![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
για να ειναι παρτιδα πρεπει να ειναι της ιδιας εβδομαδος και δεν νομιζω οτι ειναι,μπορει να ακουγεται περισσοτερο για αυτον γιατι πολυ απλα μπορει να πουλαει τα πιο πολλα
|
|
|
|||
|
|||
|
vasorfa εσυ τι θεμα ειχες με λαστιχα?
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν νομιζω να ειναι θεμα εβδομαδας.....Μαλλον θεμα γραμμης παραγωγης ειναι.....Π.Χ στην δικια μου δουλεια ενα πλακακι βγαινει διαλογης ασχετα με την ημερ/νια παραγωγης του αν κατι παει στραβα αυτο θα βγαινει στραβα εως η εταιρια(εργοστασιο) να το παρει χαμπαρι. Αυτο το λαθος μπορει να ειναι και + - 0,5 βαθμους καλσειου στο φουρνο.....Φανταζομαι οτι κατι τετοιο παιζει και με τα λαστιχα
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Σωστος!!!!αν ειναι λαθος Παρτιδα...ισως.....ΜΙΛΑΜΕ για πολλααααααααααα λάστιχα ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
το εμπρος ελαστικο μετα απο 9000 χιλιομετρα,,,αρχισε κανει βαθειες αυλακώσεις....μετα απο συνενοηση με το Βόυλκανιζατερ που ειχε γίνει η αρχικη τοποθετηση...εγινε αντικατασταση αυτου με μια μικρη οικονομικη επιβαρυνση απο μέρους μου...(επ ευκαιριας αλλαξα και το πισω ![]() )μιλαω ΠΑΝΤΑ για τα Tourance exp....και έχω ήδη αλλαχει 4 ζευγαρια...στην μπουμπου και αλλα 2 σε ενα pegaso που ειχα...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μπορεί να είναι κάποιο καλούπι... μπορεί να είναι πρόβλημα στο χυτήριο... μέχρι να το πάρουν χαμπάρι, μπορεί να βγαίνουν "προβληματικά" ελαστικά!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Πολυ σωστος!!!!!!! Ολα τα καλουπια για τα ΠΑΝΤΑ εχουν οριο ζωης Χ αριθμο χυτευσεων ΕΑΝ για Χ λογους ξεπερασεις αυτον τον αριθμο......μετα ερχετε το χαος.....Και τρεχουμε. Αυτο προσπαθω να πω τοσες μερες και το κραταω
|
|
|
|||
|
|||
|
και εγώ θα επιμείνω....
θα πρέπει να το "τρέξω" πάνω από 160 για να διαπιστώσω πρόβλημα ???? άλλος τρόπος δεν υπάρχει χωρίς να διακινδυνεύσω εγώ ??? |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Συνήθως... όσο αυξάνει η ταχύτητα... τα περισσότερα προβλήματα "εξαφανίζονται"...
Λογικά αυτά είναι ορατά στα 100-120km/ώρα... συνήθως λέω !! |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μetzeler Tourance EXP μπροστινό και τακάκια brembo | ALX | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 8 | 25-04-2011 02:13 |
| Μπουφαν BMW Tourance 1 | sloop25 | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 8 | 10-11-2010 19:11 |
| Νέα Metzeler με ένδειξη κλίσης | MARK | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 3 | 19-10-2010 23:07 |
| BMW Tourance 2 Small | vpentza | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 6 | 26-07-2010 01:17 |
| ..ΒΜW TOURANCE 2.. | panos1100gs | Ένδυση | 5 | 25-07-2010 09:38 |