greek πορδακος!!!κατα ριππας!!!! (το εχουμε που το εχουμε...να μην το εκμεταλλευτουμε??) σοβαρα τωρα αν υπαρχει καποιος ΝΟΜΙΚΟΣ ασς μας πει 2-3 πραγματα συμβουλευτικα.....ΒΑΡΕΘΗΚΑ να δειαβαζo τα παπαριλικια του vasorfa ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Για κοιτάτε ρεεεεε ... που θα συμφωνήσω με τον vasoFra ... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Φιλαρακι,ο δικος μου ο κολαρινος ![]() ![]() ![]() ΑΚΟΜΑ με θυμουνται στον ΣΤΡΑΤΟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΑΝ βαλεις και την οσ,η απο τα ποδια...ο παραβατεις θα με παρακαλαει να τον κλεισω φυλακη ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αντί για ζαρκάδι σκότωσε τον φίλο του | agrats | Επικαιρότητα | 13 | 02-03-2011 23:24 |
Στη φυλακή θα πάει ο Μάσα αν επιτρέψει στον Αλόνσο να περάσει! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αυτοκίνητο | 18 | 07-11-2010 20:04 |
Να και κάτι ευχάριστο... για μας, όχι για τον κλέφτη!!!!! | yannis | Επικαιρότητα | 13 | 13-05-2009 00:09 |
Στη φυλακή ή στη δουλειά ;;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χιούμορ | 2 | 25-02-2009 15:37 |
Μια του κλέφτη, δυό του κλέφτη......... | Arkas | Επικαιρότητα | 1 | 23-12-2008 01:02 |