![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
καλά δεν κινδυνεύεις κιόλας με 160 σε κάποια σημεία
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
και πρέπει εγώ να διαπιστώσω το ελάττωμα ???
ζήτησα και αγόρασα ένα τελικό προιόν, δεν έκανα παζάρια και δέχτηκα την εγγύηση του "καλώς έχειν" από τον έμπορο.... πρέπει εγώ να αποδείξω το αντίθετο ??? δεν οφείλει αυτός να μου επιβεβαιώσει ότι δεν έχουν ελάττωμα ? και ναι, μπορώ να βγω Αττικη Οδο και να το τσεκάρω, ας πούμε ότι έχω και κάποια χλμ εμπειρίας....οκ κάποιος με αρκετά λιγότερη εμπειρία που καβαλάει ένα πχ GS και γνωρίζει ότι "πάει παντού", δεν θα τρομάξει αν του προκύψει ψαλίδισμα στα 160+ ??? πρέπει λοιπόν αυτός να γυρίσει σώος σπίτι του με κομμένα τα φτερά και να ευχαριστεί το Θεό και τη τύχη του.....κι εάν δεν γύρναγε ??? |
|
|
|||
|
|||
|
Συμφωνώ μαζί σου βέβαια, αλλά καταλαβαίνουμε ότι και ο έμπορος είναι στο μαγαζί του, δεν πάει με 180 κάθε μηχανή που της αλλάζει λάστιχα ...και εκείνος αντίστοιχα το "καλώς έχειν" από τον εισαγωγέα το έχει.
ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΘΕΜΑ, σε κάποιον από τους "κρίκους" μέχρι ΚΑΙ το μαγαζί "budget", tire (δηλ. πιο φτηνά λόγο "μικροελατώματος"), τότε πρέπει να κυνηγήσουμε δίνοντας περιθώριο στον έμπορο να φτάσει το θέμα εκεί που πρέπει. Από εκεί πέρα εκεί που σκεφτόμουν μήπως έκανα λάθος με επιλογή TR-91 αντί EXP, αρχίζω και λέω ευτυχώς και σε 2 χρόνια το συζητάμε. ![]() Άντε με το καλό να βρείτε άκρη! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
οδηγάω πολλά χρόνια και με Tourance και με Tourance EXP.....δεν έχω κανένα πρόβλημα αλλά επαναλαμβάνω ότι δεν θέλω να τσεκάρω εγώ εάν θα μου προκύψει...... |
|
|
|||
|
|||
|
Μώλις έφυγα από το μαγαζί. Τα γνωστά που έχουν ειπωθεί και σε άλλους...200 ευρώ για ίσιωμα ζαντών, και μετά βλέπουμε και τα λάστιχα..Σε δική μου προτροπή περί τοποθέτησης anakee μου αναφέρθηκε ότι το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο..αν και έχω ταξιδάκια μπροστά μου, δεν δίνω τώρα 200 ευρώ για ισιώματα και ειδικά με το ρίσκο ενός αμφιβόλου αποτελέσματος.Το παράδοξο... άντε να αποδείξεις ότι όλες οι ζάντες για τα GS είναι εργοστασιακά στραβές και ότι με τα προηγούμενα λαστιχα που φόραγε δεν έκανε το παραμικρό...Τέλος πάντον ολοι μας που αντιμετωπίζουμε το εν λόγω θέμα μάλλον θα πρέπει να κάνουμε δελτίο παραπόνων προς-θεού όχι στο μαγαζί, αλλά στην ίδια την εταιρεία...προτρέπω τον καθένα που αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα να το δηλώσει στο αυτό post και να δούμε πόσοι θα μαζευτούμε για μια μαζική αποστολή..
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Πρέπει να οδηγήσω μία από τις μηχανές όπου εμφανίζεται το πρόβλημα...
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
όλοι τραβάνε την ουρα τους απ έχω(ποιος χαλάει τα λεφτουδάκια του είναι το θέμα και την καρδια του με αυτά που βλέπει-μια μηχανή που είναι τρένο να κουνιέται)
Last edited by nikos-x; 04-08-2011 at 22:51. Λόγος: Greeklish σε Ελληνικά |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μetzeler Tourance EXP μπροστινό και τακάκια brembo | ALX | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 8 | 25-04-2011 02:13 |
| Μπουφαν BMW Tourance 1 | sloop25 | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 8 | 10-11-2010 19:11 |
| Νέα Metzeler με ένδειξη κλίσης | MARK | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 3 | 19-10-2010 23:07 |
| BMW Tourance 2 Small | vpentza | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 6 | 26-07-2010 01:17 |
| ..ΒΜW TOURANCE 2.. | panos1100gs | Ένδυση | 5 | 25-07-2010 09:38 |