![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Εσύ μοντέλο
, πολλές απουσίες έχεις γράψει τελευταία!![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
γυναικοδουλειες...
,η καλυτερα γκομενοδουλειες!!!
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ΕΕΕ από τότε που ασχολήθηκα με το .....μόντελιν, δεν έχω πολύ χρόνο . Και να ευχαριστήσω πάλι την οικογένειά μου, τον αντζέντη μου.. κλπ κλπ .. Είναι και οι ...μεταγραφές τώρα που γίνονται στην τηλεόραση, και με επιρεάζουν . Είχα αναλάβει και την προεκλογική εκστρατεία του συ.ρι.ζα και είδατε πως το πήγα (πλάκα κάνουμε έτσι, μην ακούσω σχόλια ).Τρέχουμε λίγο Δημήτρη, ξέρεις και τον λόγο, αφραγκίες έχουν πέσει (πάμε στον 7μο μήνα βοήθειά μας ) εεε αυτά ...Αλλά δεν σας ξεχνάω, είμαι μαζί σας.. πνευματικά
|
|
|
|||
|
|||
|
Οτι πρέπει ,μεσα ...................
|
|
|
|||
|
|||
|
Μηχάλη, και που θα πας, εκεί κάτω?? Μακριά είναι..
Να κάνεις κανένα σέρβις πρώτα ![]() .Που είσαι βρε Μάικ.. χαθήκαμε.. |
|
|
|||
|
|||
|
Κανόνισε να έρθει και η Γεωργία!
|
|
|
|||
|
|||
|
Μέσα 2πλός !!!!!!!
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Καφεδάκι στην έκθεση μοτοσικλέτας την Τετάρτη 6 Mαϊου 2009 | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 13 | 09-05-2009 22:28 |
| Καφεδάκι στην "Αίγλη" στο Ζάππειο Τετάρτη 29 Απριλίου | syan | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 13 | 01-05-2009 13:51 |
| Καφεδάκι στην "Αίγλη" στο Ζάππειο Τετάρτη 22 Απριλίου | riko46 | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 18 | 25-04-2009 16:19 |
| Καφεδάκι στην "Αίγλη" στο Ζάππειο Τετάρτη 15 Απριλίου | riko46 | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 18 | 17-04-2009 03:28 |
| Καφεδάκι στην "Αίγλη" στο Ζάππειο Τετάρτη 8 Απριλίου | riko46 | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 39 | 11-04-2009 18:47 |