![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας και από μένα ,πρώτα απόλα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδία που συνταξιδέψαμε και με ανεχτήκαν [IMG]file:///C:/Users/marios/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.gif[/IMG][IMG]file:///C:/Users/marios/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.gif[/IMG][IMG]file:///C:/Users/marios/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.gif[/IMG]
Ενα ευχαριστώ στα παιδία που έγραφαν για εμάς και ελπίζω και τα δικά τους ταξίδια να είναι ασφαλές όπως και το δικό μας . Με μία μικρή περίληψη τα βαλκάνια είναι τελικά ένας πολύ καλός προορισμός και από άποψη οικονομική και απο αυτά που έχεις να δεις , Τώρα όσο για μάς η παρέα ήταν φανταστική κάναμε πολλά γέλια, ήπιαμε πολλές μπύρες ρακί και ότι άλλο υπήρχε σε αλκοολούχα μορφή, φάγαμε πολύ καλά μείναμε σε ξενοδοχεία και καλά και κακά, αλλά για αυτό πιστεύω ότι φταίγαμε εμείς που δεν είχαμε κανονίσει από νωρίς. Εμένα στην Λουμπλιάνα με έπιασε η μανία να θέλω να δω και άλλες χώρες και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αφήσω τα παιδιά και να ανέβω Αυστρία Ουγγαρία και να κατέβω από Βουλγαρία να κάνω μερικά PASS και να απολάύσω την μηχανή μου .Και εκέι ήταν μια μαγεία η διαδρομΗ |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πωπω χαρα ε;
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ειναι σαν το χολυγουντ, ο δρομος των αστερων... εγραψαν το ονομα μου και μετα κατηργησαν το εθιμο... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
βαλε βιντεο Μαριε,
να δουμε την γατα... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
χρήστο,βάλε την νύφη στο τεπελένι με τον μερακλή τον γαμπρό,εμένα δεν μου βγήκε καλή!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
παιδια σιγα σιγα θα βάλω και τα video...να μάθω πρώτα όμως
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
σου την στελνω με MMS, εχει πολυ πλακα ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χωμάτινα Βιντεο απο το adventure tour της πίτας GSFORUM 11-12/2/2011 | danaos | Χωμάτινες εξορμήσεις | 37 | 26-02-2012 22:39 |
Το GSFORUM στη TV (κοπη πίττας ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ 2011) | Black_Shadow | "Το ... κοπή τη πίττα" | 63 | 22-04-2011 17:11 |
Βίντεο από την ασφάλτινη εξόρμηση στην πίττα του GSForum - 12/2/2011 | CPretenteriS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 15 | 18-03-2011 22:24 |
Πρώτος Καφές του GSForum για το 2011 στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 5/1/2011 !!! | CPretenteriS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 145 | 10-01-2011 19:58 |
Πρόσκληση για ταξιδάκι στα Βαλκάνια ! | ταξιδευτης | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 6 | 06-10-2009 16:20 |