![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() ... Σήμερα πήρα την κοράκλα και την γριά μπουμπού μου και κτυπήσαμε μία μικρή βολτούλα για καφεδάκι, στην μικρή λίμνη Καρδίτσας... Ενας μικρός παράδεισος κοντά μας, σε απόσταση αναπνοής.. Θα παρατηρήσετε ότι στις φωτογραφίες κυριαρχή το νερό και το πράσινο.. Μα πολύ πράσινο... Το μαγαζί που κτυπήσαμε το καφεδάκι μας, βρίσκετε επάνω στο χείλος της Λίμνης... Πίνοντας το καφέ σου, μπορει να πετύχεις πάπιες ή αγριόπαπιες να κολυμπούν, και όταν είναι η εποχή τους, μέχρι και κύκνους μπορείς να δεις... Ασε που είναι πανέμορφο σημείο να "κτυπήσεις" το τσιπουράκι σου... Παράδεισος... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Το κανάλι της διαφυγής, όπου το νερό αρδεύει τον Θεσσαλικό κάμπο μας... ![]() ![]() Το κανάλι της άρδευσης... Μπορεί θάλασσα να μην έχουμε, αλλά από φυσικές ομορφιές, που περιμένουν να τις εξερευνήσουμε, έχουμε μπόλικες... Οποιος γουστάρει, να επισκεφτεί την Καρδίτσα, και να γνωρίσει μία μικρή Ελβετία στην χώρα μας, με μεγάλη ευχαρίστηση να τον ξεναγήσω στα άδυτα της φύσης και της τσιπουροχαράς..!!!! Φυσικά και οι συνάδελφου JTR & VAGELIS GAR, μπορούν να σας παράσχουν και πληθώρα OFF ROAD πληροφορίες για τον νομό μας... Σας περιμένουμε....
![]() ![]() ![]() Last edited by ARGI; 19-06-2011 at 22:46. |
|
|||
|
|||
![]()
ελα ρε καρδιτσαρα!
![]() μπορειτε να πατε καποια στιγμη και στο καινουργιο φραγμα πανω απο την αναβρα!εχουν ο θειος μου,η θεια μου και τα ξαδερφια μου εστιατοριο με τρελη θεα εκει πανω!λεγεται δροσοσταλια ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Αργύρη μπράβο σου, έτσι να μπαίνει στο πνεύμα και η μικρή, Η Καρδίτσα μπήκε στην καρδιά μας για τα καλά και ήσουν εσύ και η Φωτεινή αιτία .
Σου στέλνω τα χαιρετίσματα μου με λίγο αντικριστό από τον γάμο που σου είπα. Άντε μετά να αδυνατίσεις. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() να εισαι καλά ρε Αργύρη..ευχαριστουμε πολύ για την πρόσκληση..
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Αργύρη, ωραία βολτούλα κάνατε με την κόρη....................:sm5:
Μου θύμισες τον πατέρα μου με έπαιρνε ημερήσια ταξιδάκια, ενώ η μαμά ήταν σπίτι με τις μικρότερες αδελφές μου.................... Αλίμονο στη Φωτεινή που έμεινε πίσω.............. Με το καλό και στην επόμενη............................. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() είπα να φωτίσω λίγο την φώτο ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Μπράβο ρε φιλαράκο, βολτίτσα με την καλύτερη παρέα, σε πανέμορφα μέρη, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ !!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Γειά σου ρε Αργύρη αεικίνητεεεεεεεεεε ....
![]() Η Στέφη, κλέβει την "παράσταση" ... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία βόλτα Αργύρη...
Η Καρδίτσα είναι στα προσεχώς... |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Για καφεδάκι με φίλους στο Ζάντε | adventure | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 22 | 13-06-2011 23:06 |
Βολτίτσα στο Λονδίνο.....με το ποντίκι !!! | frits | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 12 | 14-12-2010 19:50 |
Ψάχνω ανταλλαγή με το 2009,105 HP, 15000 BMW R1200GS μου χλμ, | macrozan | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 9 | 24-10-2010 10:56 |
Πρόβλημα με το Φλας μου | jonyp | Τεχνικά θέματα διάφορα | 5 | 18-09-2010 01:36 |
Θανατηφόρο με μοτό, κάτω απ' το σπίτι μου ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Τι μας έτυχε | 36 | 31-07-2010 03:00 |