![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ FORUM ..ΕΧΩ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ GS 1200 ..ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΙΧΑ V-STROM 650 . ΚΑΛΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΚΑΛΙΩΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...
|
|
|||
|
|||
![]()
Κατ' αρχάς, καλώς ήρθες στην παρέα!
Πέρνα και από τα νέα μέλη.. Στην αρχική σελίδα, ''καλώς ήλθατε'' |
|
|||
|
|||
![]()
Επίσης πατριώτη να σε ενημερώσουμε ότι οι Θεσσαλονικείς πίνουμε καφέ ή τσίπουρα ή ρετσίνες κάθε Τετάρτη κι εκεί λύνουμε πολλές απορίες
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΘΑ ΕΡΘΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.. ΨΑΧΝΟΜΑΙ ΑΚΟΜΗ.. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ... ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ... ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ SERVICE ΤΩΝ 10.000 ΚΜ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΧΥΜΕΤΡΟ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΕ ΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΑΠΛΑ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ Ο ΤΡΙΚΑΛΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΒΑΡΑΕΙ ΛΙΓΟ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ... ΑΝΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ...
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πιτουλης στους αμπελοκηπους 2310731060. υπαρχουν και κανα δυο ακομη αλλα δεν εχω στοιχεια
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Γεια σου ρε Σόφι, ΗΓΕΤΗΣΑ...!!!! (Η πρόσκληση ισχύει και για εμάς που είμαστε εκτός συνόρων της Θεσσαλονίκης???) ![]() ![]() ![]() Επείσης να καλωσορίσω και εγώ με την σειρά μου, τον νέο μας φίλο,
καλά χλμ να έχεις με το νέο εργαλείο σου, και να ξέρεις, ότι οι συμφορουμίτες σου, στην Σαλλόνικα είναι παιδιά ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ.... Θα σου προσφέρουν απλόχερα τις γνώσεις τους... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Δες και το Συρράκο.... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Να ρωτήσει από κοντά, αμέσως εσύ όργανο να βάλεις τάξη ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα ερθω βρε παιδια... απλα λογω δουλειας ειναι λιγο δυσκολο... μια πρωτη βοηθεια ηθελα...
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | paschalis | Διάφορα | 30 | 21-02-2011 08:37 |
ΚΛΟΠΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | paschalis | Τι μας έτυχε | 11 | 19-01-2011 23:14 |
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | xurxes | Καλώς ήλθατε | 20 | 09-09-2009 20:32 |