GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Τεχνικά θέματα διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 03-08-2011, 13:10
dionysisgs Ο/Η dionysisgs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Κρυονέρι Αττικής
Μoto: R1200RT Sportster 983XL
Προεπιλογή Απάντηση: τρέμουλο με Metzeler Tourance

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vpentza Εμφάνιση μηνυμάτων
επειδή δεν γνωρίζω τί αντιπροσωπεύουν οι (κοινοί μεταξύ μας) ενδιάμεσοι κωδικοί, αναφέρομαι στην εβδομάδα παραγωγής και μόνο...
εφόσον γνωρίζεις και μου λες ότι έχουμε ελαστικά από ίδιο καλούπι (διαβάζοντας τους υπόλοιπους κωδικούς), το θέμα μου σοβαρεύει και δεν χωράει αστεία........εάν επιτύχεις αλλαγή, ο έμπορος οφείλει να αλλάξει και τα δικά μου.....αλλιώς πάμε για καταγγελία στο υπουργείο, διότι το ελαττωματικό υλικό οφείλει η εταιρεία να το ανακοινώσει και να το αποσύρει......
Απόλυτα Σωστό!!!!!!!
Reply With Quote
Παλιό 03-08-2011, 13:48
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)

Απόσπασμα:
και εγώ θα επιμείνω....
θα πρέπει να το "τρέξω" πάνω από 160 για να διαπιστώσω πρόβλημα ????
άλλος τρόπος δεν υπάρχει χωρίς να διακινδυνεύσω εγώ ???
καλά δεν κινδυνεύεις κιόλας με 160 σε κάποια σημεία
Reply With Quote
Παλιό 03-08-2011, 13:54
nanoshophellas Ο/Η nanoshophellas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2011
Περιοχή: ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ
Μoto: R 1200 GSA 08

Απόσπασμα:
επειδή δεν γνωρίζω τί αντιπροσωπεύουν οι (κοινοί μεταξύ μας) ενδιάμεσοι κωδικοί, αναφέρομαι στην εβδομάδα παραγωγής και μόνο...
εφόσον γνωρίζεις και μου λες ότι έχουμε ελαστικά από ίδιο καλούπι (διαβάζοντας τους υπόλοιπους κωδικούς), το θέμα μου σοβαρεύει και δεν χωράει αστεία........εάν επιτύχεις αλλαγή, ο έμπορος οφείλει να αλλάξει και τα δικά μου.....αλλιώς πάμε για καταγγελία στο υπουργείο, διότι το ελαττωματικό υλικό οφείλει η εταιρεία να το ανακοινώσει και να το αποσύρει......
Δεν το ξερω αλα σχεδον παντα ετσι ειναι οι κωδικοι πρωτα παει η γραμη παραγωγης( Κωστας-Νικος-Γιωργος)και μετα παει η ημερ/νια
Reply With Quote
Παλιό 03-08-2011, 13:59
vpentza Ο/Η vpentza βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Καλλιθεα/Αθηνα
Μoto: R1200 GS SE

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από NLS Εμφάνιση μηνυμάτων
καλά δεν κινδυνεύεις κιόλας με 160 σε κάποια σημεία
και πρέπει εγώ να διαπιστώσω το ελάττωμα ???
ζήτησα και αγόρασα ένα τελικό προιόν, δεν έκανα παζάρια και δέχτηκα την εγγύηση του "καλώς έχειν" από τον έμπορο....
πρέπει εγώ να αποδείξω το αντίθετο ???
δεν οφείλει αυτός να μου επιβεβαιώσει ότι δεν έχουν ελάττωμα ?
και ναι, μπορώ να βγω Αττικη Οδο και να το τσεκάρω, ας πούμε ότι έχω και κάποια χλμ εμπειρίας....οκ
κάποιος με αρκετά λιγότερη εμπειρία που καβαλάει ένα πχ GS και γνωρίζει ότι "πάει παντού", δεν θα τρομάξει αν του προκύψει ψαλίδισμα στα 160+ ??? πρέπει λοιπόν αυτός να γυρίσει σώος σπίτι του με κομμένα τα φτερά και να ευχαριστεί το Θεό και τη τύχη του.....κι εάν δεν γύρναγε ???
Reply With Quote
Παλιό 03-08-2011, 14:09
Senior Member

Συμφωνώ μαζί σου βέβαια, αλλά καταλαβαίνουμε ότι και ο έμπορος είναι στο μαγαζί του, δεν πάει με 180 κάθε μηχανή που της αλλάζει λάστιχα ...και εκείνος αντίστοιχα το "καλώς έχειν" από τον εισαγωγέα το έχει.

ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΘΕΜΑ, σε κάποιον από τους "κρίκους" μέχρι ΚΑΙ το μαγαζί "budget", tire (δηλ. πιο φτηνά λόγο "μικροελατώματος"), τότε πρέπει να κυνηγήσουμε δίνοντας περιθώριο στον έμπορο να φτάσει το θέμα εκεί που πρέπει.

Από εκεί πέρα εκεί που σκεφτόμουν μήπως έκανα λάθος με επιλογή TR-91 αντί EXP, αρχίζω και λέω ευτυχώς και σε 2 χρόνια το συζητάμε.

