![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Μην ανησυχείτε φίλοι μου ούτε τρελλάθηκα, ούτε το Deauville πάει με 200.. ![]() Απλά εχθές πηγαίνοντας βόλτα με τον HAWK είδα και εγώ την παραπάνω εικόνα και είπα μπράβο στην ΒΜW που φτιάχνει μηχανάκια που πάνε με 200 στο πάσο της Καντήλας ![]() Οι πιό παρατηρητικοί θα δούν ότι το στροφόμετρο δείχνει 4.000r/min και έχω στο κιβώτιο 4η , από την άλλη ούτε photoshop είναι. Είμαι καλός στο photoshop αλλά δεν έχω χρόνο για τέτοια...Αυτό που συνέβει είναι να κολλήσει το κοντέρ, ακόμα και σταματημένο-σβηστό το GS, το κοντέρ έδειχνε 140, έβγαλα την φύσα δεν έγινε τίποτα, οπότε λέω δεν βαριέσαι δεν έγινε και τίποτα, να δούμε τι θα μας πει αύριο ο μάστορας....μετά από καμιά ώρα όμως έκανε κάτιι περίεργα πέρα-δώθε, ήρθε στην θέση του και δεν ξανακόλλησε. Έχει συμβεί σε κανένα άλλον εδώ μέσα ; να συμπληρώσω ότι οι μετρητές έγραφαν κανονικά τα χιλιόμετρα, ευτυχώς δηλαδή γιατί η βόλτα θα έγραφε 2.000 km αντί 500 km. ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Να πηγαίνεις πιο αργά.....το μουρλανες το κοντερακι
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Να και μια μπέμπα GS που χαλαρά διακοσαρίζει με 4000 στροφές και με 4τη στο κιβώτιο . ![]() Μακάρι να μην είναι τίποτα Σταύρο . ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
H πλάκα είναι ότι όταν πήγαινα με 100, η βελόνα πήγαινε πάνω στο GS, στο κάτω μέρος του κοντέρ, αλλά η Ξανθή δεν το πέτυχε εκεί πέρα..
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Δεν κρατιέτε με τπτ το εργαλείο |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Δεν είδα βλάβη πουθενά, μπορεί εκεί στην Κανδήλα να υπάρχουν τίποτα ηλεκτρομαγνητικά πεδία, εξάλλου τόσα θαύματα έχουν γίνει στην περιοχή...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Είσαι πολύ γρήγορος
![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
μπραβο ρε Σταυρό το 200σαρισες το bmw και με 4η...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Long Way Round Europe 2010: Κυνηγώντας όνειρα σε 13 χώρες... | Ταξιδευτης | Ταξίδια στο εξωτερικό | 479 | 14-01-2013 19:13 |
| Νέα Honda 700 με paralell twin engine | deauman | Άλλες εταιρίες | 25 | 29-05-2011 22:45 |
| Σύγχρονο αυτοκίνητο με κινητήρα ένα άλογο! | Black_Shadow | Αυτοκίνητο | 12 | 26-05-2010 16:31 |
| 220V σε 12V με ένα παλιό τροφοδοτικό | billy_bmw | Τεχνικά θέματα διάφορα | 10 | 30-03-2010 07:36 |
| Honda: Εξελίσσει on-off με το νέο V4 | arisxios | Άλλες εταιρίες | 18 | 16-09-2009 17:18 |