![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Καλοταξιδη με πολλα και ασφαλη χιλιομετρα.Να εισαι γερος να την χαρεις!!
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλορίζικη φίλε μου, και καλά χιλιόμετρα να 'χετε πάντα όρθιος
|
|
|
|||
|
|||
|
καλοταξιδι Γιαννη
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλοριζικη και απο εμενα!!
Αν ηταν να αγορασω καινουρια μοτοσυκλετα η επιλογη αναμεσα σε cross tourer & Super tenere 1200 θα ηταν πολυυυυυυ δυσκολη!!! Απροβληματιστα κμ δεν σου ευχομαι αφου αυτο ειναι δεδομενο! Αν στο ευχομουνα - αμφισβητωντας εν μερη ετσι το δεδομενο πραγμα ανεπιτρεπτο για Ιαπωνα - μπορει να το επαιρνε στραβα η ιδια και να σου εκανε τσαλιμακια!! Θα σου ευχηθω μονον ΑΣΦΑΛΗ κμ εκει στην Κρητη που δεν φημιζεται για τις autostrades της!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Καλορίζικη φίλε μου, κ καλά χιλιόμετρα
ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΣΦΑΛΗ |
|
|
|||
|
|||
|
Καλοτάξιδη και απροβλημάτιστη!
|
|
|
|||
|
|||
|
έλα να αυξάνονται τα τενερέ εδώ μέσα
!!!βεβαίως δεν είναι ...xt660z αλλά καλορίζικη! καλορίζικη και καλοτάξιδη!!!και ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗ!!! ...γτ αν πάθει κάτι κι αυτή, μόνο το Moto Guzzi Stelvio σου μένει!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() δεν παιζεσαι φιλαρακι |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Δεν μπορείς να το κρύψεις, ότι και να γράψεις. |
|
|
|||
|
|||
|
Καλορίζικη να την χαρείς όσο πιο πολύ μπορείς!
ΥΓ Είναι πολύ όμορφη
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Το Κοκκινο κτηνος μου. | taksidiotis | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 67 | 17-08-2011 11:28 |
| Το βίντεο της ημέρας: Το ΔΝΤ βλάπτει σοβαρά την υγεία | SenseiG | Υγεία | 3 | 25-05-2011 15:30 |
| R1200GS του 04, χρώματος μπλε... | alexat | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 14 | 05-05-2011 13:24 |
| Το πετυχημενο πειραμα του ΔΝΤ Για τους μεγιστανες Το λαο ποιος τον γ...ι | γιαγια αρκουδα | Κόσμος | 32 | 04-03-2011 22:32 |