Άντε με το καλό να βρείτε άκρη!
Reply With Quote
Παλιό 03-08-2011, 14:17
vpentza Ο/Η vpentza βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Καλλιθεα/Αθηνα
Μoto: R1200 GS SE

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από NLS Εμφάνιση μηνυμάτων
Συμφωνώ μαζί σου βέβαια, αλλά καταλαβαίνουμε ότι και ο έμπορος είναι στο μαγαζί του, δεν πάει με 180 κάθε μηχανή που της αλλάζει λάστιχα ...και εκείνος αντίστοιχα το "καλώς έχειν" από τον εισαγωγέα το έχει.

ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΘΕΜΑ, σε κάποιον από τους "κρίκους" μέχρι ΚΑΙ το μαγαζί "budget", tire (δηλ. πιο φτηνά λόγο "μικροελατώματος"), τότε πρέπει να κυνηγήσουμε δίνοντας περιθώριο στον έμπορο να φτάσει το θέμα εκεί που πρέπει.

Από εκεί πέρα εκεί που σκεφτόμουν μήπως έκανα λάθος με επιλογή TR-91 αντί EXP, αρχίζω και λέω ευτυχώς και σε 2 χρόνια το συζητάμε.

Άντε με το καλό να βρείτε άκρη!
λύση οφείλει να δίνει ο τελικός πωλητής κι ας αναλάβει να τα βρει με τον εισαγωγέα.....δεν έχω υποχρέωση να κυνηγάω τον εισαγωγέα γιατί δεν τα πήρα από αυτόν, σίγουρα εάν μπορούσα θα το έκανα γιατί θα κόστιζαν και πολύ λιγότερα χρήματα......
οδηγάω πολλά χρόνια και με Tourance και με Tourance EXP.....δεν έχω κανένα πρόβλημα αλλά επαναλαμβάνω ότι δεν θέλω να τσεκάρω εγώ εάν θα μου προκύψει......
Reply With Quote
Παλιό 03-08-2011, 14:19
dionysisgs Ο/Η dionysisgs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Κρυονέρι Αττικής
Μoto: R1200RT Sportster 983XL

Μώλις έφυγα από το μαγαζί. Τα γνωστά που έχουν ειπωθεί και σε άλλους...200 ευρώ για ίσιωμα ζαντών, και μετά βλέπουμε και τα λάστιχα..Σε δική μου προτροπή περί τοποθέτησης anakee μου αναφέρθηκε ότι το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο..αν και έχω ταξιδάκια μπροστά μου, δεν δίνω τώρα 200 ευρώ για ισιώματα και ειδικά με το ρίσκο ενός αμφιβόλου αποτελέσματος.Το παράδοξο... άντε να αποδείξεις ότι όλες οι ζάντες για τα GS είναι εργοστασιακά στραβές και ότι με τα προηγούμενα λαστιχα που φόραγε δεν έκανε το παραμικρό...Τέλος πάντον ολοι μας που αντιμετωπίζουμε το εν λόγω θέμα μάλλον θα πρέπει να κάνουμε δελτίο παραπόνων προς-θεού όχι στο μαγαζί, αλλά στην ίδια την εταιρεία...προτρέπω τον καθένα που αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα να το δηλώσει στο αυτό post και να δούμε πόσοι θα μαζευτούμε για μια μαζική αποστολή..
Reply With Quote
Παλιό 03-08-2011, 14:25
Senior Member

Απόσπασμα:
λύση οφείλει να δίνει ο τελικός πωλητής κι ας αναλάβει να τα βρει με τον εισαγωγέα.....δεν έχω υποχρέωση να κυνηγάω τον εισαγωγέα γιατί δεν τα πήρα από αυτόν, σίγουρα εάν μπορούσα θα το έκανα γιατί θα κόστιζαν και πολύ λιγότερα χρήματα......
οδηγάω πολλά χρόνια και με Tourance και με Tourance EXP.....δεν έχω κανένα πρόβλημα αλλά επαναλαμβάνω ότι δεν θέλω να τσεκάρω εγώ εάν θα μου προκύψει......
Μα δεν είπα να κυνηγάς εσύ τον εισαγωγέα. Είπα να πιέσεις τον έμπορο και να τους δώσεις το περιθώριο να το κάνει αυτός.
Reply With Quote
Παλιό 03-08-2011, 14:25
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)

Πρέπει να οδηγήσω μία από τις μηχανές όπου εμφανίζεται το πρόβλημα...
Reply With Quote
Παλιό 03-08-2011, 14:26
manos_arg Ο/Η manos_arg βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2009
Περιοχή: nikaia
Μoto: r1200gs adv

όλοι τραβάνε την ουρα τους απ έχω(ποιος χαλάει τα λεφτουδάκια του είναι το θέμα και την καρδια του με αυτά που βλέπει-μια μηχανή που είναι τρένο να κουνιέται)

Last edited by nikos-x; 04-08-2011 at 22:51. Λόγος: Greeklish σε Ελληνικά
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης