![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
πολλες φορες υπερβαινει σε αξια το κοστος του αεροσκαφους κατα 500% και ναι θα το δουμε οικονομικα το θεμα, διοτι στο κατω κατω ολα οικονομια ειναι.... ειναι ναι μεν θαραλεο αλλα οταν εχεις να κανεις εν καιρο ειρηνης απλα το στελνεις στο διαολο και γυρνας σωος.... Αν ενα φλεγομενο αεροσκαφος εσκαγε στον αερα θα χαναμε εναν αεροσκαφος και εναν πιλοτο... αρα τεραστιο κοστος, και κανεις δεν εγγειιτε οτι δεν θα εσκαγε.... απλα ετυχε.... να μην σκασει... Δεν ειναι καιρος για παλικαριες, ειδικα τωρα που δεν εχουμε και πολλα λεφτα να εκπαιδευουμε πιλοτους... Ασχετο αλλα ο καββαθας που στεκει??? δεν τον εχω και σε μεγαλη εκτιμηση..... ισως μαλιστα και σε καθολου εκτιμηση..... Last edited by ltsiorak; 10-06-2011 at 10:49. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
:sm5::sm5::sm5:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ένα μεγάλο μπράβο στον πιλότο μας για την ψυχραιμία που εδειξε
να απομακρύνει το Α/φος απο την κατοικημένοι περιοχή (δυστυχώς δεν θα ήταν ο πρώτος που θα θυσιαζόταν για χάρη των πολιτών ) να απορρίψει τις δεξαμενές στην θάλασσα να κρίνει ότι είχε το περιθώριο να γυρίσει για προσγείωση και να σωσει το α/φος χωρίς να κινδυνεύσουν πάλι οι πολίτες αρα τον βραβεύουμε για την υψηλή κατάρτιση και γνώση του αντικείμενου του το ήθος του την ψυχραιμία |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Φίλοι μου νομίζω ότι βοάτε εν τη ερήμω... |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αναδιάρθρωση και εθνική ασφάλεια: Πανικός και εξέγερση... | ckalfas | Ελλάδα | 6 | 14-04-2011 22:41 |
Πιο εθιστικά και από τα ναρκωτικά για τους νέους: κινητά και twit | SenseiG | Χρήσιμα | 2 | 09-04-2011 10:37 |
Χωρίς ΟΣΕ και Προαστιακό από τη Δευτέρα και σχεδόν όλη την εβδομάδα | riko46 | Ελλάδα | 3 | 26-10-2010 02:13 |
Μετά από Aldi και Fnac φεύγει και ο “Τιτάνας”; | gsmaniac | Επικαιρότητα | 9 | 25-10-2010 00:29 |
Παφ και τάλιρο και στο αυτοκίνητο! | gsmaniac | Επικαιρότητα | 10 | 04-10-2010 23:42 |