![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() πλακα κανεις ετσι? ![]() σιγα μη τους κανουμε και ...ναργιλεδες! ![]() Last edited by ntinopoulos; 07-06-2011 at 19:19. Λόγος: Διόρθωση .... |
|
|||
|
|||
![]()
καλα, εσυ φτιαξε μετα τη γρατζουνια...
Last edited by ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ; 07-06-2011 at 18:58. Λόγος: Διόρθωση .... |
|
|||
|
|||
![]() Last edited by ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ; 07-06-2011 at 18:59. Λόγος: Διόρθωση .... |
|
|||
|
|||
![]()
ευγενεια χρειαζεται και να επιβλεπουμε το δεσιμο...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ετσι τους εχουμε κανει όλους "γαιδουρια" (χρηματιζοντας τους για να κανουν την δουλεια τους - κατι για το οποιο πληρωνονται ηδη)
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
για το αυτονοητο... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ευχαριστώ παιδιά για την απενεργοποίηση του motion sensor! Το θέμα είναι ότι εγώ τον έχω ρυθμισμένο να μπαίνει μόνος του ο συναγερμός - θα δοκιμάσω αν και πάλι πιάνει (βέβαια τι να με εμποδίζει να τον βάλω μόνος μου εκείνη τη φορά ε;...). |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το 2002 μες το καταχειμωνο φυγαμε απο αργοστολι για κυλληνη με το ιονις,ειχα τοτε ενα kawasaki gpx,το εβαλα στο μονο σταντ και με πρωτη μεσα,κλειδωμενο τιμονι οπως ακριβως μου ειπαν,ξεκινησαμε με ενα ομορφο 6 αρακι,και οταν μπηκαμε στο στενο της ζακυνθου που ΠΑΝΤΑ εκει κουναει δυναμωσε ο αερας και το κουνημα,(για το ιονις το 6 αρακι ειναι 20αρακι για τα κανονικα πλοια)το αποτελεσμα οταν με το καλο βγηκαμε κυλληνη η μηχανη ειχε σπασμενο καθρεφτη και φλας,και καποιες καλες γρατζουνιες στο πλαι,ειχε πεσει κατω........οταν ειπα τι εγινε ρεπαιδια καλυτερα μη σας πω τι μου απαντησαν .......λιγα χρονια αργοτερα οταν ειχαμε παει στα λαγκαδια,βυτινα με το φορουμ,στο γυρισμο στην κυλληνη βαλαμε τις μηχανες στο πλαινο σταντ και με πρωτη,εκτος απο τον Διονυση,που του ειπαν να την βαλει στο διπλο,ολοι του ειπαμε να μην δεχτει,αλλα ο υπευθηνος που τις εδενε ειπε οτι δεν δεχοταν κουβεντα γιατι αυτος ηξερε καλυτερα.Ιανουαριος αν θυμαμαι καλα,εξω γινοταν ψιλοχαμος,το καραβι ο Καλβος.....το αποτελεσμα οταν φτασαμε πορο και ξεκινησαμε να φυγουμε,βγαινοντας απο το βαπορι χρειαστηκε σταματησουμε για να παμε ολοι μαζι,το gs του νιονιου να μη σταματαει με τιποτα,ειχε λυθει η μηχανη επεσε στο πλαι και εσπασε το δοχειο με τα υγρα φρενων......που να σταματησει ο νιονιος......μην ψαχνετε για ευθυνες ετσι?
Το ασφαλη δεσιμο πιστευω οτι ειναι αυτο στον στριτζη,εχει κολωνες,παρκαρεις διπλα στο μονο σταντ με πρωτη και κλειδωμενο τιμονι,εχει σκοινι στην κολωνα και δενει την μηχανη σε σημειο κατω απο την σελα οπου μπορει,τις δινει ελαχιστο τζογο,και σχεδον την κανει ενα με την κολωνα,αυτο που με φοβιζει ειναι αν πεσει σε μεγαλο καιρο,ποσο θα αντεξει το βαρος και την πιεσει το μονο σταντ......... |
|
|||
|
|||
![]()
Παρτε και αλλη μια εικονα (αναδημοσιευση απο advrider.com) .
![]() ![]() ![]() ![]() Η τελευταια υπηρξε η αφορμη για να υιοθετησω το δικο μου τροπο ασφαλισης που ειναι και γρηγορος και εχει πολλαπλη εφαρμογη σε διαφορα σημεια στηριξη στο ποιο χαμηλα και ψηλα... Last edited by mjtir; 09-06-2011 at 09:54. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
εχασα το εγχειριδιο-bookservice της μηχανης | g650gs-kesariani | Απαραίτητα έγγραφα | 9 | 13-05-2011 00:55 |
Μποτες μηχανης | NIKOS PAPADOPOULOS | Ζήτηση | 11 | 10-03-2011 11:55 |
Αυτοκόλλητο μηχανης απο ταξίδι ISTANBUL | Mits70 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 12 | 15-10-2010 00:54 |
χρησιμοποιημενο λαδι μηχανης, που το πεταμε? | athaneco | Τεχνικά θέματα διάφορα | 9 | 06-02-2010 19:55 |
Ανταλλαγη μηχανης.... | georgekostas | Χιούμορ | 8 | 31-08-2009 20:30 |