![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
ασε που ο αλητης "φτυσιαρης" διαμαντιδης πηρε το πρωτο του φαουλ 2 λεπτα πριν ληξει το παιχνιδι...
![]() ...αεραμυνα παιζει ο τυπος!
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Πες τον όπως θες..πάντως είναι άνοστος και δεν κάνει για τέτοιο επίπεδο
![]() Τώρα τα άλλα για αδικίες και τέτοια..τα βλέπω και γελάω ![]() Ο Βάζελος έχει καλύτερη ομάδα και την εύνοια των διαίτητων..που είναι το κακό ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Όταν ο PANATHINAIKOS BC έπαιρνε ευρωπαικά,εσείς κάνατε τις μαιμούδες στα δέντρα
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
...εκ' των οποίων οι 12 ήταν έξω... ή και περισσότερες..
![]() ![]() Πελάαααααατττηηηηηηηηηηηηηη μουουουου !!!!!!!!!!!! Όπως λέγαμε στο Γιαννάκη... Κλάάάψεεε... Κλάάάψψεεε... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
η διαφορα των ομαδων ειναι ο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ,ΜΠΑΤΙΣΤ και φυσικα ο ΖΟΤΣ...
ας μην μιλησουμε για χαρακτηρα........οταν μπηκε στο ματς ο ΠΑΟ,ο ολυμπιακος κολλησε πολυ ασχημα,με αποκορυφωμα το αντιαθλητικο του σπανουλη(μετα απο αυτο το φαουλ το σκορ εγινε 16-6).. ![]() οσα λεγονται για διαιτησια τα θεωρω αστεια......δυστυχως ο ολυμπιακος ΔΕΝ αντιδραει στα δυσκολα και αυτο ειναι θεμα χαρακτηρα ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Καλά τα λές Κώστα,αλλά ποιος σε καταλαβαίνει
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
δεν θελω να με καταλαβει καποιος.....
![]() εγω σαν ουδετερος,λεω αυτα που βλεπω....και επειδη το εχω ξαναδει το εργο,η κοντρα του ΠΑΟ με τον ΟΣΦΠ,μου θυμιζει την κοντρα του ΑΡΗ με τον ΠΑΟΚ,οταν ο ΑΡΗΣ ειχε την τρομερη ομαδα του ΓΚΑΛΗ.θυμαμαι τοτε τον ΠΑΟΚ,να φωναζει συνεχως για την διαιτησια,ενω η πραγματικη διαφορα ηταν ο ΓΚΑΛΗΣ και ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ. ![]() |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| οι Πόντιοι.... | tsompanis | Ανέκδοτα | 17 | 12-05-2011 23:36 |
| Δείτε τι έφτιαξαν οι "βλάκες" οι Αυστραλοί για να διδάξουν την Ελληνική Μυθολογία | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Πολιτισμός | 13 | 21-02-2011 15:15 |
| Μηνύουν το Google οι φωτογράφοι και οι εικονογράφοι στις ΗΠΑ | MARK | Επικαιρότητα | 3 | 26-04-2010 00:23 |
| GfK: "λιγότεροι οι Γερμανοί, περισσότεροι οι Γάλλοι τουρίστες φέτος στην Ελλάδα" | MARK | Ελλάδα | 1 | 31-03-2010 11:24 |
| οι παπουδες | Alext | Ανέκδοτα | 9 | 19-05-2009 16:36 |