![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() . Καλημέρα και καλό Π,Σ,Κ Δημήτρη ... ![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Αν καθυστερήσεις λίγο, θα προλάβει να έρθει κ η μπάντα του δήμου ... ![]() .
|
|||
|
|||
![]()
Kαλημέρα σε όλα τα φιλαράκια !!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() . Καλημέρα και καλό Π,Σ,Κ Σταυράκο ... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Νικόλα μου αφού ξέρεις και σήμερα και αύριο μέχρι αργά !!! Τώρα την Κυριακή κάπου θα την κάνουμε !! Ευχαριστώ πάντως !!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Καλό μεσημέρι παρέα ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Eγώ τα τσιπουράκια μου τα "σφύριξα", με τους ανάλογους μεζέδες...!!! Εύχομαι και σε εσάς καλό Π.Σ.Κ, καλό μεσημέρι και με το καλό να τα πούμε από κόντα next week...!!!!! CP, έμαθες να πίνεις τσίπουρο, ή θα την βγάλουμε και αυτήν την φορά με lite alcool ..!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα και απο εμένα.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Kαλημέρες, Καλησπέρες & Καληνύχτες - Παρασκευή 13-5-2011. | adventure | Μια καλημέρα είναι αυτή | 172 | 14-05-2011 02:08 |
Kαλημέρες, Καλησπέρες & Καληνύχτες - Παρασκευή 6-5-2011 | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 140 | 07-05-2011 02:00 |
Kαλημέρες, Καλησπέρες & Καληνύχτες - Παρασκευή 29-4-2011 | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 171 | 30-04-2011 02:28 |
Kαλημέρες, Καλησπέρες & Καληνύχτες Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011 | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 360 | 26-02-2011 02:52 |
Kαλημέρες,Καλησπέρες & Καληνύχτες Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 283 | 05-02-2011 03:46 |